02.12.15, 08:48
Masz ogromną wiedzę ale nie masz świadomości próbowałem ciebie zapytać, leki musisz brać.
Masz za to świadomość twórcząsmile
Obserwuj wątek
    • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 08:50
      Nikt z normalnych ludzi bez tego naszego ego genu nigdy nie zrozumie tego co my rozumiemy lub możemy zrozumieć nie zawsze jednak wszyscy rozumieją nawet Ci z nas.
    • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:29
      Franciszek wysłał mi meilawink i mówi : uwierz ty się ogarnij w końcu bo przecież ty chrześcijaninsmile
    • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:38
      Wysłał mi swoją pieczęć ale nie wiem o co kamansmile bo ja prosty chłopak.Żem tylko figurę geometryczną wyodrębniłsmile ale jestem zdolniachasmile
    • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:41
      coś tam coś tam i mówi : Prawy bądź i wielki czarne od białego odróżniaj a krzywda ciebie nie spodka.
      Ditta wytłumacz mi bo chuj wie o co kaman?
    • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:45
      A i bym zapomniał tą pieczęć co na ręku chcesz zrobić zrób jak uważasz jak ktoś się przerazi to stań na głowiewink
    • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 09:54
      kurde ale żem się zmartwił bo w życiu nic dane za darmo nie będzie, a ja nic nie umięcrying ale ty masz jaja więc maluj tobie dane będziesmile
      • ditta12 Re: Ditto 02.12.15, 10:01
        Ja mam taką pieczątkę z A,przy śmietniku znalazłam bo była stara zabawka pocztowa i mogę Ci receptę sfałować na solian nieprzeterminowany gdy Ci zbraknie.A Franciszka to pozdrów ode mnie w odpisie swym i Racingera też i se zrób ścianę czarną jak u mnie a drugą białą i będzie ładnie ale czy się matce spodoba to nie wiem ale hak jej w smak smile
        A pieczątka jest na pięć bo masz 5 palców*4+ jeden do dupy bucha cha chamucha cha chabig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • ditta12 Re: Ditto 02.12.15, 10:04
          Daj księdzowi 2 zeta jak przyjdzie z renty państwowej to Ci da odpust za twe zbytki i hyj,a ja nie da to hak mu w smak sam se odpuścisz solianem.
          Pokrop se mietłą po chacie i będziesz miał nie za suche powietrze a najlepiej zawież naczynia na kaloryfer albo powieś śmierdzące swoje skarpety do suszenia.
          • mercury_staff Re: Ditto 02.12.15, 10:24
            a co mnie ditto jakiś księżulek o czym ja z nim podyskutuję?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka