17.06.14, 16:05
Patrzyłam na budynek gdzie powiesiło Leppera.
Nie wiem....bo nie byłam przy tym.Może diabeł?heh.....wink
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:10
      Widziałam go raz,nie raz.
      Ja wchodziłam po schodach a on schodził,może było odwrotnie.
      Spojrzał na mnie a ja na niego,wzrok miał smutny,niewysoki,opalony w garniturku.
      Co tu więcej mówić?
      Widziałam z okna gdy pracowałam jak go prowadzili do wozu policyjnego-fotoreporterzy,on z podniesionymi rękami w górę-ciekawe gdzie go zawieźli,ciekawe.....sad
      • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:11
        I za co-też ciekawe-może.....nie dawał na tacę?Heh.
        • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:20
          Stawiała qrfa czop na mym czole krzyżyk,no tak.
          Zesrał się teraz bo z długów wyjść nie może,ma dług wielki u mnie,za pobicie odsiadka mu grozi a pracuje nielegalnie i jeszcze wynajmuje pokoje w nie swoim mieszkaniu bo kwaterunek ale co mnie to może obchodzić?
          Ja tylko chcę by mi zwrócił 10 000 tys,zł.i kamerkę którą dostałam od brata na 50 urodziny-na resztę przymrużam oko.
          Na policję mam iść?Do Prokuratora?Kto ze mną tam pójdzie?
          Bo kto mi uwierzy jak nie wzięłam weksli ani......i tak sprawiedliwości nie ma.....o czym ja marzę.
          Najważniejsza jest resocjalizacją więziennych szmat i stworzenie im jak najlepszych warunków,darmowe uzębienie,super kuchnia,paki rakiety,najlepszy tytoń,farba do kłaków bo to cwele,sztuczne biusty,ubrania najlepsze i wykształcenie,certyfikaty,praca gwarantowana po wyjściu,kasa i co tam jeszcze najlepszego?Proszę Państwa polskiego?
          Może ptysio w dupsko z kremem?
          Proszę bardzo....i.....darmowa kosa na dalszą drogę życia.Tak jest.big_grin
          • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:24
            Ja dostałam darmową kosę w przegub ręki na psychuszce od pielęgniary co ją niedostatecznie wygnietli w brudowniku i mordę miała taką:
            https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6D5Brj2Lmubv6H_R_2LRIIXGz1YWsSWiU0s3ovueUCbvxzd2x
            pamiętam-ze złości na złe ruchanko.Heh.
            • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:26
              Moglibyście się chłopcy lepiej postarać-to by nie wyżywała się na pacjentach-rurabig_grin
              • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:29
                Może za mało kasy dostała ze swe usługi na spłacanie mężowskich kredytów albo za mało iskry na tarło było w chłopach.
                Wypadłą z kibla-ta druga-z zasraną śmierdzącą dupą i cipą-ale się podobała,bo łatwa-zarobkowa-Jolantabig_grin
                • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:30
                  Czip mówił że one-te pielęgniary się nie boją kopulować bo maja okresowe badania-okresówkibig_grin
                  • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:31
                    A mój kolega wspomniał nawet że za paczkę fajek dupska dają pacjentowi-tyż fajniebig_grin
                    • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:32
                      I to w każdego otworabig_grin
                      I narzekają że mają za mało otworów bo by więcej przyjęły-nie wszystkie jednak takie są,nie wszystkie.
                      • ditta12 Re: Lepper 17.06.14, 16:33
                        On się z niej śmiał a teraz pewnie się ze mnie śmieje że mnie okradł ale.....jego okradła menda złodziejka z grójcabig_grin
                        Co udawała ciążębig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka