ditta12 25.11.15, 21:01 zapłaciłam z energię elektryczną cuzamen do kupy 195zł tto dużo czy mało? Dużo energii ma Warszawa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Energia 25.11.15, 21:23 czynsz 50 ileś po odjęciu dodatku od Gminy i 50 rata za energię. Acha ,za energię elektryczną -100ileś na pół roku to.......195 -......=? Diody,lodówka,pralki nie mam. Oświetlenie blokoww,parkowe,uliczne,........i za innych co nie płacą? Nie to czynsz.ADM,wypłaty za chamskie zachowanie niektórych,czytanie anonimów i donoszenie na policję a może to nie anonimy,nie wiem i oni też nie bo ni powiedzą. Podatek gruntowy-nie dostałam odliczenia(bo nie zasługuję?). Podatek do US-ZUS rozlicza. Żarcie-mama mi przyniesie czasem bo lubi Talonów na żarcie nie dostałam z opieki bo powiedzieli że...........ja lepiej gotuję Szmaty są w Lumpie albo koło śmietnika,nieraz całe torby. U mnie wielka szafa,komoda i szafa w przedpokoju,nie licząc szmat w oknach zwanych prześcieradłami lub firankami.Zimą lepiej zdjąć. Zdejmuję. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Energia 25.11.15, 21:40 Wysokość reny:729zł refundacja lekowa na convulex 0zł kwetiaplex*2=13zł upc87zł(kabel+interrnet) doładowanie robię 30zł(ważne rok) saszetki dla kota1,89-dużo je sucha karma 13zł moje żarcie ? Odpowiedz Link