dragon2016
13.12.16, 14:35
Emil będzie dla Ciebie zaskoczeniem poznasz prawdziwego mnie co ciebie zdziwi.
Nie chciałem tego pisać na forum ale chciałem Ciebie poznać i zaprosić gdzieś na spacer problem będzie ale nieduży jak będziesz z końca Polski.Moze sobie pójdziemy pozwiedzać miasto lub do parku pośmiać się z natury porobić jakieś ciekawe fotki pośmiać się i podarować tematyka obojętna ze mną możesz iść wszędzie w razie czego walczę jak stado lwów.
A tak na serio jestem bardzo miłym facetem z kupą czasem zabawnych i wariackich pomysłów.Czytam Ciebie od dłuższego czasu ale nigdy nie miałem odwagi do Ciebie napisać prawytnie ale co mam Ciebie tak całe życie czytać niedoczekanie.Lubisz książki to wiem ja lubię przyrodę czasem robię i widzę ciekawe rzeczy a nawet często mam dobre oko do robienia zdjęć, widzę momenty i widzę to co fajnie wyjdzie i ciekawie w obiektywie.Poza tym lubię plener.Posiedziec poopowiadac sobie czasem pimilczec.Z żoną jest definitywny koniec to była nasz obojga pomyłka życiowa, nie może jedna osoba kochać bo to burzy cały związek ale stosunki między nami są normalne córka duża i zostawiłem im wszystko ze względu na córkę. Mam nadzieję nadzieje ze będziesz chciała mnie poznać a jak nie to cóż trudno szanuje twoje zdanie i twój wybór. Sorki za błędy.