18.11.15, 22:38
Po co się wkręcasz, piszę sobie bo lubię i w dupie mam kto mnie czyta i co sobie myśli.
Każdy i tak ma własne zdanie na te tematy co tu poruszałem, co za różnica co piszęsmile czytasz lub nie.
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Ditta 18.11.15, 22:46
      Jestem ditto kontrowersyjny akurat ty mnie znasz z rozmów przez telefon ale reszta nie.Nie mam w zasadzie co pisać, już nie jest tak jak kiedyś i nie będzie,ja to wiem u mnie się pozmieniało.
    • mercury_staff Re: Ditta 18.11.15, 22:48
      Maluj obrazy sprzedawaj przynajmniej robisz to co lubisz,bo ja chyba nic nie lubię.
    • mercury_staff Re: Ditta 18.11.15, 22:52
      Nie no przesadziłem lubię czytać i myśleć mam sporo przemyśleń jak zawsze.Tematy wiadomo dowolne.Ty lubisz malować a ja się interesuję światemsmile
    • mercury_staff Re: Ditta 19.11.15, 06:43
      Jest wiele tematów które jednocześnie przerabiam zaczynając od masonerii kończąc na Jowiszu smile bo już taki jestem.Prubuje zgłębić świat. Pamietam jak kilka lat temu byłem na etapie religii,to mnie wciąga jak narkotyk a teraz nie ma dnia kiedy nie czytam wiadomosci czasem nawet po kilka razy dziennie.Wydaje się ze po mimo całego tego fałszu i propagandy ludzie maja zamydlone oczy przez media.Ale aż tak źle nie jest co prawda popadają w skrajności bo to taki okres gdzie te zmiany są odczuwalne ale na wszystkich to nie działa.
      • ditta12 Re: Ditta 19.11.15, 09:18
        Dlatego ja nie wkręcam się w propagandę medialną i moje myśli są skupione na tym co odczuwam własnymi zmysłami.Nic na mnie nie oddziaływuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka