05.10.15, 05:10
Jej siostra wczoraj mnie straszyła że mnie w sądzie ujebie jak żona będzie chciała, rozśmieszyła mnie do łez, nie wiem z czym ona chce mnie ujebaćbig_grin Moje dziecko przez 16 lat dostało o demnie raz w dupę przez te 16 lat.A żona co? powie w sądzie że mnie zostawiła bo co chwila pracę zmieniałem? przecież kurwa wiedziała z kim żyje i że jestem chory na schizofrenię, nie daję rady dłużej pracować bo mnie leki męczą i w szpitalach ląduje, ZUS wyraźnie napisał całkowicie nie zdolny do pracy, w szpitalach byłem więcej razy niż mam włosów na głowie.I co ona powie w tym sądzie? że nie byłem w stanie rodziny utrzymać? że pracowałem zawsze na siłę bo mi kazała,codziennie rano mnie tabsami karmiła i kazała iść do pracy, to powie w sądzie? No to pierdolnę całą historię choroby łącznie z wypisami i co powie że nie jestem chory i oszukuję to państwo czy co? jebne wszystkie wypisy a chistoria szpitalna to kurwa jak biblia wygląda i co powie w sądzie że całe życie oszukiwałem? to wszystko jest dosłownie chore.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 05:36
      Od kilku dni chujowo się czuję, to wyjebanie mnie z mieszkania przez żonkę i wymiana zamka w dżwiach i wczorajsze wejście do mojego mieszkania z policją pogorszyły mój stan,spać nie mogę dawkę zwiększyłem na maksa ale stres i to wszystko jest tak pojebane że mi chyba nie pomaga.Nie wiem czy w szpitalu nie wyląduję.
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 05:39
      Do kompletu całego doszły myśli samobójcze ja pierdolę.Ditta jestem Bogiem !!!!!!!!!!!! czas napisać nową Biblię teraz będę miał dużo czasu to było przepowiedziane.A to ja jestem tym mesjaszem.
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 05:40
      wiem że to co piszę czytają tysiące ludzi więc puszczę wam coś.
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 05:41
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:02
      Matka mi dożuciła tabsy do kawy kurwa muszę wszystko sobie teraz sam robić bo mi w jedzenie i picie tabletki dosypują
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:06
      Trzeci dzień nie śpię jak Chrystus zmartwychwstałem.
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:07
      Ditta to chyba czyta dużo ludzi bo wczoraj się na mnie dziwnie patrzyli, chyba wiedzą i czytają.
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:11
      buhahahahahaha
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:12
      buhahahaha,muhahahahaha hehehehehe uuuuhahahahaha
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:12
      meeeeeee meeeeee
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:16
      A ta jej siostrzyczka uśmieszki do psów puszczałabig_grin myślała że oni coś mogą buhahahaha w chuju mam ich mogą mi obciągnąć co najwyżej.
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:23
      Oni wiedzą że nic nie mogą a ja wiem też że oni nic nie mogąbig_grin o to cała wielka tajemnica została ujawniona przez uwierza hahaha
    • mercury_staff Re: Sąd 05.10.15, 06:24
      Musiałem się wyżygać bo wypiłem pół kawy z dorzuconymi tabsami
    • ditta12 Re: Sąd 05.10.15, 11:05
      Trzeci dzień nie śpisz,wydaje Ci się że wszyscy się na ciebie dziwnie patrzą to bardzo niedobrze.Idź może do lekarza da Ci na sen bo te schizy się pogłębią jeszcze bardziej.Za dużo masz stresów ostatnio.
      I do tego jeszcze czujesz dziwny smak w ustach.Nie bagatelizuj tego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka