13.12.16, 14:35
Emil będzie dla Ciebie zaskoczeniem poznasz prawdziwego mnie co ciebie zdziwi.
Nie chciałem tego pisać na forum ale chciałem Ciebie poznać i zaprosić gdzieś na spacer problem będzie ale nieduży jak będziesz z końca Polski.Moze sobie pójdziemy pozwiedzać miasto lub do parku pośmiać się z natury porobić jakieś ciekawe fotki pośmiać się i podarować tematyka obojętna ze mną możesz iść wszędzie w razie czego walczę jak stado lwów.
A tak na serio jestem bardzo miłym facetem z kupą czasem zabawnych i wariackich pomysłów.Czytam Ciebie od dłuższego czasu ale nigdy nie miałem odwagi do Ciebie napisać prawytnie ale co mam Ciebie tak całe życie czytać niedoczekanie.Lubisz książki to wiem ja lubię przyrodę czasem robię i widzę ciekawe rzeczy a nawet często mam dobre oko do robienia zdjęć, widzę momenty i widzę to co fajnie wyjdzie i ciekawie w obiektywie.Poza tym lubię plener.Posiedziec poopowiadac sobie czasem pimilczec.Z żoną jest definitywny koniec to była nasz obojga pomyłka życiowa, nie może jedna osoba kochać bo to burzy cały związek ale stosunki między nami są normalne córka duża i zostawiłem im wszystko ze względu na córkę. Mam nadzieję nadzieje ze będziesz chciała mnie poznać a jak nie to cóż trudno szanuje twoje zdanie i twój wybór. Sorki za błędy.
Obserwuj wątek
    • dragon2016 Re: Aniu 13.12.16, 19:36
      Cieszę się Aniu że się odezwałaś ale reszta zostanie na privie i ciekawscy niestety już nie doczytają😁
      • dragon2016 Re: Aniu 13.12.16, 20:33
        Dobranoc Aniu😘
        • dragon2016 Re: Aniu 13.12.16, 21:32
          Nie no nie mogę zasnąć przewracam się boku na bok, ktoś w myślach nazywa chyba mnie uwierzem hmmm....... ale kto.Wrocilem z otchłani i te swoje skrzydła rozpostarłem mega ogromne.Gabriel może nawet pozazdrościć 😂
          • dragon2016 Re: Aniu 13.12.16, 22:39
            nie moge spać myślę o kimś nieustannie jaki ma sens życia dla samego siebie ? Opowiedzcie sobie.
            • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 06:16
              Dzień dobry Aniu nocny marku 😀😄😘
              • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 10:29
                Nie gniewaj się proszę.😣😶
                • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 15:20
                  Doła mam Ania przez ten wątek nawet tego wytłumaczyć się nie da, kurczę nie gniewaj się przysięgam ze że już ostatni raz taki cyrk odstawilem obiecuję.
                  • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 17:37
                    Ania myślę że sie nie gniewasz bo to w zasadzie dosyć śmiesznie wyszło.To forum to i tak śmietnik każdej myśli.Kazdy ma podobnie z tym że ja to wypycham na forum.Czesto dla żartu bo mam poczucie humoru.Ale te moje wygłupy dziwnie wyglądają. Spokojnie wszystko mam wporzo pod kopułą. Czekam cały czas.Mialem lekkiego dola bo napisałem to dla głupiego żart u a później pomyślałem że możesz wziąść to na poważnie.😉😆
                    • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 17:44
                      Z netem to tu jest taki sam cyrk jak ze wszystkim.Raz z palarni mam raz z pokoju raz z korytarza no masakra chodzę jak pojebany.Ze spotylifi żeby muzykę posłuchać też mam problem tylko ze mniejszy.Jutro już czwartek i bliżej wyjścia.
                      • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 17:57
                        Przywieźli chłopa jak dąb i zapieli w pasych a ten płacze jak dziecko kolega mu daje telefon a on skarży się mamusi ze jest w szpitalu psychiatrycznym i zspiwty w pasy🙄podchodzę i mówię chłopie nie płacz rano Ciebie odepna a ten do mnie bo ja chce zapalić i ręce mi opadły 😂
                        • dragon2016 Re: Aniu 14.12.16, 18:01
                          Mnie też w sumie na początku zapieli i poleżalem bo przyszedł lekarz na przyjęcie wyglądał jak rzeźnik spisuje protokół przyjęcia zapytał która godzina bo to ja mu na to twoja ostatnia i ciach pasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka