31.05.14, 07:43
Każdy tu pokazał twarz, ja pokazałem dwie ty też ditto, mifredo też tylko ona ma hamulce moralne.Każdy ma dwie twarze.Chuje,kurwy itd... to brak wychowania? nie......
Ale na tej podstawie ludzie sobie budują obraz twój.Dlatego też w ten sposób jest łatwo się maskować czasem.Czasem dobrze chujami i kurwami porzucać tylko jest pewna różnica a mianowicie w zachowaniu, ty jesteś szmatą i się szmacisz, jesteś zwykłym chamskim prymitywem.Ja natomiast rzucam tylko chujami i kurwami.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Twarz 31.05.14, 07:47
      nie licz na to że będę miał szacunek do ciebie po mimo tego że z tobą dalej piszę,do takich ludzi jak ty szacunku się nie ma ewentualnie toleruje,ty nigdy pewnych spraw nie zrozumiesz,żeby to zrozumieć trzeba mieć trochę honoru i ambicji.
      • uwierz_w_to Re: Twarz 31.05.14, 07:54
        charakteru nie zmienisz,ale pisarką jesteś wyśmienitąbig_grin
        • uwierz_w_to Re: Twarz 31.05.14, 07:56
          myślę że teraz się obnażyszsmile tylko majtek nie ściągaj.
          • uwierz_w_to Re: Twarz 31.05.14, 08:12
            Na szacunek u mnie trzeba sobie zasłużyć tylko raczej w życiu prywatnym nie na forum.
            A ja tu lubię się wysrać, bo to klozet myślowy.
            • ditta12 Re: Twarz 31.05.14, 09:42
              <Czasem dobrze chujami i kurwami porzucać tylko jest pewna różnica a mianowicie w zachowaniu, ty jesteś szmatą i się szmacisz, jesteś zwykłym chamskim prymitywem.Ja natomiast rzucam tylko chujami i kurwami.>

Drugie najpiękniejsze zdanie jakie przeczytałam big_grin
              https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSabriqPRQtzz01d4AzqO5iL0mi-66dRhWKBVaXkSQTqDFwZvYy

Trzymaj za to moje gacie!
              • ditta12 Re: Twarz 31.05.14, 09:42
                Złapałeś?big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka