uwierz_w_to 04.01.15, 07:06 Mrozu - Poza Logiką [;Official Music Video]; Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 07:32 Całe życie dokonujemy wyborów, zastanawiamy się kim jest Bóg i czy istnieje, kim był Jezus.Bóg jest z nami a my z nim przez całe życie wszystkich istot w tym wszechświecie to dotyczy, my dokonujemy wyborów bo mamy wolną wolę,odchodzimy i przychodzimy wędrujemy dalej lub się na nowo rodzimy, to jest nasz wybór.Bóg nigdy nie ingeruje, ewentualnie manifestuje swoją obecność.To jest byt bez którego nic by nie istniało ponieważ jego iskra przenika wszystko i wszystkich.Dzięki niemu żyjemy i żyją inne istoty,dzięki niemu odczuwamy emocje. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 07:40 Jesteśmy wszyscy wolni, czego nie postanowimy Bóg i tak będzie z nami,czyniąc dobro potęgujemy Boga w sobie i w naszym świecie ,świat staje się lepszy i piękniejszy.Czym więcej zła wyrządzamy tym mniej Boga jest w nas,ale on jest zawsze czuwa.My budujemy te i inne światy a Bóg nam w tym pomaga.Czyniąc dobro potęgujemy go w sobie i w społeczeństwie.Miłość ,uczciwość,zrozumienie to podstawowe uczucia które powinny być na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 07:43 Bóg nam zawsze wybaczy i zrozumie nawet kiedy my nie rozumiemy jego.Nie jesteśmy doskonali i powinniśmy sobie z tego sprawę przynajmniej zdawać.Bóg mnie nie karał za moje złe uczynki lecz nie raz mi dał do zrozumienia żebym spojrzał na to co robię. Boga nigdy nie zdradzicie Bo bóg zawsze będzie z wami. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 07:51 Bóg nie zejdzie na ziemię ponieważ już jest na tej ziemi i zawsze był i był razem z nami, czego byśmy nie uczynili będzie z nami, do ostatniej chwili.Każdy ma go odrobinę w sobie to on nam podpowiada co jest dobre a co złe,nawet kiedy nie wiemy to czujemy.Modlić się do niego to jak modlić się do samego siebie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 07:56 Idąc po pomoc to Bóg nam pomaga,Pomagać komuś to Bóg mu pomaga.Wszystko co robimy dobrego to przy pomocy Boga,on otwiera serca u ludzi i on pomaga. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 07:59 Czy będziemy źli czy dobrzy on zawsze nam pomorze ,nigdy nie ukarze to my sami innych lub siebie ukarzemy ale nie Bóg. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta pobudka 04.01.15, 09:42 Cześć. Ale Cię naszły z rana boskie wizje. Skąd to czerpiesz?To jakoś znajomo brzmi. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 15:44 Czerpie ze źródła,rozmawiam z nim czasem. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 15:46 Dostaję czasem niejednoznaczne odpowiedzi. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta pobudka 04.01.15, 18:02 Czy możesz określić jego płeć czy barwę głosu?Czy to jest dotykalne zjawisko? Wierzę Ci że słyszysz głos bo ja też słyszałam a nikogo nie było. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta pobudka 04.01.15, 18:06 Mówił do mnie,byłam tak zaskoczona że nie zdążyłam się odezwać a możliwe że doszło by do dialogu(technicznie mogłoby dojść),mogłam określić jego płeć,w przybliżeniu wiek ale....nie przedstawił mi się,podobnie jak tekn którego widziałam w swojej kuchni,ten wcale się nie odezwał. Ciekawe,niesamowite zjawiska. Co to było?Do dziś się głowię. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta pobudka 04.01.15, 18:32 A jeszcze jedno pytanie. Jak to się ma do Aji która pochodzi z Plejad(pisałeś o niej). Czy to jedno i to samo? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:05 nie słyszę Głosu żadnego rozmawiam z nim w mojej głowie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:06 Tak jakoś bym określił bo nie wiem jak inaczej. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:08 To nie jest jakiś przekaz, czuję i wiem że to Bóg nie da się tego określić.Nie wiem jak mam to opisać nawet, to nie jest głos. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:11 nie wiem jak to określić nawet bo to nie przekazy nie rozmowy telepatyczne, ta rozmowa to jak bym moja świadomość rozmawiała z nim, bo ja wiem ,nawet nie myśl.Cholera ditta nie umię tego określić,to moja świadomość nawiązuje z nim kontakt a raczej on z moją świadomością. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:19 nie to nie medytacja, nie pytaj się bo nie umiem wytłumaczyć. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:20 to co rano pisałem było opisane moimi słowami ale Boga przesłanie.Czasem coś mogę nie trafnie opisać nie koniecznie dobrać dobre słowa. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:23 Jako Bóg mógł by przecież do mnie mówić ludzkim głosem,mógłbym dosłownie go rozumieć a on mi daje czasem dwu znaczne odpowiedzi, jako Bóg może wszystko przecież,to czemu ten kontakt taki jest.Tych pytań w sobie mam dzisiątki i nie tylko tych a ty jeszcze się mnie wypytujesz Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditta pobudka 04.01.15, 20:33 Jak Bóg może wszystko to nie może mówić ludzkim głosem,słyszalnym? Zapytaj go. Odpowiedz Link