Dodaj do ulubionych

Ja,Rangarv

15.08.15, 14:31
to tak Ci szczeże powiem że nie lubię morza i plaży i parawaningu i grilly i smrodu potu wymieszanego z kremami ufb czy jakoś tam i widoku fok.

Ja człek czynu,ja lubię chodzić,czegoś szukać,patrzeć,nawet tak bez celu,po lesie bo tam pachnie i szumi muzyka i patrzeć na złote łany zbóż i szukać natchnienia by się chciało żyć zimą gdy śnieg i -30 stopni za oknem.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 14:33
      Ja bym chciała mieć taki ogródek dziki jak Ty i michę z żabami i pokrzywy i słuchać co ptaki mają do powiedzenia a wysiusiać się pod krzakiem gdzie mi się podoba a nie w śmierdzącej toj toi gdzie nawet nie ma papiru toaletowego bo ukradli.
      • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 14:40
        Kiedyś byłam w takiej enklawie nawet ale......zleciały się psy ogrodnika i......odeszłam sobie coby mnie nie pokąsały śmiertelnie,a jakże.
        Potem te psy wcale się nie interesowały tym.
        Tak to już jest w przyrodzie wśród ludu człowieczego a ja kosmitka to się na prawach ziemskich nie wyznaję,jakieś schedy,ojcowizny,morgi,dziedziczenia,ożenki po rodzinie by nie przepadł mająt o ja nie wiem,mnie to nie dotyczy.
        • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 14:45
          Ja to Rangarv w razie czego wyjdę z domu jak stoję i się skieruję na wschód do Indii,zapomnę dowodu i jak się nazywam i kim jestem i będę tk szła aż dojdę chyba że mnie shaltują gdzieś i rozstrzelają no to trudno się mówi.
          • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 14:49
            A jak mi się uda dojść gdzieś no to się zatrzymam podobnie jak Forest Gump i pomyślę co dalej mam robić ze sobą.
            Upoważniłam matkę do konta coby nie cierpiała boleści jako matka boleściwa a resztę mogę mieć w dupie,niech się dzieje co chce.
            Niech w złoto się pozamieniają i tak stoją niby pomniki to będą zadowoleni i wolni wg.kryteriów swojej wolności osobistej.
            A teraz posłucham Vangelisa bo uwalnia mego ducha i przetwarza do postaci płynnej.
            "Wszystko płynie"-kto to powiedział?Bo zapomniałam.wink
          • ragnarv Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 14:50
            może na dziką plażę z zakazem kapieli i tam sie wykapać w zimie.
            chcoiaż to boli

• ragnarv Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 15:15
      z tego wyjdzie gówno ditta.
      nigdzie nie pojadę, do dupy pojadę na raki. bo jestem psem na łańcuchu. wściekłym psem jestem dla nich
      była awantura kiedyś. wezwali karetkę. dostałem zastrzyk a to wszystko tak stało nade mną i kiwało głowami, że dobrze ci tak psie
      • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 16:45
        To Ty masz takie samo gówno jak ja.Smierdzące gówno co wzywa policję i karetkę pogotowia ze sanitariuszami i dochtorem a dochtor jest chirurgiem,poniekąd świetnym specjalistą(zapytałam go o specjalizację)i rozpoznał nawet u mnie żem chora a ja przy laptopie siedziałam i słuchałam mantry.
        A może dochtorkowi się owa mantra nie spodobała bo on zagorzały katolik no bo mojemu bratu to się nie spodobała bo powiedział:
        -Takiej muzyki nie wolno słuchać!
        A toż to z You tubka żywcem wzięte a nie z kosmosu było.Żesz.
        • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 16:46
          Ale się nie przejmuj,kiedyś przyjdzie czas że to towarzycho wzajemnej adoracji o własne gówno się potknie.Tak
          • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 16:48
            O!Takiej ci ja mantry w owym czasie słuchała.Że brzydka czy co?
            www.youtube.com/watch?v=owL1HNAV8qs
            • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 16:55
              A i to mi się wielce podoba i co?
              www.youtube.com/watch?v=booKP974B0k
              Ciekawe czy panu dochtorkowi też by przypadło do gustu,może i tak bo kobita niczego sobie.
              A teraz idę poszukać tworzywa.
              • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 16:58
                Ps.Tyle że nie zrozumiałby co ona przedstawia bo wpatrywałby się w cycki i dupe jak głodny pies.
                • ragnarv Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 17:14
                  ty to chociaż masz przyjaciół. ja mam samych wrogów.
                  • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 17:43
                    Nie masz samych wrogów.Na pewno jest Ci ktoś przychylny w realu.Ja jestem Twoim przyjacielem w wirtualu.Lubię z Tobą pisząc rozmawiać.Masz niebanalne,ciekawe bardzo pomysły.
                    Uwierz w siebie.
                    Rozmawiaj tylko z tymi którzy mają coś ciekawego do powiedzenia a jak nie to olej i szukaj dalej.
                    • ditta12 Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 17:44
                      Fajnie jest wymieniać informacje,ktoś ci coś powie,ty komuś i coś razem wykombinujecie ale trzeba chcieć.
                      • ragnarv Re: Ja,Rangarv 15.08.15, 18:37
                        nawet na forum mnie nie cierpią. oprócz ciebie. tyko ty mnie traktujesz jak człowieka
                        • ditta12 Re: Ja,Rangarv 16.08.15, 09:37
                          Eszmeralda Cię lubi i Mask.......i myślę że jeszcze ktoś kto czyta.
                          Jesteś nietuzinkowy jak już wspomniałam i zaskoczyłeś mnie hodowlą żab w miednicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka