14.03.15, 05:31
dziś później wstałem czyli o 5 rano to w zasadzie już powoli wracam do normy,popaprańcy nafaszerują lekami jak cyborga a później się dziwią że człowiek nie śpi jak trzeba.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 05:38
      w zasadzie czas na kawę w moim przypadku dziś nareszcie dobrze się czuję, w każdym bądź razie nie czuję się jak cyborg.
      • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 05:47
        ditto ja pijam kronunga zielonego tak się przyzwyczaiłem fakt że kawa jedna z droższych ale pijam rozpuszczalną i sypaną kronung zielony, przypomniało mi się bo mówiłaś że pijasz czibo.
        • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 05:53
          podoba wam się nazwa forum bo mi chyba nie, nie czuję się jakimś psychicznie chorym są epizody ale wtedy też nic wielkiego się nie dzieję a ta nazwa brzmi jak bym był co najmniej wariatem.
          • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 05:54
            i obrazek, jak by czub próbował nawiązać kontakt ze światem, idiotyczne to wszystko.
            • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 05:55
              popierdolili coś w tej gazecie z forum,posty pisane nie odznaczają mi się jako przeczytane, zawsze coś spierdolą.
              • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 05:59
                muszę wejść drugi raz po napisaniu w posta żeby mi się odznaczył jako przeczytany,przecież to norma jak nie spierdolą to utrudnią standard.
                • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:18
                  upsss nie napiłem się strzelę sobie drugą kawę szkoda że nie ma tu takiego jak ja wariata to od rańca przy kawce byśmy sobie pisali i dyskutowali, ja i tak jestem odmieńcem zawsze byłem trochę inny niż wszyscy.W gorącej wodzie kąpany i z pełnym bagażem pomysłów żeby zabijać nudy.Kiedyś myślałem że jak człowiek starszy to poważnieje ale nie w moim przypadku umysł młody ciało stare.Przydało by się mój mózg przeszczepić w ciało 18 latkabig_grin ale bym wtedy pofolgował,bym ruszył w świat i nie wiem co bym robił czy bym był drwalem w USA czy sprzedawał chamburgery w W.B czy też śmigał na desce w australii i sprzedawał deski serfingowe kto to wie a może bym był misjonarzem w afryce?tego nie wie nikt nawet jasmile
                    • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:28
                      Ale życia nie zmarnowałem patrząc z perspektywy czasu,cieszę się że żyję tak jak żyję, jedynie schizofrenia mi przeszkadza i to dosyć bardzo, podziwiam swoją żonę kocha mnie do szaleństwa ten typ już tak ma zresztą powiedziała że nie ma drugiego takiego jak jasmile no fakt nie nudzi się ze mną zawsze może liczyćsmile no prawie zawsze i nie ma prawa się nudzić w moim towarzystwie.
                      Nie ma już chyba miejsc które mogli byśmy zwiedzić w tym kraju jedynie pieniędzy zawsze brak tak jest ok.
                      • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:29
                        no chyba że jest tu ktoś na forum lub czyta to niech mi kopsnie milion złotych nie pogniewam sięsmile
                        • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:38
                          widzicie jakaś różnicę przed szpitalem i po szpitalu?smile nie mógł bym pisać bloga bo był pourywany,zlepek myśli krótkich to jest fajna rzecz, może jakiś czubek psycholog mnie czyta i analizuje a diagnoza brzmi wariat hehehe norma znajdź człowieka a znajdzie się diagnoza na niego,a niech mnie diagnozują, diagnozy wyglądają jak wypisy czyli u mnie był totalny stek bzdur, newet miałem myśli prześladowcze uwzględnione buhahaha oczywiście tego nie było nawet przy przyjęciu do szpitala przy rozmowie nie mówiłem o tym bo takich nie było ale wypis ma wyglądać jak by wyleczyli człowieka chuj wie z czego, zrobili ze mnie cyborga popierdalałem jak bym miał silniczek w dupie zero snu w dzień i cały czas na nogach,i to miało być leczenie mówiłem że po pięciu dniach już mineło wszystko ale kto mnie słuchał byłem dla nich chory kretyni i tyle.
                          • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:41
                            a na koniec śpiewka musi pan w takich dawkach brać leki przez parę miesięcy bo się naczytał idioty jakiegoś profesora Gównowiedzy.Oczywiście w iluś przypadkach to się sprawdza i prawda ale to statystyka tylko każdy jest idywidualny ale doktor Lambada musi się jeszcze nauczyć salsy i rumby żeby czacza weszła łatwiej.
                            • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:46
                              nawet stwiedził że nie jestem głupi a jak mu powiedziałem że wszystko to są teorie na temat schizofrenii to dostał czerwonej gorączki, przecież dopamina powinna mi zniszczyć już umysł i miliardy tryliardów neuronów a jakoś z każdym epizodem jestem mądrzejszy (ja) z kolei ktoś inny jest głupszy więc coś jest na rzeczy czego nie wie nauka, przeczyta to profesor i nazwie mnie chorym ,norma.Nie bo przecież schizofrenia to rozszczepienie umysłu,to dopiero debilne teorie których uczą tych doktorków.
                              • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:50
                                Więc teorie zdrowego człowieka są prawdziwe i trzeba w nie wierzyć bo chorego nie z tego powodu że choruje i wie lepiej bo wie co czuje.To jest najlepsze.
                                Nakręciłem się trochę ale mnie to wkurwia co jeden to mądrzejszy, nawet leku nie potrafią wynaleźć dobrego patafiany
                                • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:52
                                  zmieniam temat bo ta banda profesorów mnie tylko wkurwia.
                                  • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 06:56
                                    na psychoanalizie tłumaczyłem psychologowi czym jest schizofrenia wyobrażacie sobiebig_grin a ordynator później wezwał mnie i zaczął pierdzieć że moje teorie są gówno warte bo on leczy od 15 lat buhahahaha on mi mówił czym jest moja osobista schiza jak by miał większe pojęcie o demnie o mojej schizofreni ,stwierdził że mam omamy wielkościowe i na tym się skończyło bo nie chciał mi się dyskutować zresztą o czym jak on był święcie przekonanybig_grin ,,że buty wymyślił producent butów"big_grin
                                    • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 07:02
                                      Tak ktoś to poczyta i stwierdzi wariatbig_grin chuj w to wbijam co ktoś pomyśli niech pomyśli najpierw nad tym o czym sam myśli.
                                      Mój typ tak ma i tak zostanie hough!
                                      • uwierz_w_to Re: pobudka 14.03.15, 07:07
                                        zastanawiam się od dłuższego czasu czy nie napisać książki tytuł już nawet mam ,,Prywatna schizofrenia" powstrzymuje mnie to że mogę nie mieć czasu.Myślałem nawet co w niej by był na wstępie moje przemyślenia a później cały przebieg z etapami które przechodziłem,była by niezła jestem pewien z tym że prywatnie bym się odkrył a tego nie chcę specjalnie.
                                        • ditta12 Re: pobudka 14.03.15, 07:54
                                          Może załóż bloga i pisz.
                                          • ditta12 Re: pobudka 14.03.15, 16:38
                                            To mój ulubiony wątek bo piszesz o sobie Uwierzusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka