kadyna Gdańsk 20.08.08, 16:04 Polecam prof.Sworczaka tel.602-580-496. Dzwoncie do skutku-telefon jest czesto wylaczony. Odpowiedz Link
synus2 WARSZAWA 20.08.08, 18:01 Tylko Pani doktor STACHLEWSKA przyjmuje w CO Ursynow i Klinice DAMIANA na ul Walbrzyskiej.Jest to osoba o nie kwestionowanej reputacji i fachowosci ,cudowny czlowiek /fachowiec/ jezeli chodzi o operacje tarczycy.Dziekuje Pani dokotor. Bylam operowana w Damianie na raka tarczycy, a Pani doktor zostala mi polecona przez autorytet. Odpowiedz Link
cloe73 Re: Gdańsk 18.09.08, 16:23 a czy ktoś zna dr.kumar sharma w gdańsku,przyjmuje podobno w inwikcie ale też na nfz w baltimedzie,nie wiem czy jest dobrym specjalistą,na mnie personalnie nie zrobił dobrego wrażenia i nie wiem czy iść po raz drugi bo mam guz na tarczycy, on dał mi tylko na tsh i zawyrokował ze to nerwica,proszę o opinie a ile bierze dr,sworczak? Odpowiedz Link
nonak23 Cała Polska (baza lekarzy) 06.09.08, 15:36 Na portalu społecznościowym www.naszechoroby.pl masz wyszukiwarkę osób chorych na to samo wg regionu. Szybko ich można podpytać jacy lekarze najlepsi Odpowiedz Link
koala-3 Re: polecam endokrynologa... Jana Dąbrowskiego 16.09.08, 13:27 Uważam ,że takich dobrych lekarzy jak dr Jan Dąbrowski z CZMP w łodzi należy promować.Z koleji o innych, też należy pisać by swymi działaniami nie robili już więcej krzywd nieświadomym pacjętom. Odpowiedz Link
andriu25 Endokrynolog we Wrocławiu 14.11.08, 17:39 Witam Proszę o pomoc - szukam we Wrocławiu Endokrynologa , który patrzy nie tylko na TSH ale także na Ft3 i Ft4.Z góry będę wdzięczny Odpowiedz Link
marekg7 Re: Endokrynolog we Wrocławiu 15.11.08, 20:56 Witam, Dobry endokrynolog to podstawa sukcesu,ale naturalny jod jesienią,zimą i wiosną nad Bałtykiem to prawdziwe zbawienie dla tarczycy. Sam mam Hashimoto od 10 lat...służe radą i pomocą a wszystkich z chorobami tarczycy zapraszam nad morze. Szczegóły na www.orchidea.nadbaltykiem.pl Odpowiedz Link
dzidzia1975 szukam endokrynologa Głogów Lubin 27.10.10, 11:45 proszę o namiary moze ktoś zna i poleca? dzikękuję Odpowiedz Link
aida11 Endokrynolog - P O Z N A N 25.11.08, 22:25 Szukam pilnie dobrego endokrynologa w Poznaniu. Dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link
mimi-and-more Re: Endokrynolog - P O Z N A N 29.11.08, 19:12 Jeżeli Poznań to tylko dr Marek Ruchała.. już raz mi życie uratował, rewelacyjny specjalista Odpowiedz Link
newborn27 Białystok 09.12.08, 10:15 W Białymstoku polecam endokrynologa, diabetologa (przyjmuje zarówno prywatnie jak i na ubezpieczenie) dr Jacek Borawski ul.Wojska Polskiego tel.604-804-059. Mi bardzo pomógł. Odpowiedz Link
02jacek05 Re: Endokrynolog dziecięcy - Olsztyn 10.06.10, 08:06 A z Torunia możecie polecić dobrego endokrynologa ? Odpowiedz Link
tharna Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 01.02.09, 19:27 Szukam w Słupsku, czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link
sellgift Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 25.03.09, 16:20 Witam wszystkich serdecznie. Szukam dobrego endokrynologa z woj. lubuskiego - Zielona góra 9 okolice), dolnoślaskiego lub nawet Poznań. słyszałam jedynie o endokrynolog z Jaworze p. Szramek. Czy ktoś może coś więcej wie? a moze ktoś leczył się w Sulechowie u pana Stangierskiego? z góry dziekuję za pomoc i polecenie. Odpowiedz Link
m1-66 Re: Lubuske Świebodzin Międzyrzecz 27.03.09, 15:03 Świebodzin - Mariusz Witczak jest z Drzonkowa ale przyjmuje w Lemedzie w Świebodzinie /wtorki / Świebodzin - Monika Tamborska-Zedlewska jest z Poznania ale przyjmuje w Postępie w Świebodzinie / wtorki / Międzyrzecz - Paweł Gut jest z Poznania ale przyjmuje w szpitalu w Międzyrzeczu / soboty / Poznań - Agata Czarnywojtek polecam są "przetestowani" znają się na swojej pracy pomogli mi pozdrawiam Odpowiedz Link
hashi-tess Re: polecam endokrynologa Lublin 26.04.09, 18:37 prof. Jerzy Łopatyński www.medicus.lublin.pl/2000/08/tarczyca.htm Odpowiedz Link
x.armide Re: polecam endokrynologa Lublin 04.07.09, 16:48 hashi tess moze wytniesz ten spam od marekg7 ? Odpowiedz Link
annomania Gdansk dr.Rachoń 08.07.09, 21:29 Polecam! Dość drogo ale warto.Trafna diagnoza po dwóch konowałach Odpowiedz Link
annomania Re: Gdansk dr.Rachoń 09.07.09, 12:37 Nr. tel 58 5545756 wizyta 150zł ale warto. Odpowiedz Link
elka79mi Re: namiary na endo.urszula wyrwas-bełz 24.07.09, 20:27 Bardzo was prosze może któraś z was coś wie o p. bełz Jak i gdzie można ją znaleść? Odpowiedz Link
mamawaw Warszawa dr.Karina Wierny 26.07.09, 09:13 rewelacyjna , leczy bezoperacyjne guzy tarczycy. Odpowiedz Link
olkaw-wa Re: Warszawa dr.Karina Wierny 26.07.09, 09:22 interesujące, chirurdzy będą bezrobotni, koniecznie napisz jak to robi Odpowiedz Link
hashi-tess Re: Warszawa dr.Karina Wierny 26.07.09, 19:26 mamawaw napisała: > rewelacyjna , leczy bezoperacyjne guzy tarczycy. to jakaś wierutna bzdura. Odpowiedz Link
papuzka_gda SŁUPSK 12.09.09, 08:53 Słupsk na NFZ dr Marzena Walkiewicz prv Ewa Kołakowska Odpowiedz Link
jurmik Re: SŁUPSK 12.09.09, 16:38 Trochę sucha ta opinia - ja też wiem, że tylko te 2 endo przyjmują w Slupsku - ale czy je polecasz (wtedy dodaj, dlaczego), czy tylko informujesz że są takie? Odpowiedz Link
hashi-tess Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 12.09.09, 23:19 link do bazy na forum hashimoto forum.gazeta.pl/forum/w,24776,87712086,87712086,Baza_endokrynologow.html Odpowiedz Link
wenges Kraków - polecenia z wątków 30.09.09, 22:48 szukam dobrego Endo w Krakowie i przeglądam forum by odnaleźć polecenia ten wątek jest w nie ubogi pozwólcie więc że wkleję kilka wypowiedzi - może komuś się przydadzą Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Obiorek 30.09.09, 22:53 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,40679723,40680496,Re_Endokrynolog_Krakow.html "Autor: stapelia 22.04.06, 21:30 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany alez ja sie nie denerwuje sama jak widzisz siedze na forum) do dr Obiorek (Ul. czysta 8 tel. 633 46 62; w ramach NFZ przyjmuje na al. Pokoju, bodajże 4.) chodzilam dawno i byla super tylko ja glupia sie zbuntowalam ze nie pojde na operacje i przestalam chodzic. A jest dobra, jest uczennca jakiegos znanego profesora, ktory juz niestety nie zyje. MOja ciocia po wielce skomplikowanej i powiklanej operacji chodzi do niej od 15 lat i jest zachwycona. ja szukam dlatego ze troche sie boje wrocic do niej po 6 latach i przyznac jej ze miala racje) " Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - Trofimiuk 30.09.09, 22:56 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,40679723,,Endokrynolog_Krakow.html?v=2 margaretka2002 25.04.06, 13:43 zarchiwizowany Pisalysmy juz o P. dr Trofimiuk, ktora przyjmuje prywatnie w Klinice Zdrowie na Zabincu i na Kopernika. Mozliwe, ze jeszcze gdzies. Jak sie tu naczytalam o innych endokrylogach, to doszlam do wniosku, ze moja pani dr jest dobra (jest doktorem mimo mlodego wieku), bo wiele watpliwosci, ktore dziewczyny maja, rozwiala mi na samym poczatku. Szybko rozpoznala Hashimoto i daje wszelkie potrzebne skierowania. No wiec chyba moge ja polecac, ale nie mam porownania z innymi lekarzami. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - Trofimiuk 30.09.09, 23:14 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,40966904,,Krakow_Huszno.html?v=2 margaretka2002 29.04.06, 02:42 zarchiwizowany Jeszcze zareklamuje dr Trofimiuk, bo pisala u Huszny doktorat i jest mila lekarka... Zabiniec, Klinika Zdrowie. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Koblik 30.09.09, 22:57 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,40679723,,Endokrynolog_Krakow.html?v=2 choć dla mnie Hashimotki lekarz badający raz na pół roku tylko TSH jest godny by przed nim przestrzec... Ja z moim Hashimoto bylam u dr Koblik. Prywatnie przyjmuje w Polikmed, ul. Garncarska 3/1, tel. 4224159, 4226824. Wrazenia pozytywne. Konkretna, nie straszy ale tez nie bagatelizuje. Zapisala recepty na pol roku z gory i powiedziala kiedy mam kontrolowac TSH i kiedy ewentualnie zwiekszyc dawke. Ale musze powiedziec, ze ja na szczescie nie mialam jakis bardzo silnych objawow choroby i wykryto ja u mnie calkowicie przypadkowo, wiec tez nie oczekiwalam od lekarza, ze wyprowadzi mnie z jakichs b.nieprzyjemnych dolegliwosci... USG robilam u dr Walas na ul.Szlak w Centrum Gastrologicznym dr Ziemniaka. Niestety choc badanie prywatne to b. dlugie terminy (czekalam poltora miesiaca), bo p. doktor bardzo "rozchwytywana". Ale jestem b.zadowolona. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Tabor 30.09.09, 23:02 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,75796368,,Dr_Tabor_Krakow_ktos_zna_.html?v=2 osobiście jako hashimotka odradzam lekarza która bada na podstawie TSH! zreszta to potwierdza ostatni cytat: mneme2 03.06.08, 22:22 zarchiwizowany Śmiało - to miła i dokładna lekarka.Mnie pomogła.Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Re: Dr Tabor - Kraków - ktoś zna? nin4 04.06.08, 20:47 zarchiwizowany Jestem bardzo zadowolona, kompetentna, miła, wszystko dokładnie tłumaczy i co najważniejsze nie uważa że "TSH 1.8 jest jak najbardziej w normie a euthyrox to nie lek na odchudzanie i po co w ogóle głowę zawracam" (cyt. "dr" Darczuk z tej samej przychodni). Jedyny problem, to to, że badań na ft3 i ft4 nie zleca, ale to już sobie załatwiam u internisty. W sumie, to polecam! Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Ignacak 30.09.09, 23:03 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,75796368,,Dr_Tabor_Krakow_ktos_zna_.html?v=2 1memorka 04.06.08, 09:14 zarchiwizowany Ja od lat leczę się u dr Ignacaka na Widoku, na NFZ. Jestem bardzo zadowolona i nie mam kompletnie żadnych zastrzezeń do niego. Fachowiec. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Ignacak 30.09.09, 23:53 cytat: Re: Szukam dobrego endokrynologa w KRAKOWIE. 1memorka 20.12.08, 16:52 Odpowiedz Od kilku lat chodze do dr Adam Ignacak, zobacz tutaj: www.firmy.net/lekarze-endokrynolodzy/ignacak-adam-poradnia-endokrynologiczna,9SQX3.html Za darmo, na NFZ, jestem bardzo zadowolona, super specjalista, ale terminy są długie. Podejdź do niego i poproś to da Ci wczesniejszy. Bipsje robiłam zawsze na Dunajewskiego 5. Jestem już pół roku po operacji, miałam 5 guzów. Czuje się doskonale !!! Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - ostrzeżenia z wątków - dr Kuleta 30.09.09, 23:08 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,82406503,,dr_Kuleta_Krakow_OMIJAJCIE_SZEROKIM_LUKIEM.html?v=2 nessie1161 21.07.08, 11:11 zarchiwizowany Dr. Kuleta jest niedouczony lub/i olewa pacjentów. Przyjmuje w przychodni na Kozłówce w ramach NFZ-u, pewnie jeszcze gdzieś prywatnie, ale nie orientuję się. Dwa lata temu podczas standardowych badań krwi wyszło mi zbyt wysokie TSH. Zrobiłam prywatnie USG tarczycy. Według opisu obraz w całości odpowiada chorobie Hashimoto. Poszłam do niego w ramach NFZ-u z TSH i wynikami USG w ręce a on przez 2 lata przepisywał mi Euthyrox na podstawie jedynie wyników TSH, a skierowanie na badania wystawiał niechętnie. ANI RAZU nie zlecił mi badań fT3, fT4 ani przeciwciał tarczycowych. ANI RAZU. Ufałam, że wie co robi, nie wiedziałam, że jest potrzebne cokolwiek oprócz wyników TSH. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że moje leczenie jest prowadzone nieprawidłowo, zrobiłam wszystkie potrzebne badania. TSH w normie owszem, 2,29, ale FT3 i fT4 poniżej normy i bardzo wysokie poziomy przeciwciał. Trafiłam do dr. Tomasza Milewicza, który załamał ręce. Powiedział, ze wynik 2,29 TSH to dobry wynik, ale nie przy chorobie Hashimoto. Zmienił mi lek na Novothyral. Musimy starac sie zbić go do prawie 0 i uregulowac pozostałe wartości. Dr. Kuleta widział wyniki mojego USG, widział, że rozpoznana została choroba Hashimoto i po prostu to zlekceważył. Wizyty wyglądały w ten sposób, że rzucał okiem na wynik TSH i wypisywał receptę, czasem nawet nie podnosił wzroku znad biurka, ale OK, to jestem w stanie przeżyć. Nie wymagam, żeby lekarz był miły jeśli tylko jest kompetentny, a o dr. Kulecie tego powiedzieć się nie da. Piszę po to, żeby ustrzec innych przed zaufaniem temu lekarzowi. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Milewicz 30.09.09, 23:10 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,82406503,,dr_Kuleta_Krakow_OMIJAJCIE_SZEROKIM_LUKIEM.html?v=2 nessie1161 21.07.08, 11:11 zarchiwizowany Dr. Kuleta jest niedouczony lub/i olewa pacjentów. Przyjmuje w przychodni na Kozłówce w ramach NFZ-u, pewnie jeszcze gdzieś prywatnie, ale nie orientuję się. Dwa lata temu podczas standardowych badań krwi wyszło mi zbyt wysokie TSH. Zrobiłam prywatnie USG tarczycy. Według opisu obraz w całości odpowiada chorobie Hashimoto. Poszłam do niego w ramach NFZ-u z TSH i wynikami USG w ręce a on przez 2 lata przepisywał mi Euthyrox na podstawie jedynie wyników TSH, a skierowanie na badania wystawiał niechętnie. ANI RAZU nie zlecił mi badań fT3, fT4 ani przeciwciał tarczycowych. ANI RAZU. Ufałam, że wie co robi, nie wiedziałam, że jest potrzebne cokolwiek oprócz wyników TSH. Dopiero niedawno dowiedziałam się, że moje leczenie jest prowadzone nieprawidłowo, zrobiłam wszystkie potrzebne badania. TSH w normie owszem, 2,29, ale FT3 i fT4 poniżej normy i bardzo wysokie poziomy przeciwciał. Trafiłam do dr. Tomasza Milewicza, który załamał ręce. Powiedział, ze wynik 2,29 TSH to dobry wynik, ale nie przy chorobie Hashimoto. Zmienił mi lek na Novothyral. Musimy starac sie zbić go do prawie 0 i uregulowac pozostałe wartości. Dr. Kuleta widział wyniki mojego USG, widział, że rozpoznana została choroba Hashimoto i po prostu to zlekceważył. Wizyty wyglądały w ten sposób, że rzucał okiem na wynik TSH i wypisywał receptę, czasem nawet nie podnosił wzroku znad biurka, ale OK, to jestem w stanie przeżyć. Nie wymagam, żeby lekarz był miły jeśli tylko jest kompetentny, a o dr. Kulecie tego powiedzieć się nie da. Piszę po to, żeby ustrzec innych przed zaufaniem temu lekarzowi. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Huszno 30.09.09, 23:15 cytat z wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,24712,40966904,,Krakow_Huszno.html?v=2 meg83 27.04.06, 21:56 zarchiwizowany Był ktos może u Huszny, on jest kierownikiem Katedry Endokrynologii na Kopernika, ciekawi mnie jak to może byc u niego? Re: Kraków-Huszno stapelia 28.04.06, 10:46 zarchiwizowany HA, tez szukam tego lekarza- podobno gdzies przyjmuje prywatnie. musialam przeniec operacje na lipiec i chetnie poszlabym do niego na konsultacje. Re: Kraków-Huszno meg83 28.04.06, 11:10 zarchiwizowany Ja jestem ciekawa z tego powdu, ze mam z nim wykłady z radiofarmakologii , włąsnie byłam w tym tygodniu na pierwszym,ale on nie prowadził. Na razie czarna robote odwalaja za niego inni. Pozdrawianm Re: Kraków-Huszno margaretka2002 29.04.06, 02:20 zarchiwizowany www.ars-medica.com.pl/przychodnia/index.php?go=8 Ars Medica ul. Warszawska. Nie bylam u niego, ale podobno jest dobry, a wizyta prywatna kosztuje 100 zl. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków -nfz Musiał Plinta 30.09.09, 23:18 cytat z wątku: Re: endokrynolog-Kraków stapelia 14.11.05, 10:44 zarchiwizowany w ramach ubezpieczenia to plecam dr Magde Musial lub dr Tadeusza Plinte z przychodni na Rusznikarskiej. Odpowiedz Link
nesca2 Re: Kraków - polecenia z wątków -nfz Musiał Plint 02.06.14, 22:40 Dr Magdaleny Musiał zdecydowanie nie polecam. Kilka lat leczenia Hashimoto tylko na podstawie TSH, bo nic innego badać nie trzeba. Objawy niedoczynności? odp. P. dr: wszyscy mamy takie objawy. ???? Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Hubalewska 30.09.09, 23:37 cytat z wątku: Re: kto może polecić dobrego endokrynologa z Kra iza23w 17.03.07, 11:51 zarchiwizowany Polecam Panią Doktor Alicję Hubalewską. Pracuje w Szpitalu uniwersyteckim, przy ul. Kopernika 25. Leczę się u niej od 2 lat. Jeśli będziesz potrzebował konkretnych danych służę pomocą. Pozdrawiam, Iza. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Hubalewska 30.09.09, 23:50 cytat: Re: Szukam dobrego endokrynologa w KRAKOWIE. iza23w 26.12.07, 20:20 Odpowiedz Gorąco polecam Panią Docent Alicję Hubalewską - Dydejczak. Przyjmuje w Szpitalu Uniwersyteckim przy ulicy Mikołaja Kopernika. Prywatnie przyjmuje przy ulicy Sławkowskiej. Jestem 2 lata po operacji usunięcia raka tarczycy i od samego początku leczę się u tej Pani doktor. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą Panią. Poza tym, że jest osobą bardzo miłą i komunikatywną, to jeszcze ma duże wpływy. Jest kierowniczką kliniki endokrynologii. Jeśli chciałabyś dokładne namiary, to odezwij się na pocztę. Pozdrawiam, IZA Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Bobrowski 30.09.09, 23:39 osobiście nie polecam...ale dopiszę w osobnym wątku... cytat z wątku: Re: kto może polecić dobrego endokrynologa z Kra zajacowna 24.03.07, 15:44 zarchiwizowany srednio szukalas. Oto namiary na swietnego endokrynologa Polecam- dr Andrzej Bobrowski. Przyjmuje w Hormon Med, ul.Mazowiecka 25 nr tel 126330915. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Belowski 30.09.09, 23:42 nie znam lekarza ale wiem, że przychodnia św. Rafała już nie istnieje... cytat z wątku: Re: Endokrynolog w Krakowie, po usunieciu tarczyc klara0509 25.08.05, 18:08 zarchiwizowany Jestem również po usunięciu tarczycy - rak brodawkowaty, również leczę się w CO w Gliwicach, a w Krakowie chodzę do dr Belowskiego w Ośrodku Świętego Rafała i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
wenges Re:dr Belowski i jego strona internetowa 19.10.09, 10:02 przypadkiem znalazłam stronę pana doktora wklejam, bo może komuś się przyda w podjęciu decyzji o leczeniu endokrynologia.net/?q=content/o-autorze warto ja przeanalizować zanim ktoś wybierze się do tego endo, mnie Hashi negatywnie zaskoczyło w niej wiele fragmentów: "Oznaczenia T3 i T4 (całkowitych hormonów tarczycy) w ogóle nie powinny być stosowane (o ile uznamy, że żyjemy w XXI wieku w sercu Europy i Stołeczno-Królewskim Mieście Krakowie)– są to mało dokładne badania i często wprowadzają w błąd" itd itp Odpowiedz Link
victoria7979 Re: Kraków - polecenia z wątków - dr Belowski 02.10.19, 13:36 Mocno odradzam dr Jacka Belowskiego. Nie robi wywiadu (bo tego nie można nazwać wywiadem), nie przejmuje się objawami pacjenta, na złe samopoczucie wysyła do psychiatry, a na zawroty głowy do neurologa. Mam masę objawów niedoczynności niedobory, nic nie zalecił, żadnej zmiany dawkowania, suplementacji itd. Stosunek ft3 do ft4 wogóle go nie interesuje. TSH w normie to nie ma co leczyć. Przyszłam z wysokim PTH, to poza stwierdzeniem że mam nadczynność przytarczyc, nie zalecił niczego, nie przedstawił planu leczenia itd. Strata kasy i to nie małej (200zł) i czasu. Duże rozczarowanie. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - polecenia z w - dr Bałdys-Waligórska 30.09.09, 23:52 cytat z wątku: Re: Szukam dobrego endokrynologa w KRAKOWIE. malaczerwonasukienka 18.12.08, 11:02 Odpowiedz Ja w Krakowie polecam Panią dr. Agate Bałdys-Waligórską. Leczę sie u niej od roku, pełny profesjonalizm, bardzo sympatyczna i ciepła kobieta, co najważniejsze dla mnie, zawsze szczegółowo odpowiada na pytania i nie naciąga na kase, zleca faktycznie potrzebne badania. Pracuje na Kopernika w szpitalu i prywatnie przyjmuje w MCM na ul. Rejtana Re: Szukam dobrego endokrynologa w KRAKOWIE. hashi-tess 18.12.08, 11:12 Odpowiedz malaczerwonasukienka napisała: zleca faktycznie potrzebne badania. napisz co to znaczy?! Re: Szukam dobrego endokrynologa w KRAKOWIE. malaczerwonasukienka 06.01.09, 10:27 Odpowiedz potrzebne badania to znaczy takie które są konieczne dla oceny zdrowia pacjenta bez narażenia go na niepotrzebne koszty. Pani doktor nie zależy na tym zeby wyciągnąc jak najwięcej pieniędzy od pacjenta. Co do terminów, przyjmuje w każdy czwartek i jeśli sie zadzwoni tydzien wczesniej to zazwyczaj nie ma problemów Re: Szukam dobrego endokrynologa w KRAKOWIE. hashi-tess 06.01.09, 22:42 Odpowiedz malaczerwonasukienka napisała: > potrzebne badania to znaczy takie które są konieczne dla oceny > zdrowia pacjenta bez narażenia go na niepotrzebne koszty. To b. enigmatyczne stwierdzenie, które nic nie wyjaśnia. Odpowiedz Link
wenges Re: Kraków - - dr Roztaczyńska - Endo dziecięcy 27.04.10, 10:56 endokrynolog dziecięcy w krakowie kropedza 26.04.10, 19:58 Odpowiedz pilnie poszukuję endokrynologa dziecięcego... proszę o opinie i namiary na kogoś godnego zaufania dziękuję Opinie o dr Dorocie Roztaczyńskiej kkatarynka 26.04.10, 22:21 Odpowiedz dr Roztoczyńska jest endokrynologiem dzieciecym. przyjmuje panstwo w prokocimiu, a prywatnie na kurczaba (tel. 602677056). verona15 26.04.10, 23:15 Odpowiedz Znam doktor Roztoczyńską. bardzo polecam. Najlepiej złapac z nią kontakt na Kurczaba, albo wpaść do Prokocimia na oddział. Rzeczowa, konkretna i szybko działa. dodatkowe opinie tu: www.znanylekarz.pl/25054/dr-n-med-dorota-roztoczynska/pediatra-endokrynolog/krakow Odpowiedz Link
lucyna_maj Re: szukam dobrego endo-wawa 27.07.14, 19:16 > dr Przemysław Witek Warszawa Dr Witek, leczy wyłącznie w oparciu o tsh, ft4 i ft3 nie bardzo go interesują Odpowiedz Link
arleta1304 Re: polecam endokrynologa...Elbląg 13.01.10, 08:45 Ja mam niestety zupełnie inne zdanie. Pani doktor twierdziła, że nic mi nie jest po czym na rozpoznaniu dla lekarza rodzinnego wpisała chorobę basedowa (tak jak bym nie umiała czytać). Nie dała żadnych leków i dała mi skierowanie tylko na badanie FT3. Nie wiem może źle trafiłam (miała zły dzień) ale poczułam się potraktowana jak debilka która i tak nie da rady pojąć co jej jest. Osobiscie polecam doktora Chrzanowskiego. Zawsze wszystko wytłumaczy, ma czas, uzasadnia i leki i badania. Jesli miałam problem to mogłam dzwonić i nigdy nie okazywał zniecierpliwienia. I co najważniejsze hormony unormowane, czuję się swietnie. Odpowiedz Link
vittoria.vetra Mysłowice - dr Klajnowicz, Sosnowiec - dr Fronio 17.01.10, 17:07 Polecam dra Klajnowicza z Mysłowic. Leczę się u niego od ponad 2 lat, na każdej wizycie przeprowadza dokładny wywiad, pyta o samopoczucie, wykonuje USG tarczycy, interesuje go wszystko, co może mieć związek z nieprawidłowycm funkcjonowaniem tarczycy. Teraz jestem w ciąży i monitoruję hormony u Klajnowicza; dokładnie odpowiada na pytania, nie zbywa i nie wymądrza się. Naprawdę godny polecenia lekarz. Tylko na wizytę umawia się do dra z 3-miesięcznym wyprzedzeniem. Słyszłam także od znajomej, że dobra jest dr Fronio z Sosnowca. Odpowiedz Link
andzelika77pl Re: Mysłowice - dr Klajnowicz, Sosnowiec - dr Fro 11.04.15, 08:45 Witam. To co tu piszecie to dla mnie jest teraz chore. Leczyłam sie u tego lekarza na niedoczynnosć 15 lat . Chciał mi tarczyca skasowac i dawać leki te same do końca życia. Trafiłam do kliniki medycyny chinskiej w Jaworzu. Ten lekarz wyleczył mnie z tarczycy ziołami i dietą w 9 miesięcy od roku nie biore żadnych leków a brałam eutyroc 100. Klajnowicz to człowiek z medycyną konwencjonalną która nie zna rozwiązania na tą chorobe. Chinczyk leczy ludzi z raka i innych schorzeń i ludzie płąca tylko za leki. Dla mnie Klajnowicz jest oszustem który wie że jest szansa na wyleczenie tarczycy ale nie wysle nikogo do medycyny naturalnej. Prosze wpisac w wyszukiwarke Klinika medycyny chinskiej Jaworzno. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mia44 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 22.05.10, 17:18 dr Krzysztof Komorowski z Bydgoszczy- geniusz medyczny Odpowiedz Link
gosia1188 Re: polecam endokrynologa... (baza lekarzy) 23.05.10, 23:40 rubi21 napisała: > stwórzmy bazę dobrych endokrynologów, tzn takich, o których z całą pewnością > mozemy powiedzieć, ze zna sie na tym co robi. W tytule proszę wpisać nazwę > miasta, w którym można skorzystac z usług takiego lekarza, a w tresci kilka Polecam w Warszawie Pana doktora Przemysława Witka - szpital Bielański = przychodnia Krucza róg Hożej > słów na jego temat. Odpowiedz Link
welwiczia1 Lekarze - Koszalin, Słupsk, chojnice 17.06.10, 09:57 Czy ktos z Was moglby mi polecic dobrego endokrynologa w Koszalinie, Slupsku, Chojnicach badz okolicach tych miast? Z gory dziekuje!! Gosia Odpowiedz Link
ako5 Gdańsk 15.09.10, 22:21 Polecam dr Kazmirowicza, Słucha i tłumaczy. Lubi pacjentów, którzy interesują sie swoją choroba i wiedza o co pytac. Jak kazdy endo ma swoje teorie, ale mozna sie z nim dogadać. Moje koleżanki z pracy chodza do dr Radomyjskiej i sa też zachwycone. ja poszłam do kazmirowicza, bo wybrałam na zasadzie, gdzie bedzie wcześniej termin. Lekarze Ci przymują w Luxmedzie w Gdańsku. Odpowiedz Link
dot22 Poszukuje w Warszawie i okolicach 20.10.10, 18:21 dobrego endokrynologa który nie zasugeruje się tym, że TSH w normie. Znacie kogoś godnego polecenia?Chodzi mi o aktualne dane najlepiej z nr. telefonu. Odpowiedz Link
valeria2 Toruń-Dr.Jadwiga Witkowska 19.02.11, 14:58 przyjmuje w Naszym-Lekarzu na Szerokiej 25 w piątki od .16.00.Cena wizyty 100 zł. Odpowiedz Link
valeria2 Re: Toruń-Dr.Jadwiga Witkowska 06.05.11, 21:00 valeria2 napisała: > przyjmuje w Naszym-Lekarzu na Szerokiej 25 w piątki od .16.00.Cena wizyty 100 z > ł. tel do rejestracji: 56 6103 360 tel kom do p Doktor:605-964-532 Odpowiedz Link
stokrotka246810 Re: sulechow lubuskie 07.09.11, 15:31 czy moze ktos polecic dobrego lekarza z lubuskiego sulechow-zielona gora Odpowiedz Link
ancyk.62 Lublin-proszę... 26.04.12, 07:18 Proszę o namiary endo w Lublinie. We wczesniejszych postach znalazłam prof.Łopatyński.Niestety już nie zyje...może ktoś ma dobre doświadczenia.... Odpowiedz Link
asia.lbn [...] 07.05.13, 08:47 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Lublin-proszę... 08.05.13, 13:03 Bardzo polecają dziewczyny tego pana doktora (rozumie Hashimoto i Hashimotki, interpretuje różne wyniki, z procentami włącznie! zleca badania nie tylko tsh... cud, miód i orzeszki ), sama mieszma w innym mieście, więc nie sprawdzałam, ale wierzę tym, kto go chwalił - www.znanylekarz.pl/marek-niewiedziol/endokrynolog/lublin Odpowiedz Link
grazzka85 Dr Niewiedzioł - Lublin jakie opinie? 10.07.13, 22:24 Proszę o opinię na temat dr Niewiedzioł? czy ktoś leczy się u tego dr na Haschimoto? czy może ktoś ewentualnie polecić sprawdzonego endokrynologa z Rzeszowa, który leczy Haschimoto? Sprawa bardzo pilna. Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Dr Niewiedzioł - Lublin jakie opinie? 11.07.13, 15:08 Opinie o nim są tutaj: - forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=Niewiedzio%C5%82&sortMode=DATE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1 Odpowiedz Link
cookme Szczecin - endokrynolog 22.07.12, 14:08 Przemiła, bardzo mądra kobieta - dr Petriczko - endokrynolog dziecięcy. Równie profesjonalna, życzliwa i spokojna - dr Sowińska-Przepiera. Obie pracują w szpitalu na Unii Lubelskiej ale zawsze maja czas dla swoich pacjentów. Na prywatną wizytę nie czeka się tygodniami... Polecam Odpowiedz Link
hotaru85 Re: Szczecin - endokrynolog dr Sowińska-Przepiera 28.06.13, 08:51 cookme napisał(a): > Przemiła, bardzo mądra kobieta - dr Petriczko - endokrynolog dziecięcy. > Równie profesjonalna, życzliwa i spokojna - dr Sowińska-Przepiera. Obie pracują > w szpitalu na Unii Lubelskiej ale zawsze maja czas dla swoich pacjentów. Na pr > ywatną wizytę nie czeka się tygodniami... Polecam Czy możesz napisać coś więcej nt dr Sowińskiej? Czy robi USG na miejscu? Czy patrzy tylko na TSH, czy może jest szansa, że wywnioskuje coś z mojego ft3 51.23% i ft4 14.04% ? Odpowiedz Link
beatkaa32 Re: szukam-Ruda Śląska, Zabrze, Katowice, Chorzów 05.09.12, 16:17 Witam, szukam dobrego endokrynologa w Rudzie Śląskiej lub/i miastach ościennych:Zabrze, Bytom, Katowice, Chorzów Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Iława - USG (Warmińsko-Mazurskie) 24.09.12, 13:13 Znalazłam na naszym forum polecanego fachowca od USG tarczycyw Iławie. Rzadko pojawiają się tutaj specjaliści z woj. Warm-Maz, więc trochę poszukałam i znalazłam potwierdzenie, że to faktycznie profesjonalista godny polecenia Ostatnio (czerwiec 2012) brał udział w XI Naukowym Zjeździe Polskiego Towarzystwa Ultrasonograficznego, którego jest członkiem. Tematy to m.inn.: "Nowe standardy w diagnostyce USG tarczycy i kwalifikowanie nieprawidłowych zmian w jej miąższu do BACC" Tym specjalistą jest lek med Marek Zdrojek, chirurg, Iława, Narutowicza 18. - www.medme.pl/map/view/id/32519 (nie sprawdzałam sama, ale poleca go jedna z forumowiczek) Odpowiedz Link
lettina Re: Iława - USG (Warmińsko-Mazurskie) 13.11.12, 14:11 potwierdzam - u mnie hashi zdiagnozował, mimo że poszłam na usg brzucha rozmawia z pacjentem i stąd z brzucha przeniósł się na moją szyję - a odwiedziłam wcześniej sporo lekarzy szukając powodu swojego samopoczucia. z warmińsko mazurskiego - jeśli o usg chodzi - polecam pana dr. Walosek. Przyjmuje w szpitalu ostródzkim - można przyjść ze skierowaniem na nfz lub prywatnie (odpłatność za tarczycę 50zł w czerwcu 2012). Rejestracja tel. lub osobista. Odpowiedz Link
kamila2604 Re: Iława - USG (Warmińsko-Mazurskie) 20.05.13, 10:51 Rok temu zoperował mnie wspaniały chirurg z małego szpitalika, małego oddziału chirurgii, w małej miejscowości pod nazwą Iłża (mazowieckie)- "wielki" doktor Jan Pedowski - mądry, słuchający pacjenta. To właśnie on uświadomił mi, że po usunięciu całej tarczycy powinnam badać Ft3 i Ft4, a nie TSH (endo zleca tylko w moim przypadku TSH, a ft3 i ft4 ignoruje). Odpowiedz Link
asia.lbn [...] 07.05.13, 08:45 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
czesiagwp Re: Szukam ...Gorzów wlkp 07.10.13, 16:31 Szukam dobrego endokrynologa z Gorzowa.Podpowie ktoś? Odpowiedz Link