Jej siostra wczoraj mnie straszyła że mnie w sądzie ujebie jak żona będzie chciała, rozśmieszyła mnie do łez, nie wiem z czym ona chce mnie ujebać

Moje dziecko przez 16 lat dostało o demnie raz w dupę przez te 16 lat.A żona co? powie w sądzie że mnie zostawiła bo co chwila pracę zmieniałem? przecież kurwa wiedziała z kim żyje i że jestem chory na schizofrenię, nie daję rady dłużej pracować bo mnie leki męczą i w szpitalach ląduje, ZUS wyraźnie napisał całkowicie nie zdolny do pracy, w szpitalach byłem więcej razy niż mam włosów na głowie.I co ona powie w tym sądzie? że nie byłem w stanie rodziny utrzymać? że pracowałem zawsze na siłę bo mi kazała,codziennie rano mnie tabsami karmiła i kazała iść do pracy, to powie w sądzie? No to pierdolnę całą historię choroby łącznie z wypisami i co powie że nie jestem chory i oszukuję to państwo czy co? jebne wszystkie wypisy a chistoria szpitalna to kurwa jak biblia wygląda i co powie w sądzie że całe życie oszukiwałem? to wszystko jest dosłownie chore.