ditta12 30.04.16, 10:57 www.youtube.com/watch?v=IIGBNc2nFZA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Katatonia 30.04.16, 10:58 Kręci pierdolone.....nie wiem co to na gazeta.pl Odpowiedz Link
ditta12 Re: Katatonia 30.04.16, 11:04 tłumaczenie: Ciężkie chmury nadchodzą Na nie spoglądam Właśnie tutaj spod nieba. I opuściłem mój dom. Minąłem wieczorne ogniska W mgnieniu oka. I zamknąłem drzwi za sobą. Opar dawnej miłości Przeobrazi się poprzez welon jasności. Wyczuwam mój grób głęboko pod grzęzawiskiem. Smutek odnajdzie Cię. Jego głos nadał drogę mojemu. Serce tłoczy śmierć w naszą dziedziczność Kto chce pójść ze mną? Za każde marzenie które zostawiam za sobą Kłaniam się Z każdą wojną która szalała wewnątrz mnie. Słyszę dźwięk Kolejnego dnia w tym znikającym życiu. Zamienionego w proch. I każdej szansy którą odepchnąłem W noc. Czas nie odpuści. Trzyma Cię teraz w długu. I trzyma mnie pełzającego całą drogę z powrotem na start. Przysięgam, że widziałem Cię tam. Twoje ręce sięgały po moje. Smutek odnajdzie Cię. Za każde marzenie które zostawiam za sobą Kłaniam się Z każdą wojną która szalała wewnątrz mnie. Słyszę dźwięk Kolejnego dnia w tym znikającym życiu. Zamienionego w proch. I każdej szansy którą odepchnąłem W noc. Wyczuwam mój grób głęboko pod grzęzawiskiem. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Katatonia 30.04.16, 15:40 Beret ma ostro zryty a faldy na mozgu juz wyprostowane te slowa to masakra w bialy dzien.Autor ocipial i zmasakrowal sluchacza. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Katatonia 01.05.16, 11:55 www.youtube.com/watch?v=6xckBwPdo1c Moja papużka lubię tę piosenkę.Pięknie śpiewa do niej siedząc na cisusie beniaminku w oknie i ogryzając jego listki. Wchodząc na forum,zasadziło mnie na redakcyjną schizofrenię,widać tam trzyma łapę i nie mogę wysyłać postów.Nie wiem,system bydlęcy,nie mam na myśli animalsów ale bydło człowiecze. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Katatonia 01.05.16, 11:59 Tekst,jak tekst,autor był w dole to tak napisał i tyle.Nie bierz tego do siebie.Jest Coma,Katatonia...takie tam,nazwy li tylko. Odpowiedz Link