ragnarv 23.01.17, 00:25 obejrzałem do połowy. kompletnie nie rozumiem tej schizy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantulla_00_11 Re: MadMax 23.01.17, 09:35 nie chce Ci się żyć...???... bo ciśnienie ciężkiej pracy powala z nóg...???... życiem jest kobieta dla mężczyzny... ... znajdź jakąś... ... i wejdź do jej chatki ubogiej... ... droga jest wąska... bo bidna... ale czasami warto szukać w biedzie... ... Odpowiedz Link
ragnarv Re: MadMax 24.01.17, 00:18 nie umiem kochać.Jedyna którą kocham mnie nie już chce. Bo jestem nienormalny. Odpowiedz Link
tarantulla_00_11 Re: MadMax 24.01.17, 09:51 jesteś nienormalny...???... hmmm... za leży co dla kogo jest normalnością... jeśli przyjmiemy jakieś założenia, że obecny świat jest normalny, to nawet ja Tarantulla nie chcę być tak normalna jak ten świat... ... ten świat mi się nie podoba, więc wybieram nienormalność... a co do Twojej dziewczyny, że Cię nie chce, to nie możesz nic robić na siłę... znajdź sobie jakąś podobnie szaloną do Ciebie i dopiero wtedy będziesz fajniutko żyć... ... a teraz pytanko: ---> Dlaczego ją kochasz...???... bo jest ładna...???... jeśli tylko dlatego ją kochasz, bo jest ładna, to taki związek długo nie potrwa... ... Pozdrawiam Tarantulla... ... Odpowiedz Link
ragnarv Re: MadMax 24.01.17, 19:25 Jest ładna. Mam z nią dziecko. Poza tym nic nas nie łączy. Odpowiedz Link
tarantulla_00_11 Re: MadMax 25.01.17, 09:14 okay... teraz spróbuję napisać coś poważnie... ... bo ja wszystko obracam w żart... ... oki... żyjemy w bardzo skomplikowanym systemie społecznym... ja jestem Biblistkę... rozwalam wszystkie kody językowo-społeczne... w Biblii jest zapis, że tylko jeden jest Ojciec w Niebie... jeśli teraz przejdę do wiary Cyganów i Ty postarasz się zrozumieć, że oni mają tak, albo może mieli... obecnie nie wiem jak mają... ... ale oni mieli tak, że ---> WSZYSTKIE DZIECI NASZE SĄ... co to by oznaczało...???... znaczy to, że Ty tylko spłodziłeś dziecko, bo ten w Górze Ojciec tego chciał... nie Ty, nie ona, ale Ojciec w niebie, Który jest nad Tobą tego chciał... To dziecko jest wszystkich, nie jest ani jej własnością, ani Twoją własnością... ten system społeczny zrobił tak, że wmówił ludziom, że dzieci spłodzone i zrodzone są własnością tak zwanych rodziców... jednak tak nie jest... jeśli dobrze zrozumiesz tę kwestię zależności naszej od Tego Który jest ponad nami, to uwolnisz się od tego co niby Was jako niby Twoja miłość ostatecznie dziecko Was łączy... oczywiście jakąś w tym społecznym systemie ponosisz odpowiedzialność za spłodzenie dziecka, jednak jest to tak bardzo skomplikowane, że również system musi ponieść odpowiedzialność za brak odpowiedniej seksualnej edukacji... teraz czym jest to co łączy ludzi...???... a raczej nie łączy, ale powinno łączyć...???... najpierw powinien ludzi łączyć intelekt... kolejno przejdę do wiary / nauki Cyganów... Cyganki były traktowane jako czarownice, dlatego je Kościół Katolicki zwalczał... ale one były cudownymi kobietami (nie wszystkie)... naprawdę jest to bardzo skomplikowane... ... może na tym skończę... jak będziesz chciał, to zadasz mi tutaj jakieś pytania, to się odniosę do nich... ponieważ każda wiedza jest bardzo ściśle ze sobą powiązana... naprawdę nic nie można od siebie oderwać... oki... Pozdrawiam Tarantulla Ewa Lipka... Odpowiedz Link
ragnarv Re: MadMax 23.01.17, 00:30 jestem jak ten koleś z grabkami na ryju zanim je zdjął. ja nie zdejmę bo nie umiem. Odpowiedz Link