21.05.16, 15:03
jest w hospicjumcrying
Przed chwilą się dowiedziałam.
Miałam telefon.
On musi do Australii-tam wyższy poziom medycyny.
Co robić??????????
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:07
      Rozmawialiśmy u mnie.On się wahał.Nie wiedział gdzie ma być.Czy w Polsce czy w Australii.Jego syn był bardzo chory.Był przy nim.Załamka,tak myślę i......organizm osłabł.Przyjechał do Polski.Na początku było normalnie,jak zwykle,potem......splątanie.Znam to ze szpitala psychiatrycznego.Byłą ze mną taka kobieta,zamknięta w izolatce bo robiła kipisz.
      Wykraść Maska z Hospicjum?Nie wiem.Hospicjum to powolna umieralniacrying
      • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:08
        Kto mi pomoże?Nikogo nie ma?crying
        • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:12
          Mask ma syna i synową w Australii ale nie mają pracy.Ma też córkę w Kanadzie.Ma jeszcze.....ale dokładnie nie wiem.Ma kasę ale potrzebne upoważnienie do konta.Córka może otrzymać.Możliwe że rozpoznaje ludzi i ją upoważni.Czy tak?
          • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:14
            Tu u mnie jest nowoczesny Szpital Onkologiczny.
            • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:15
              Ale.....czy Mask jest ubezpieczony?Nie wiem.Chyba tak bo jest w Hospicjum.
              • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:17
                Przekazałam te informacje osobie która do mnie zadzwoniła.
                • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:18
                  Mask całował mnie w czoło na pożegnanie.
                  • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:19
                    Jak ojciec.
                    • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 15:23
                      U zakonni jest w Hospicjum a te......nie popuszczą.Pawulon.
                      • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 16:27
                        Kogo to obchodzi.Mask był ponoć głupi sad
                        Tak napisali na chad forum gazeta.pl i na depresja forum gazeta.pl
                        • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 16:32
                          Bo....napisał by gryźć marchewkę dla zdrowych zębów i betakarotenu i ładnego koloru skóry,bo......by biegać dla sportu a nie leżeć przed TV jak świnia i obżerać się chipsami,bo.....same głupoty napisał.Tak?A na tych forach dla świętych niewiast siedzą reklamodawcy jak na przykład jakaś lolinka co nie czyta,z UK rządzi.Polską z UK rządzi?
                          A jakaś poetkaM jej kabluje bo to kabel,kapo zwykłe.Świętojebliwa może?Rząd angielski znów mamy czy co?
                          • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 16:34
                            Dwóch chłopów zaliczyła a ja tylko jednego,ojca mej córki i co?
                            Kto ma się wstydzić?Ja czy ona?Świętokradcze to jest.Tak big_grin
                            • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 16:35
                              Ona prawa a ja nieprawa big_grin
                              • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 16:36
                                Pierdolić ten zakłamany świat i ludzi.Fuck!
                                • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 16:38
                                  prostytutki i złodzieje!
                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Mask 21.05.16, 17:47
                                    przeczytałam wątek jednym tchem, co znaczy że pawulon? Maska nie ma już wśród nas ?
                                    • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 22:25
                                      Jest w Hospicjum.Pavulon to to czego ludzie się bali czyli skórki na pochówek-dla kasy.Nie słyszałaś Eszmerciu?sad
                                      • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 22:26
                                        Długo nie chciał mi wejść postsad
                                        • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 22:30
                                          Coś mnie blokuje wciąż,z trudem przechodzą posty.
                                          • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 22:36
                                            Agora mnie blokuje?
                                            • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 22:43
                                              Najpierw miałam blokadę na Facebook.Poradziłam sobiesmile
                                              Tu na powrotach z otchłani Eszmerciu zawsze mam problem,odkąd jestem w Orangesad
                                              • ditta12 Re: Mask 21.05.16, 22:52
                                                pl.wikipedia.org/wiki/Pankuronium
                                                • eszmeralda.i.papugi Re: Mask 22.05.16, 19:14
                                                  tak, tak Dittuś, wiem jak wykorzystywano pavulon dlatego ciarki mnie przeszły, że zakonne... itd.
                                                  Zatem jest w hospicjum ... masz kontakt ? telefoniczny, mejlowy ??? osobisty ???
                                                  • eszmeralda.i.papugi Re: Mask 22.05.16, 19:25
                                                    a jak z Tobą Dittuś i radością z życia ? Ja jestem zarobiona - praca, dom, psy, dziecko wymagające coraz więcej wymagające energii mu poświęcanej. W jednym nic się nie zmieniło, funkcjonuję cały czas na prochach, mogę nie mieć siły i zaniechać wklepania sobie na noc kremu, mogę zapomnieć wyjąć z zamrażalnika obiadku - zdarza się niestety - nigdy nie zapomnę nafaszerować się otumaniaczami. Czasami zadaję sobie pytanie, czy po nich to jestem prawdziwa, wyzwolona ja, czy już zafałszowana.
                                                    Pozdrawiam Cię Dittuś
                                                  • ditta12 Re: Mask 23.05.16, 13:30
                                                    Mam adres tam,do Maska.Pojadę tam,jak ochłonę bo na razie jestem.....dołku od tych informacji.Ja przekazałam też informacje pewne osobie która do mnie zadzwoniła.Muszę wyjść na prostą.

Masz nieślubnego do pomocy Eszmerciu,zagoń go do pomocy domowej bo inaczej padniesz ,że tak się wyrażę nieładnie-na pysk.Wiem jak to jest,sama miałam tak,tyle że bez psów ale potem były chomiki..........itd. smilePozdrawiam Cię serdecznie.Nie daj się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka