Dodaj do ulubionych

Moje serce płacze

29.01.15, 18:09
Uwierzu crying
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 29.01.15, 19:38
      Nic mi nie jestsmile wróciłem nie wiem co miał bym robić w tym szpitalu,co oni mają tam mi wyleczyćsmile,meliski muszę się napić i mi przejdzie.
      • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 29.01.15, 19:40
        mam trochę lekkich kłopotów i ogólnie wkurwiony jestem melisa starczy.
        • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 29.01.15, 20:04
          wziełem syrop uspakajający, przecież by mnie tam psychotropami leczyli tyko pytanie co właściwie mili by nimi u mnie leczyć?
        • ditta12 Re: Moje serce płacze 29.01.15, 20:05
          Meliski się napij i wysypiaj się w nocy bo z własnego doświadczenia wiem że brak snu powoduje ogólny rozstrój nerwowy.
          • ditta12 Re: Moje serce płacze 29.01.15, 20:06
            Cieszę się przeogromnie że jesteś tu z nami a nie w szpitalu smile
      • mskaiq Re: Moje serce płacze 29.01.15, 22:52
        A możesz napisać Uwierzu co się dzieje. Myślę, że bardzo cos przeżyłeś i trudno jest Ci się uspokoić.
        Pozdrawiam serdecznie
        • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 05:53
          mskaiq napisał:

> A możesz napisać Uwierzu co się dzieje. Myślę, że bardzo cos przeżyłeś i trudno
          > jest Ci się uspokoić.
          > Pozdrawiam serdecznie

To też fakt, już jest dobrze ze mną. Mój świat stał się wklęsły a nie wypukły.Byłem zły i nerwowy, ponieważ sam wykonałem parę eksperymentów podpartych faktem.Wszystko już wróciło do normy.
          • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 06:04
            co byś zrobił gdybyś się dowiedział prawdy, o tym kiedy piramidy wybudowano po co? że ziemia jest wklęsła o religiach, Bogu ,watykanie,gwiazdach itd....też pewnie byś się wkurzył że całe życie nabijany byłeś w butelkę.
            • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 06:09
              Wkurzył pewnie byś się Masku gdybyś się dowiedział że Piramidy w Egipcie zostały wybudowane przez Napoleona i wiele innych spraw.Co NASA itd.Byłem wkurwiony na to że nabijany w butelkę byłem całe życie do tego doszły tematy poboczne o których nie chcę pisać wolę to zachować dla siebie.
              • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 06:26
                Przytłoczył mnie ogrom informacji, wpienił byś się że twój świat legł w gruzach. Dowiedział byś się że wierza Babel była budowana w Turcji, Tyr nie leży w Libanie tylko Turcji Eden też był w Turcji to co piszę to jest czubek góry lodowej, tego jest mnóstwo.Popatrz na plac Watykanu jak jest zbudowany dwie fontanny symbolizują słońce i księżyć kopuła z wnętrzem ziemi wlotem i wylotem iglica władzę.Mało tego co byś myślał gdybyś wiedział że słońce ma promień około 300 kilometrów? że gwiazdy to nie planety itd...itd...
            • mskaiq Re: Moje serce płacze 30.01.15, 12:49
              A jakie znaczenie ma dla Ciebie prawda, co ona zmienia w Twoim życiu. Co się dzieje,
              kiedy zmieniasz przekonanie, że piramidy nie były budowane przez Faraonów a przez
              Napoleona, albo, że wieża Babel była w Turcji ?
              Co wtedy czujesz Uwierzu.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 12:52
                Co ja czuję? to w moim życiu nic nie zmieni bo będę żył jak żyłem.Ale jest ogromna różnica Masku w tym jak postrzegam świat,i czym jest prawda,co dobre a co złe.Skoro uważasz że to nic takiego no to twoja sprawa ,twoja świadomość nie moja.
                • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:00
                  Na marginesie masku, w moim życiu to zmieniło wszystko, chociażby przykład pokonania schizofrenii, teraz pytanie co kto może mi zabrać? jak uważasz co ktoś może mi odebrać?
                  Następne jestem wolny ,znam prawdę i dobrze mi z tym.
                  Dalej będę grał w gry czy robił inne rzeczy które lubię i nic się w tej kwestii.Natomiast zmieniło się to że znam prawdę bliższą niż dalszą.Wiem lepiej co jest dobre a co złe.Dostrzegam pewne sprawy których ty nie dostrzegasz posiadając taką wiedzę.Ostatnie posiadam klucz do odczytywania wielu spraw.Ty jesteś na dobrej drodze masku, tobie nie jest zbytnio potrzebna prawda, nie każdemu ona jest potrzebna.Jest dobrze tak jak jest.Tylko człowiek powinien zawsze mieć wybór i to jest świętość.
                  • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:02
                    Przekonywanie a uświadamianie to są dwie różne rzeczy, ja nikogo nie przekonuję, daję do myślenia i to wszystko.Każdy jest inny.
                    • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:08
                      Prawda jest jak igła w stogu siana, ale kiedy ją odnajdziemy mamy klucz do odczytywania wszystkiego.
                      • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:09
                        to dopiero się zaczełosmile, mam sporo materiału do przerobienia.
                          • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:15
                            zapodałem, oprawa graficzna nie ma znaczenia.
                            • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:31
                              Chciałby umieć wytłumaczyć Ci ale nie wiem jak zacząć może powiem tyle albo aż tyle że Grechuta u mnie przemionoł, ditta mówiła że on śpiewał piosenki i wiersze jakiego pisarza.Więc to nie były jego a człowieka zagubionego.Skoro Grechuta to śpiewał czyli on to czuł tak jak ja.Ale już nie potrzebuję tego czuć,ponieważ wiem co czuł pisarz i Grechuta.Więc mogę życzyć Grechucie wszystkiego najlepszegosmile
                              • uwierz_w_to Re: Moje serce płacze 30.01.15, 13:34
                                Jest takie powiedzenie kto szuka ten znajdzie, ile razy ja myślałem że znalazłemsmile dobrze że tylko myślałem, nie raz byłem przekonany o tym.No i w końcu znalazłem,jest mi lekko teraz,odnalazłem sens.Posiadając klucz posiadam wszystko.Tobie masku też tego mogę życzyć jak i dittcie i wszystkim innym, to jest warte więcej niż złoto tego światasmile
                                • ditta12 Re: Moje serce płacze 30.01.15, 14:00
                                  <ditta mówiła że on śpiewał piosenki i wiersze jakiego pisarza.Więc to nie były jego a człowieka zagubionego.>

Marek Grechuta był też poetą.
                                  Tu jest list utworów do których słowa napisał.
                                  poema.pl/kontener/6106-marek-grechuta
                                • mskaiq Re: Moje serce płacze 30.01.15, 14:06
                                  No właśnie wiele razy myślałeś, że znalazłeś ostateczną prawdę, a później
                                  znów odnajdowałeś nową prawdę. Czy za każdym razem gdy odnajdowałeś
                                  nową prawdę nie miałeś wrażenia, że odnalazłeś to czego szukałeś, że w
                                  końcu odnalazłeś sens ?
                                  Może poszukiwanie prawdy jest potrzeba uczuć.
                                  Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka