mercury_staff 15.01.16, 05:03 wiadomosci.wp.pl/kat,1026059,title,Marszalek-Sejmu-zamknal-kuluary-dla-przedstawicieli-prasy-Liroy-krytykuje-decyzje,wid,18103197,martykul.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: Poranna prasa 15.01.16, 05:06 Trza bedzie te fajki cholerne zucic i to moje przyzwyczajenie czyms zastapic,bi pluca niedlugo wypluje. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Poranna prasa 15.01.16, 06:20 wiadomosci.onet.pl/kraj/piotr-liroy-marzec-dziennikarze-musza-wrocic-do-sejmowych-kuluarow/fkngrs Odpowiedz Link
ditta12 Re: Poranna prasa 15.01.16, 12:38 Ja dziś niechcący radio maryja włączyłam bo płyt CD słuchałąm z papugiem we starym radio i tam powiadają że ma byś podwyżka rent i emerytur,jak dla mnie to 400zeta,od 900-300,tyle zasłyszałam a obecnie w senacie jest rozpatrywana jako że Parlament dwuizbowy i teraz bogate chopy bendom rozpatrywać,no i pytanie o budżet. Cóś za mało w budżecie. A ile wynosi na dzień dzisiejszy kwota budżetu Pńaśtwa Polską zwanego?No ile,wiecie może bo ja to nie wiem,ja ze Syriusza,czy z Vegi to skąd mam wiedzieć ale zaraz zobaczę. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Poranna prasa 15.01.16, 12:45 info.wyborcza.biz/szukaj/gospodarka/jaka+jest+wysoko%C5%9B%C4%87+bud%C5%BCetu+pa%C5%84stwa O,jakoś tak jakby.Czy to dużo czy mało to nie wiem.Gdybym ja tyle miała to bym się wściekła z radochy.Na co by tu wydać?Zlikwidować ADM,Opiekę społeczną w nadmiarze,wypierdolić ryczywoły. Ma być tylko tyle ludzi ile trza.Cansaltingi,nie cansaltingi we firmach co dzwoni do mnie a ja już podpisałam umowę a ona mi że transakcja nie doszła do skutku i tę drugą co nie chciała dekodera wziąć,to gdzie mam zawieźć ?Do Katowic?Ja pierdzielę!!!! Odpowiedz Link