29.05.14, 10:06
Jak czytasz mnie parę lat, ostatni raz widziałem ciebie w obstawie synka Bolka na sprawie sądowej.Poznałem ludzi których wychowywałeś.Nie czuję do ciebie nie nawiści tylko staliśmy po dwóch stronach baraykady.Ona wyjechała do USA ty się z tym pogodziłeś,córkę myślę że wychowujesz na swój sposób.Źle stary robisz powinieneś ją wysłać.Tu nie ma przyszłości.
Mi nigdy nie zaszkodziliście zawsze byłem kilka kroków przed wami i będę!.
Byłem czasem twoją zmorą a wiem że mnie czytasz od paru lat, niestety stary nigdy nic nie napisałem co by mogło ciebie zainteresować.Bo jak wiesz ty i żyjemy w dwóch światach jednocześnie.Z tym że ja mam odwagę spojrzeć ludziom w oczy.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Piotruś 29.05.14, 10:10
      Po tym co napisałem powinieneś zrozumieć że jest ze mną coś nie tak skoro prokuratura umorzyła sprawę.Ale na awanse trzeba zasłóżyć nie można być tylko oczytanym, trzeba posiadać inteligencjęwink
      • uwierz_w_to Re: Piotruś 29.05.14, 10:13
        nie zapomnę tej gadki o uraniebig_grin jak pamiętasz a na sekretarce o rozmowie którą póściłeś na temat okręgówbig_grin nie dziw się durniu że nigdy nie awansowałeśsmile
        • uwierz_w_to Re: Piotruś 29.05.14, 10:15
          Dobry z ciebie człowiek,fakt nie jesteś złym człowiekiem ale osobiście bym na twoim miejscu się wyprowadził, źle się wszystko kojarzy,obstawienie kamerami nic nie da.Tymbardziej że miałeś sporo wrogów.
          • uwierz_w_to Re: Piotruś 29.05.14, 10:19
            Zawsze wiedziałem że czytasz, być może Dragon też, ale on się nie nadawał,chyba że wychowałeś go w ten sam sposób wysokiego i rudego.Jako info nadawał chyba się za birurko? zresztą on zawsze był robiony miękim chujem.
            • uwierz_w_to Re: Piotruś 29.05.14, 10:28
              Pamiętasz parę kilo lidokainy? to był manewr operacyjny hehe jak sobie to przypomnę to się śmieję.Chłopaki w tym czasie uzupełniali na maszynach dowody rejestracyjne na piętrze kiedy wy interes z niby kilkoma kilogramami lidokainy robiliściebig_grin buhahaha jak sobie to przypomnę to do tej pory się śmieję.To były czasy.I do tej pory jest burdel niestety,jak wiesz i nikt tego nie zmieni jak na razie.
          • ditta12 Re: Piotruś 29.05.14, 10:20
            To Wy z Piotrusiem na dueli byli po dwóch stronach jak Oniegin?Waw!
            • ditta12 Re: Piotruś 29.05.14, 10:22
              Smoka miękkim hujem zrobili?
              To możliwe,heh.
              Podobno wyginęli te smoki.Tak mówią ale nie wiadomo.
              To takie dinozaurusy rexy?
              • uwierz_w_to Re: Piotruś 29.05.14, 10:32
                smoki nie giną ale teraz w tych czasach miękimi chujami są robione, takie czasy.
                Masz czasy ditto jakie chcieliście, upadniesz na ulicy i nikt Ci nie pomoże ewentualnie starszy człowiek.Macie swoje czasy za które walczyście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka