ditta12 03.06.14, 06:54 Gdy widzisz ptaka w locie jak wolny jest Jak płynie sobie aż po nieba kres... Marek Grechuta Konik na biegunach - Urszula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:04 Dla Eszmeraldy Gangnam Gummy Style Full Song Zielony miś Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:18 -Cieszę się że cię ubezwłasnowolnię-córka przez telefon. Czy ja urodziłam córkę czy może mi się tylko zdawało? Nigdy nie ma pewności.Hm.... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:22 Ja mam krew Inków A1rh-,ona krew swego ojca 0rh+,przetoczoną w szpitalu bo konflikt. Tiaaaaaaaa..... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:26 pl.wikipedia.org/wiki/Bilirubina Tak napisali w książeczce zdrowia córki.Cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:33 -Dziecko trzeba usztywnić,mocno zawinąć kocem byś go nie przełamała-była teściowa i matka. Doradcy,heh. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:41 Pytanie zasadnicze. Czy można nie poczuć jak się poroni płód trzymiesięczny? " Trzeci miesiąc Jest to okres kiedy płód ma około 9-10 cm. Jego palce są w pełni wykształcone. Można określić jego płeć za pomocą badania USG. Zaczyna przypominać człowieka. Powieka zaczyna pokrywać oko a na palcach u nóg i rąk rosną już paznokcie. Płód ma nieproporcjonalnie dużą głowę w stosunku do tułowia. Słabo wykształcony nos. Oczy i nos są już dobrze widoczne. W dziąsłach formują się zawiązki zębów. Zaczyna działać układ nerwowy." Chyba można gdy się ma......jak muszla klozetowa. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:45 Motylek odfrunął? MOTYLEK "WSZYSTKO MAM W..." hłe,hłe,hłe,hłe....... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wolność 03.06.14, 07:53 A jedna taka do mnie powiedziała gdy była pijana: -Chciałabym żeby mnie ktoś puknął,wszystko jedno kto,bylebym zaszła w ciążę. Ciekawe dlaczego tak powiedziała.Wow! Odpowiedz Link