14.06.14, 05:38
Proszę,prześlij mi powtórnie adres bo przeszukuję cały dom i swoje myśli ale ani rusz nie mogę znaleźć,tak ukryłam przed całym światem a przy okazji przed sobą.
Amnezyja na mnie wskoczyła podstępnie w sprawie schowka i ani rusz nie mogę znaleźć a trampki nr.37 dla Ciebie chcę wysłać bieluchne,mam nadzieję że mocne.
Podaj rodziców adres najlepiej a oni możliwe że Ci prześlą a jak nie to sobie odbierzesz przy najbliższym przybyciu do Polski.
Na pocztę mi napisz to jeszcze dzisiaj polecę wysłać.
Boże,jak mogłaś nie mieć tych trampek wcześniej,ja nie wytrzymamcrying
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 05:41
      Właśnie odkryłam raniutko kto zacz tajemniczy Szymon.
      • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 05:47
        Mama jednej z pacjentek przyniosła nam ubranka na oddział-wreszcie się ubrałyśmy by wyglądać jak ludzie.
        Były tam spodnie,bluzki,swetry.
        Ja wybrałam błękitne dżinsy i białą hinduską z cieniutkiej bawełny bluzkę.
        Długo chodziłam w tym stroju,nawet po powrocie do domu aż zostało to skradzione mi.
        Miałam wielki sentyment do tych rzeczy ze względu na dobroć tej pani.
        • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 06:30
          Napisałam już list do Ciebie Madau i jeszcze coś dołączyłam.
          Czekam teraz na odzew z Twojej strony.
          • madau Re: Madau. 14.06.14, 09:33
            juz pisze Ditto ale nie wysylaj moze tenisowek, nie chce by Cie to kosztowalo - moze sama je odbiore jak bede w lecie w Warszawie? W kazdym razie bardzo milo mi sie zrobilo smile
            • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 13:23
              Bardzo się cieszę na nasze spotkanie i dlatego nie wyślę,nie ze względu na kosztybig_grin
              Odpisałam.
              Ale tak naprawdę to mogę wysłać,w poniedziałek bo już pewnie poczta nieczynna.
              Lubię ci coś wysyłać.Nawkładałam jak zwykle "śmieci"wg.Uwierza ale to są nasze ulubione śmieci,hehwink
              Zasnęłam przed deszczem który co chwilę pada,pewnie ciśnienie idzie w dół.Moja kotka kochana też co chwilę przysypia.
              • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 13:24
                Moim marzeniem jest zobaczyć rysunki Jarka.
                • madau Re: Madau. 14.06.14, 15:01
                  Ditto, praeczytalam. Bardzo gleboki, ludzki i zaskakujacy baaardzo pozytywnie piekny list. Dziekuje Ci za niego.
                  ja odpisze jak tylko bede miala troszke czasu - w piatek moi studenci zdawali egzamin i po brudnipisach widzialam ze poszlo im niezle a nawet dobrze. Dzisc swietuejemy w japonskiej restauracji - bo to akurat para Japoncyzkow byla + maz i zona i bedziemy siwetowac u ich wuja w Monako smile)))
                  • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:13
                    Super Madau.
                    Bawcie się nadludzko dobrze.
                    Cieszę się że masz przyjaciół,uczniów,że jesteś-jak Ci napisałamkiss
                    • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:15
                      Gdy do mnie Madau przyjedziesz to tak wysprzątam że mucha nie siada ale....wiem dobrze że masz to w czterech literach big_grin
                      • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:22
                        Mam tytul do nastepnej Twej ksiazki Madau ynw mam popieprzone litery w necie,cholera......
                        Tytul *dupa dupa dupa jak myslisz+musze sie wzlogowac+tak to u mnie teray wzglda+chzba im ,tzm innzm sie piernicyz we bie+jak to odcyztrasy+zaraz bede,heh
                        • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:32
                          Możliwe że to ta Twoja Mdonna z wielkim cycem tak robi Van Kompa- to nie wiem Madau.wink
                          Możliwe ze jakiś kogucik ale głowy nie dam.
                          Znam jednego pana co mi dał koniaczek stary-z piwnic miasta Koniak,nazywa się Leru(ze słuchu-nie wiem jak się pisze)-jest od konsyladowania firm na świecie.
                          Musi być super kogucik bo prezerwatywy w samochodzie wozi-staruch jeden-a fuj.
                          https://emotikona.pl/emotikony/pic/0vomit.gif
                          A do tego żonka jego ponoć wymagająca,heh,o dzieciakach nie wspomnębig_grin

• ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:33
                            Konsolidacja-scalanie:trusty,fuzje tudzież inne manewry bo to wojsko chłopskiebig_grin
                            • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:34
                              Za milczenie mi dał ów koniaczek Martel?
                              A ja niestety gaduła od urodzeniabig_grin
                              • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:39
                                Nie znam go osobiście co prawda ale....już go lubię(koniaczek był przedni).
                                Jaki aromat,jaki bukiet-mówię Ci Madau-szaleństwo,czyste szaleństwo dla zmysłów,ech.
                                • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:43
                                  A możliwe też że ten koniaczek dostałam tak jak firankę za męża i gar dziurawy do gotowania ścierów za czopabig_grin
                                  Było i.....się zmyło,heh.
                                  • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:45
                                    Synuś zachłanny namieszał-jak zwykle.
                                    • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:47
                                      Bo-jego ci..a chciała koniecznie do:

tego synusia co by żarł spod siebie,heh.
                                      • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:49
                                        Sprzedałby matkę i ojca by mieć-miedż,heh-jak zwykle to bywa.
                                        • ditta12 Re: Madau. 14.06.14, 15:52
                                          Teraz ta menda z Tp.sa chodzi i kablije ojcu z kim i gdzie mnie widział,bo to kabel-kapucha,po prostu-żydek zwykły,łakomy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka