30.10.14, 23:41
Zastanawiałaś się kiedyś nad tym że byle gówno,może wywołać burzę?smile
Jakoś spać mi się nie chce i przypomniał mi się rok 2012 w tym okresie służby specjalne się mną interesowały.Właściwie z mojej głupoty lub nie,może moje poglądy, być może no ale fakt pozostaje faktem.
Na tym forum nas też czytali a właściwie interesowało ich to co piszę.
Było mineło,teraz się już mną nie interesują, stwierdzili że nie jestem zagrożeniem zapewne.
Być może i kiedyś też ale nie jestem tego pewien ale w 2012 wiem na pewno.
Czasem wystarczy byle błahostka nawet zwykłego człowieka żeby to kogoś zainteresowało.O przepraszam jeszcze w 2000 tys. roku ale wtedy ostro namieszałem w szykach partiismile oczywiście przypadkowosmile przypominam sobiebig_grin jak sobie to uświadomiłem było trochę za późno,a szpital mi właściwie życie uratował, chyba jakiś Bóg wtedy był bo musiał na demną czuwać.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Ditta 30.10.14, 23:53
      Ale przynajmniej mam to za sobą, dwóch rzeczy w tym kraju jak i w innych nie można robić,czasem lepiej coś przemilczeć.
      Wariat może i wariat.
      Wielce prawdopodobne że im zawdzięczam schizofrenię choć tej pewności nie mam ale raczej tak.
      Przypuszczam że to była jakaś odmiana LSD z której już nie wróciłem do normalności.
      Czasem Ditto się coś dzieje zupełnie przypadkowo, bo to był przypadek a bardziej pech.
      Gdybym wtedy posiadał taką wiedzę jak obecnie nie skończyło by się na schizofrenii,skurwiele potrafią czasem celowo a czasem specjalnie wpędzić człowieka w to choróbsko,są do tego dwie proste metody.
      • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 00:06
        Czasem pewne sprawy rozpoznaje się od końca,czasem wystarczy spojrzeć na projekty.Żeby zobaczyć to czego nie widać na ulicach.
        A kto przypuszcza że na celowniku może być obdartus i czyścioch w garniturze,żebrak i milioner.
        Za pysk niewyparzony i głupie poglądy.
        Za chujowego meila,smsa czy tekst.
        O czym myślą arabowie co wiedzą czego my nie wiemy? czy są tak tępi?
        Doskonała demokracja i wolność po tej stronie globu, oświecenie ludzkości i przyszłość idzie z UE tak myśli naiwny studencik.Kiedyś przychodzi taki okres że człowiek dojrzewa,jak się nad tym głębiej zastanawia.No chyba że bierze świat tak jak mu go podają to nie ma o czym mówić.
        • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 00:11
          Gdybanie o Janie nic nie daje.
          Cieszmy się Ditto że jesteśmy niepoczytalni,z jajkami na miękko delikatniej się obchodzi.
          Na poważnie nas nie traktują i Bogu dzięki za te dary na których budujemy nasze filary.
          W dupę cwele mogą mnie pocałować i tyle.
          • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 00:15
            Wmawiają i pierdolą tym biednym ludziom o 3 wojnie światowej,O tym że Ruscy chcą zniszczyć ukrainę.Wiesz Ditto o co dokładnie chodzi Putinowi po zagarnięciu Krymu, o dostęp do Krymu drogą lądową z Rosji.Wszyscy o tym wiedzą ale ludzi straszą w każdy możliwy sposób.
            • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 00:20
              Paliwo takie tanie też zawdzięczamy Putinowismile przypadkowo ale zawdzięczamy,czyli zarobiliśmy na tej wojnie,Amerykanie mają dużo papieru a i UE biedy nie klepie więc spoko,tylko ceny u nas nie spadają.
              • ditta12 Re: Ditta 31.10.14, 07:01
                <Cieszmy się Ditto że jesteśmy niepoczytalni,z jajkami na miękko delikatniej się obchodzi.>

Jaka niepoczytalność?Nie pamiętam żebym dokonała czynu zabronionego.
                Chyba że ....zabronionego przez grupę ludzi zwanych rodziną.
                Rodzina to jest siła!
                Siła złego na jednego.
                Gdybym nic nie miała,zupełnie nic, to myślisz żeby ktoś się zainteresował moją osobą?
                W dawnych czasach to się matkę czy ojca wyrzucało z domu na żebry gdy się przejęło jego dobra materialne.Teraz się odsyła do domu opieki społecznej bądź umieszcza w szpitalu na wieki wieków i spoko.
                Był sobie pewien ojciec co owdowiał,miał dwoje dzieci-dzieci mieszkanka.Ojciec miał dom na swoje nieszczęście i......ku rozgoryczeniu dzieci-ożenił się.
                Zgadnij czy te dzieci miały ojca czy też żywego nieboszczyka w grobie po którym dziedziczą dom?
                Był niepoczytalny?Był,a jakże.Nie wiedział że nie może się ożenić.Czyn niedozwolony popełnił.
                Rozporządził własnym życiem nie wiedząc że jest tylko żywym trupem.Nawet gdyby sobie kupił dwa telefony komórkowe to też dokonałby czynu niedozwolonego bo.....roztrwania pieniądze.
                Co ja będę szukała wśród dyktatorów.Państwo jest aparatem ucisku i tyle.
                • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 07:30
                  Ta niepoczytalność to przenośnia nie zrozumiałaś chyba tekstu.
                  W tym wątku napisałem prawdę jak było, bo właśnie tak było.
                  • ditta12 Re: Ditta 31.10.14, 07:35
                    <służby specjalne się mną interesowały>

Wybacz że nie rozumiem Twojego problemu.Mną nie interesowały się służby specjalne.
                    • ditta12 Re: Ditta 31.10.14, 07:36
                      P:Czy służba zdrowia to tez "służby specjalne"?
                      • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 07:46
                        Ditto może i nie rozumiesz, to nie był dla mnie problem, bo nic mi nie robiły.Może i tobą też się interesowały pewności nie możesz mieć.Może kiedyś w przeszłości.
                        • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 07:46
                          One się nie afiszują nawet jak się kimś interesują to z reguły te osoby nie mają o tym pojęcia.
                          • uwierz_w_to Re: Ditta 31.10.14, 07:51
                            Zresztą wystarczy czasem głupich parę zdań napisać żeby się tobą zainteresowałysmile, nic trudnego dla chcą cego.
                        • ditta12 Re: Ditta 31.10.14, 07:52
                          <Ta niepoczytalność to przenośnia nie zrozumiałaś chyba tekstu.>

"Metafora jest to przeniesienie nazwy jednej rzeczy na inną: z rodzaju na gatunek, z gatunku na rodzaj, z jednego gatunku na inny, lub też przeniesienie nazwy z jakiejś rzeczy na inną na zasadzie analogii."

Może i się mną jeszcze jakieś inne służby interesują czy interesowały,tego nie wiem i nie odczuwam.A niech się interesują-ludzie są ciekawscy a jak nie mogą się dowiedzieć(?) to ich cholera bierze.
                          • ditta12 Re: Ditta 31.10.14, 07:54
                            <Zresztą wystarczy czasem głupich parę zdań napisać żeby się tobą zainteresowały>

Jakieś trolle za nami łażą to fakt ale żeby to były jakieś służby specjalne-no nie powiem,oszołomy to są.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka