21.12.15, 16:24
89,14-umowa na24miesiące
kablowa sieć
internet
tv
dekoder w dzierżawie
modem wifi(mam swój własny bo dostałąm od UPC za darmo przy umowie z nimi która już wygasła)okazuje się że on nie nadaje się do Orange(tak mi pan powiedział.
49zł aktywacja
To jedna umowa

Druga umowa bo nie może być wspólna
aparat telefoniczny samsung android 9zł
doładowanie 30 zł minimum miesięcznie
pewnie karta aktywacyjna (nie wiem)ale chyba 5zł
umowa nie wiem na ile(zapomniałam zapytać)
Może być jeszcze satelitarnie ale zapomniałam ile
Bez kabli.

Z innego źródła dowiedziałam się że internet z kablówką pakiet za 29,99zł

Co mama myśleć?

Drogo to czy tanio?
Jestem klientem Orange chyba ze 27 lat,coś około tego.Na telefon.Miałam umowę z zetafonem.
Może ktoś mógłby mi poradzić?Może ktoś się orientuje z Was?Proszę.Będę wdzięczna.

Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Orange 21.12.15, 16:25
      Może iść do Playa?
      Zapytam na face
    • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 17:09
      Ja ditto nigdy z Orange nie będę korzystał simlocki i logo oferty hujowe nie spierdalaja razem z tym chujem co im telekomunikacje sprzedał a tych skurwysynow z PO i Nowoczesnej niech pauja na tych wiecech może wybija im rozum do łba przez plecy i dupe
    • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 17:14
      Europą to będziemy na równych prawach albo niech spierdalaja
    • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 17:16
      A jeszcze oprócz Europy pozostaje jeszcze jedną najważniejsza kwestia której nie chcę poruszać tu.
    • ditta12 Re: Orange 21.12.15, 20:41
      No to gdzie mam się zaudaż z moim problemem(znów ta kurwa pluskwa tu jest bo nie da pisać.
      Co mam z nią zrobić?Żelaskiem potraktować.No to jużz!!!!!!!!!Kurwo pluskwo jebana!Srako pierdolona,Von!Tu ludzie piszą.Spierdalaj żydu obleśiaku,chociaż Zydzi to dobrzy ludzie tylko ta jedna kurwa,prostytutka do wttłuczenia żelazkiem.Tak.
      • ditta12 Re: Orange 21.12.15, 20:50
        Ciekawe że napisałam wyżej bo nie dało pod ostatnim wpisem a teraz jest pod ostatnim.
        Menda przestawia.I po co tam siedzi>Żydzisko pierdolone.To podobno Polak ma być.Podobno ale nie na pewno.Ja też miałam w rodzie po ojcu prababkę Velman ale czy to niemieckie nazwisko czy też żydowskie to nie wiem bo skąd mam wiedzieć.Czy ja jestem zła?Wściekła?Bordeline?Nie.Ja jestem bipolar disorder tylko.Nie mieszkam w burdelu i nie sprzedaję się.
    • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 21:32
      Jaka pluskwa kto nie daje pisać? O czym ty mówisz ja nie mam żadnych problemów z tym forum.
    • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 21:38
      No ty pół krwi zydowka ale czy to ważne? Ksiądz z Gdańska Jankowski kiedyś na kazaniu w kościele powiedział że gwiazda jest wpisana w sfastyke.A ja nie podejmuje pewnych tematów zbyt wiele wiem na ten temat żeby co podejmować publicznie na forum.
    • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 21:45
      Nie wiem czemu się tak unosisz wyluzuj.Spoko luzik nikt od drugiego nie jest lepszy wszyscy umra i z życia się rozlicza tak czy nie w wierze lub nie wszyscy będą podsumowani nie tylko Bóg ale sami też się podejmujemy.
      • uwierz_w_to Re: Orange 21.12.15, 21:46
        Podsumujemy miało być

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka