Dodaj do ulubionych

net w telefonie

06.05.14, 15:15
Nie wiem ile mi zostało ale kozy tam codziennie oprócz tego sporo sciagalem plus aktualizacje poczta itd.. a do końca okresu rozliczeniowego jeszcze parę dobrych dni.Mam nadzieje ze mi starczy mam w umowie 2 GB i jak to się skończy z automatu mi dochodzi 10zl do rachunku i mam 1 gb czyli łącznie 3 GB niby dużo jak na telefon ale to się okaże bo jak to wykorzystam to net mi tak zwolni ze mała bania.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: net w telefonie 06.05.14, 15:16
      Czyli będę miał ale tak jak bym nie miał bo to będzie porażka nic mi się nie otworzy.
    • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 15:18
      No to nieźle się załatwiłeś z tem swem sprzęciorem Uwierzubig_grin
      Nie dość że Ci jakieś szyfrogramy wkleja tajemnicze to jeszcze spowalnia neta i zeżera kaskę?
      No to się może jeszcze pośmiej ze mnie że dałam się jakiemuś draniowi oszukać z jakiegoś PROpublico bono(dla dobra publicznego, dla dobra ogółu)big_grin
      • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 15:21

<bo to będzie porażka nic mi się nie otworzy.>
        Może oczy Ci się otworzą jak mnie.
        Ale nie dziwne.Frycowe się płaci.Tylko nie wiadomo co z tymi śmieciami dalej czynić należy co sprzedają szajs.Jak myślisz?
        • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 15:25
          Mam na piśmie rozwiązanie umowy od RWE,z dwoma datami nawet-dwa rozwiązania a oni mi przysłali rachunek i mówią że mam płacić PRO i im jako coś tam coś tam.
          Mam płacić czy nie?Do kogo się zwrócić z takim pytaniem?
          Chyba do Prezydenta RP.Morze do Premiera a może do Pani Hanny Gronkiewicz Walcowatej-co bankami rządziła?

• uwierz_w_to Re: net w telefonie 06.05.14, 15:30
            Czytaj ze zrozumieniem ja net mam w abonamencie jedynie 10zl dodatkowo mogę zapłacić więcej do abonamentu ale ja na net nie żałuję bo tak samo z telefonu kozystam jak ty z laptopa tylko ja wszędzie mogę z netu kozystac mi za net pieniędzy nie ciągnie najwyżej jak przekrocze limit to mi na liczy 10zl i dostane pakiet i to wszystko.
            • uwierz_w_to Re: net w telefonie 06.05.14, 15:31
              Ale ja nie tylko z telefonu kozystam do pisania na forum forum mi minimum netu ciągnie najwięcej aplikacje bo przeglądanie i pisanie na forum prawie nic nie pobiera znikome ilości kb.
              • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 15:33
                To przez owe kody-nibyemoty Ci 10 zeta znikło?
                • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 15:35
                  Ja mam płacić dwa razy za prąda a Tobie zwalnia w telefonie i emotów nie wsadza na foruma.
                  To co to jest bo ja głupia.
                  • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 15:36
                    O!Jakiś Chończyk poleca kabanosy w reklamie.Ale ja nie jem kabanosów chyba że sztuczne są.
                    • uwierz_w_to Re: net w telefonie 06.05.14, 16:01
                      Nic mi nie zwalnia w telefonie i nic dodatkowo nie płacę czytaj ze zrozumieniem internet mam wliczony w abonament ale tylko do pewnej ilości danych czyli do 2 GB misiecznie jeżeli je przekrocze jednorazowo dorzuca mi do rachunku 10zl i pakiet internetu.Oj ditta zacofanie jesteś i nie znasz się na abonament ach.
          • gadubadu Re: net w telefonie 06.05.14, 17:06
            ditta12 napisała:

Do kogo się zwrócić z takim pytaniem?

Najlepiej do lekarza psychiatry.
            • ditta12 Re: net w telefonie 06.05.14, 17:29
              <Nic mi nie zwalnia w telefonie>

To po huk o tym piszesz?

Widzę że menda się jeszcze nie wytępiła....ech...
          • asystentrwe Re: net w telefonie 08.05.14, 09:38
            Witaj, prosimy o podanie w wiadomości prywatnej adresu punktu poboru energii lub numeru konta, który widnieje na potwierdzeniu rozwiązania umowy, abyśmy mogli zająć się Twoim zgłoszeniem. Możesz również wysłać wiadomość e-mail z ww. danymi na adres info@rwe.pl. Pozdrawiam, Asystent RWE
            • ditta12 Re: net w telefonie 08.05.14, 10:37
              Otrzymałam e-mail z RWE ale okazało się że pod spodem mój wysłany jest bardzo dziwny-jakieś kulfony straszne(wirus u RWE czy co?)
              Inne moje listy elektroniczne są czytelne.
              Podaję adres dwóch rozwiązań umowy z RWE:
              1.Z dnia 28.02.2014-nr.PPE(nie wiem co to)PL0000010325200000000000001225072
              2.Z dnia31.02.2014-nr.PPE numer identyczny
              Podpisane obasmirkpecjalista do Spraw zmiany sprzedawcy Katarzyna Jeżewska(słaba pieczątka)
              Pierwsze pismo ma datę:2014.02.08 Warszawa
              Drugie pismo ma datę:2014.02.06 Warszawa
              Wypełniłam formularz którego stronę podała mi telefonicznie pani z RWE z numerem swego konta i będę czekać na przelew nadpłaty w wysokości-57,44
              Natomiast okazało się że nie muszę płacić rachunku na kwotę-41,31
              Bo rozwiązana została ze mną umowa w RWE a mam umowę z PRO.
              Tak powiedziała pani z RWE przez telefon.
              Poprzednia pani coś ściemniała że muszę płacić podwójnie ale nie wiem o co chodziło dokładnie bo mówiła nie wyraźnie.
              Czekam na przelew.
              • ditta12 Re: net w telefonie 08.05.14, 10:38
                Coś i się wkradło-jakiś emotikon.Przepraszam,widać czegoś nie oddzieliłam.
                • ditta12 Re: net w telefonie 08.05.14, 10:41
                  maiło być: SPECJALISTA ds.Spraw Sprzedaży Katarzyna Jeżewska.
                  • ditta12 Re: net w telefonie 08.05.14, 10:43
                    miało być a nie maiło być.
                    Ale chyba wiadomo o co chodzi.
                    Dziękuję za odzewsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka