Dodaj do ulubionych

Przebiłem samego siebie

18.08.15, 23:10
Moja świadomość nie jest w stanie wywołać już psychozy,to świadomość i tylko świadomość za to jest odpowiedzialna.Ale ostatnio się wkurwiłem, żyjemy w państwie bezprawia, mafii i żydokomuny.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Przebiłem samego siebie 19.08.15, 17:45
      Temu nie da się zaprzeczyć.To forma bardzo wczesnego kapitalizmu jeszcze a Polacy to żydy same,własną matkę i ojca za kasę by sprzedali i oszukali bo to oszuści i kanciarze.Jak już napisałam dawno.Kurwa i złodziej-oto Polska właśnie.
      • mercury_staff Re: Przebiłem samego siebie 19.08.15, 19:03
        A gdzie ty masz na świecie prawdziwy kapitalizm? podaj mi przykład, lub jedno państwo lub demokrację?
        • ditta12 Re: Przebiłem samego siebie 19.08.15, 19:45
          Może w Szwecji albo w Norwegii,nie wiem bo tam nie byłam ale mówią że nikt się nie spieszy,ludzie są normalni i wszyscy po amerykańsku gadają no i jedzą łososie w różnych postaciach,pewnie lubią łowić ryby i puszki od piwa oraz butelki ponoć można oddać do sklepu za kasę a nie jak tu że łachę robią gdy przyjmą.

Ja to bym chętnie Uwierzu do Gdańska się przeniosła,do Ciebie i Honoratki i Rangavra bym wzięła na modela.
          Ty spawasz perfekcyjnie jak pisałeś,ja bym coś tam wydumała i coś by z tego wyszło ponadepokowego np Skaczący Rangarv.To trudne do zrobienia ale nie niemożliwe dla takich artystów ze wariate jak my,no nie?
          Madau nawet by to opisywała w swoich książkach zapewne.
          • ditta12 Re: Przebiłem samego siebie 19.08.15, 19:49
            Byśmy mięli gdzieś wszelkie formy ustrojów i demokracji,technokracji,demagogii i demonologii a wymyślylibyśmy nowy kierunek w sztuce new age i chwaliły by nas pokolenia wstępnych a i dzieci może byłyby z nas dumne zamiast ubezwłasnawalniać i śmiać się że rodzić jakiś inny,odmieniec-kosmita.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka