Dodaj do ulubionych

Kaj i Gerda

18.12.15, 13:35
www.youtube.com/watch?vshock_R9gRzXEIM
www.youtube.com/watch?v=8RsYOKPeylk
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 14:34
      www.google.pl/search?q=obrazy+namalowane+przez+Adolfa+Hitlera&newwindow=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjMvoPYwuXJAhXJcRQKHXnBCT8QsAQIGw&biw=1600&bih=765
      • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 14:40
        fakty.interia.pl/s/img/blank.gif

Co jest na tym obrazku?
        To tło.
        • mercury_staff Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 17:25
          Jooo a Ciebie lekko jebiet hehe
          • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 19:18
            Kupiłam sobie w Kebabie zmieszane żarcie vege i było letko goryczkowate w smaku.Bardzo dobre ino tylko ta baba od kebaba nie zapięła pudełka i się w torbę wylało i ostygło.Baby są złośliwe dla bab?Czemu?
            Ona chciałą mi dać tyle pudeł co żarć a ja chciała jedno z różnymi tylko,jakiś ryż,makaron,drugi ryż,warzywa,zepomniałąm o sosie ale i tak by się wylał i zachlapał plecaczek od Poli Raksy.A dla mnie to jest relikwia.Troszkę go tylko zbrudziłam farbami ale to nic,trudno.Jest doskonały i przepiękny,orientalny.smile
            • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 19:36
              Na poczcie musiałam prosić Kierownika bo panna robiła łaskę że pracuje.
              Zrobiłam wydruk w bibliotece i wysłałam do RWE bo tam jes o tym że mnie nie ma w rejestrze a ja dostałam jakieś rachunki do płacenia.
              Jak zwykle chaos.
              Kupiłam śledzie bo znów wyżarłam,chyba te kwasy omega3.
              Zadzwoniłam do koleżanki ale ona jakaś nie w sosie.
              Nie chciało jej się gadać.
              Moczę śledzie i mam boczniaki podsiusiane i kalafiora i jogurt grecki i herbatkę owocową i......czego ja nie mam.Trza mi kupić.....zapomniałam,na kartce mam.Popcorn mam,co jeszcze na święta potrzeba bo znów się okaże że jestem nieprzygotowana jak wtedy.
              Ja nie wiem co się je na święta bo zawsze wszystko zostaje prawie nietknięte.To po co tyle harówy i nerwów?
              • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 19:39
                Gorąco na tej poczcie jak w piekle,chyba sobie inną post znajdę.Mogłam faksem wysłać to ale nie pomyślałam.Zapłaciłąm 1,50 za 3 kartki skserowane ale biblioteka książki kupuje to musi mieć za co i na papier i toner i nowy sprzęt.Ja uwielbiam biblioteki i antykwariaty i tych co sprzedają ot tak sobie.
                Uwielbiam książki w wersji papierowej i elektronicznej też smile
                • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 22:49
                  Doktor Dolittle

To była książka.jak ze stworami kosmicznymi gadał.A mój Król to się tak urządził jak Lord Koks.
                  Lady Malvina !
                  No nie,człowiek wysiada.Ja tylko robię co ona chce.Moja kotka za to olewa sikanie i sranie do kibla,ona jest ponad to big_grin
                  • ditta12 Re: Kaj i Gerda 18.12.15, 22:50
                    To Leopard WOBO.
                    Tylko Eszmeralda z nią pogadawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka