ditta12 22.03.15, 16:58 zakładam wiele wątków jak widzisz.Może to ma coś w sobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 17:00 Przynajmiej jest na co okiem rzucić gdy nie ma co robić. Fajnie tak siąść przed kompem i zobaczyć że ktoś jest żywy po tamtej ,waszej stronie i stuka w klawisze jak najęty. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 17:21 Katarzyna Sobczyk - Biedroneczki są w kropeczki (TVP Sopot 1964) I radosna piosneczka Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 17:33 Tryb hipomaniakalny mi się włączył albo mam fazy naprzemienne,wiosennie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 19:08 hipermania sie włancza? jak to możliwe przecież leki bierzesz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 19:10 Nic się nie włącza. Ja tak dla Ciebie natworzyłam żebyś miał coś do poczytania. Cały czas anhedonia.Wyzucie z uczuć i emocji. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 22:34 Możliwe Uwierzu, leki nie chronią przed hipomanią tak samo jak przed psychozą. To my decydujemy w jakim chcemy być stanie. Leki tylko wspomagają wysiłek pacjenta, aby uniknąć tego stanu. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 22:53 Nie zapominajmy że mamy nawroty psychoz, wiemy czym są powodowane więc dbajmy o zdrowe myślenie.Pamiętajmy co powoduje nawroty.Więc zachowajmy komfort umysłu,trzeźwo myśląc i oceniając,minimalizujmy skutki braniem leków,dopasowanych do swojego organizmu. Przestrzegajmy się hipomanii Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 22:58 Jak pisałem po wyjściu,żyję realiami oczyściłem umysł ze śmieci,życie jest krótkie a sensu w poszukiwaniu nie ma,nie jeden próbował a inni próbują i idiotyzmy wypisują, więc zachowajmy zdrowy rozsądek, biedronka biedronką a stonka stonką,tak jak stworzone tak zobaczone. Czy astronomia jest satanizmem czy nie tego nigdy się nie dowiem i nie muszę,bo mnie to już nie interesuje,ot i cała prawda. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Idę Twoim trybem i 22.03.15, 23:00 ziemia jest ziemią a życie inne pewnie istnieje w końcu skoro jest i Bóg jest i wszechświat. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Idę Twoim trybem i 23.03.15, 06:22 Skoro jest wszechświat-możliwe że jest i Bóg,tak to bym ujęła. Odpowiedz Link