20.10.15, 04:53
Nie śpię już od 2 w nocy dziś też z kimś (rozmawiałem) określam to w ten sposób to nie rozmowa bardziej przekaz myślowy.Martwi mnie to trochę bi nie mogę manipulować tym co myślę i czuję więc Ten lub Ci którzy prowadzą że mną dialog od kilku dni z przerwami poznali mnie na prawdę ja natomiast nie mam pojęcia z kim ten dialog prowadzę.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Rozmowa 20.10.15, 11:53
      Masz schizy.Idź do lekarza.
      Za dużo przeżyć ostatnio,za dużo Ci się na głowę zwaliło i teraz jest efekt.
    • mercury_staff Re: Rozmowa 20.10.15, 13:20
      Tiaaaa to schizy nie ma to jak rozsądny człowiek stojący twardo na ziemi, czarne to czarne białe to białe.
    • mskaiq Re: Rozmowa 20.10.15, 21:32
      Nie prowadź z nimi rozmów. Kiedy to zrobisz i będziesz ignorował ich wtedy jest szansa, że nie umieszczą się w Tobie.
      Oni Ciebie znają. Są dwa głosy, jeden dobry i jeden wyniszczający. Zwykle człowiek wybiera wyniszczający,
      bo jest przekonany, że jest wspierającym. Dobry głos nigdy nie manipuluje, ale on nigdy nie przekonuje, Ty
      musisz go rozpoznać, ale to bardzo trudne bo w wielu przypadkach nie potrafimy rozpoznać głosu zła od głosu dobra.
      Wiele Twoich wypowiedzi jest pod wpływem złych głosów - nawet kiedy ich się nie słyszy. To dotyczy każdego człowieka.
      Pozdrawiam serdecznie.
    • mercury_staff Re: Rozmowa 21.10.15, 04:32
      No fakt masku przyznaje Ci rację hehe
    • mercury_staff Re: Rozmowa 21.10.15, 06:56
      Ten ktoś lub Ci, pamiętam urywki po przebudzeniu w nocy.Chodzi o mój numer telefonu nie powinienem się nigdzie logować ani rejestrować,nie pamiętam całości dialogu ale związane jest to z internetem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka