ditta12 16.08.15, 11:01 www.youtube.com/watch?v=FsHeZJeNV8s&spfreload=10 Jestem zapracowana Od samego rana Włączyłam sobie nagłośnienie oporowo i skryję się przed kotką Czyczynią bo mi psowa,szuja jedna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Miuzyk na doby dzionek. 16.08.15, 11:23 kaweczkę sobie robię trzecią bo ciśnienie mi spada,papierosów nakręciłam,odpocznę i znów będę robić coś bo jak napisała dozorcynia na forum jakimś tam-"rób co bo ci wdupco". No to robię i robię i książkę czytam i sweter robię w trójkąty bermudzkie i sałatkę zrobiłam w dwóch wersjach i obrazeczek robię zupełnie inny obecnie od innych i........ufffffff. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Miuzyk na doby dzionek. 16.08.15, 11:25 I jakieś virtuti prostituti mi się wciąż ogłaszają włażąc i zapychając interneta. Na co mi prostytutka płatna to nie wiem,niech idzie do jakiegoś chłopa a nie na mój internet się wwala,kurwisko jedne,a fuj. Spadaj dziwko! Odpowiedz Link
ditta12 Re: Miuzyk na doby dzionek. 16.08.15, 11:29 Wpuścić chłopa naternet swój to ci dziwek nasprowadza i tyle pożytku z niego a dziwki mają wirusy i robale powchodziły dlatego i przestał działać mój komp ale na szczęście miałam lekarstwo mocne na te kurewskie wirusy i powybijałam wspólnie z poetą wierszokletą co skanował i skanował a ja w tym czasie wymyśliłam nową technikę tworzenia. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Miuzyk na doby dzionek. 16.08.15, 11:31 Jeszcze nie zupełnie dobrze bo towarzycho spod czerwonej latarni się pcha oraz te gry komputerowe chociaż nie gram a tylko kiedyś w strzelanie do balonów. Poza tym coś mi się z literkami robi,jakby nie nadążało ale zapewne wszystko przez te kurwiszcza 18,19 lat co dorabiają po godzinkach he,he. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Miuzyk na doby dzionek. 16.08.15, 11:32 Niech się ładują,ją,co chcą robią,robacznice ale gdzie indziej. Odpowiedz Link