mercury_staff 02.12.15, 08:48 Masz ogromną wiedzę ale nie masz świadomości próbowałem ciebie zapytać, leki musisz brać. Masz za to świadomość twórczą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 08:50 Nikt z normalnych ludzi bez tego naszego ego genu nigdy nie zrozumie tego co my rozumiemy lub możemy zrozumieć nie zawsze jednak wszyscy rozumieją nawet Ci z nas. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:29 Franciszek wysłał mi meila i mówi : uwierz ty się ogarnij w końcu bo przecież ty chrześcijanin Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:38 Wysłał mi swoją pieczęć ale nie wiem o co kaman bo ja prosty chłopak.Żem tylko figurę geometryczną wyodrębnił ale jestem zdolniacha Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:41 coś tam coś tam i mówi : Prawy bądź i wielki czarne od białego odróżniaj a krzywda ciebie nie spodka. Ditta wytłumacz mi bo chuj wie o co kaman? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:45 A i bym zapomniał tą pieczęć co na ręku chcesz zrobić zrób jak uważasz jak ktoś się przerazi to stań na głowie Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:54 kurde ale żem się zmartwił bo w życiu nic dane za darmo nie będzie, a ja nic nie umię ale ty masz jaja więc maluj tobie dane będzie Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 02.12.15, 10:01 Ja mam taką pieczątkę z A,przy śmietniku znalazłam bo była stara zabawka pocztowa i mogę Ci receptę sfałować na solian nieprzeterminowany gdy Ci zbraknie.A Franciszka to pozdrów ode mnie w odpisie swym i Racingera też i se zrób ścianę czarną jak u mnie a drugą białą i będzie ładnie ale czy się matce spodoba to nie wiem ale hak jej w smak A pieczątka jest na pięć bo masz 5 palców*4+ jeden do dupy bucha cha chamucha cha cha Odpowiedz Link
ditta12 Re: Ditto 02.12.15, 10:04 Daj księdzowi 2 zeta jak przyjdzie z renty państwowej to Ci da odpust za twe zbytki i hyj,a ja nie da to hak mu w smak sam se odpuścisz solianem. Pokrop se mietłą po chacie i będziesz miał nie za suche powietrze a najlepiej zawież naczynia na kaloryfer albo powieś śmierdzące swoje skarpety do suszenia. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 10:24 a co mnie ditto jakiś księżulek o czym ja z nim podyskutuję? Odpowiedz Link