Dodaj do ulubionych

Patrząc w stronę Syriusza

10.08.15, 22:04
pl.wikipedia.org/wiki/Hipokamp
......usłyszałam dziwne słowo moimi wewnętrznymi uszami,może duszy może nie duszy,może....
Nie wiem jak to wytłumaczyć ale nie wiedziałam co to hipokamp.
Może wiedziałam ale nie pamiętałam,może skryło się gdzieś głęboko w mojej pamięci i tkwiło aż do teraz?
Czemu teraz?Nie wiem czemu.Skąd mam wiedzieć?
Eszmeraldo,Madau,Uwierzu,a Wy może wiecie coś na ten temat?
Masku a Ty?
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:08
      Ja ostatnio byłem zajęty ja nic nie wiemsmile trochę rozmyślałem i umysł trenowałem,zastanawiałem się nad tym i owym,grałem i spałem,a teraz czytam.
      • mercury_staff Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:14
        Najlepiej się dyskutuje z wariatamismile
        • ditta12 Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:18
          Fajnie że jesteś Uwierzu smile

Jeszcze z tego całego słowotoku o hipokampie wydłubałam dla Ciebie taką informację:

Patologie i warianty normy

jama przegrody przezroczystej jest zjawiskiem fizjologicznym w czasie rozwoju mózgu, i dotyczy około 80% wcześniaków i 20% noworodków urodzonych o czasie, przeważnie jest bezobjawowa klinicznie. Postulowano związek obecności jamy przegrody przezroczystej z częstszym występowaniem schizofrenii [2].
          • ditta12 Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:20
            Cholera,jakieś smrody i ogłoszenia prostytutek mi tu wchodzą wciąż.
            • ditta12 Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:22
              Muszę wiąż kasować i kasować a do tego jeszcze jakieś gry chociaż nie gram w nic,kiedyś tylko w strzelanie do balonów.
              Chętnie bym postrzelała do tych prostytutek i gier by je powystrzelać w pizdu z internetu.
              Niech się na słupach ogłaszają bladzie jedne,he.
              • ditta12 Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:25
                Wytukłam w domu jakąś porcelanę,dwie filiżanki i spodek bo do dupy były podobne,w motylki i krówki kakałówki chyba ale nie pomnę.
                Walały mi się po chałupie a ja nie lubię graciarni.Lubię mieć to co lubię mieć.
                Czasem coś znajduję,np.tworzywo do tworzenia,blejtram,ramę do obrazka albo......sama nie wiem co.
            • mercury_staff Re: Patrząc w stronę Syriusza 10.08.15, 22:31
              Powiem Ci tak nie wiem co ma związek ze schizofrenią lub nie lekarze też strzelają a ten co mnie leczył kompletnie nie ma pojęcia.Coś wcześniej tu dziś pisałem na ten temat, jest to choroba umysłu ludzi inteligentnych dla których coś jest nie tak z tym światem.Tak po krótsza bo nie mam siły na wykłady,jest to zajebiście skomplikowane a z medycyną nie po drodze, coś tam udowadniają ale ciało chore idzie w parze z zjawiskami ubocznymi w tym ciele które zachodzą na etapie fizycznym więc lekarz patrzy na mięso a ja na świadomośćwink a medycyna ma tyle do schizofrenii co świnia do siodła,miałem okazję rozmawiać z psychologami na ten temat,oni tak na prawdę nic nie wiedzą i nie rozumieją znają skutki tylko i przyczyny( z tym że jakie są faktyczne przyczyny każdego z nas?) przyczyna znana lekarzom się zaczyna już podczas psychozy a to co ją powoduje jest im nie znane nawet nam, i tobie ditto.Ja już wiem ale czy to ważne i tak pisać to to jak groch o ścianę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka