Dodaj do ulubionych

może któraś z Was umie obejść takie cuś

09.01.14, 10:38
nasz )(&&%%^^ informatyk, niech go... no, zablokował nam gg, a komunikator ten jest w naszej firmie dozwolony. Oczywiście jest jeszcze firmowy komunikator, ale po pierwsze - mam wtedy kontakt tylko z pracownikami, z kierownikiem i dyrekcją na czele, a po drugie - trochę stracha, że włazidupne bydle informatyczne będzie miało wgląd w to, co tam wypisuje się... oczywiście na zarzut blokady ww. bydle twierdzi, zę to nei on, tylko program sam sie zablokował... taaaa, jasne, po kilku wpadkach i przyłapaniu go na kłamstwie w podobnym tonie, po prostu mu nie wierzymy. I stąd pytanie, czy jest możliwość, żeby jakoś inaczej ten program uruchomić? obejść tą blokadę? inny program? myślałam o tlenie, ale nie wiem czy wtedy też będzie działać gg na kompie... a większość tych co mam na gg, tlenu nie używa...
Obserwuj wątek
    • guderianka Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 10:42
      nie możecie zgłosić do przełożonego informatyka, że ten nie radzi sobie z problemem ? suspicious
      • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 10:53
        no jest problemsmile bo włazidupny informatyk to również rzeczonemu przełożonemu włazi i donosi o stronach po których społeczność nasza latasmile i tym sobie głównie nagrabił u reszty pracownikówsmile tak więc opcja donosu z naszej strony na jego źródło informacji w grę nie wchodzisad
        • guderianka Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 11:37
          hmm
          położyć mu kupę na krześle? albo wysmarować ekran kompa ?suspicious
          • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 11:39
            oj nie kuś, nie kuśbig_grin
    • serei Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 10:45
      możesz skorzystać z gg online, uzywasz swojego numeru, hasła, ściagasz listę znajomych i masz
      www.gg.pl/
      • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 11:45
        i doopa w szafie... próbuję i co włażę w logowanie, to mnie ciągle do strony startowej odsyła... szlag trafi jak nic...
        • mme_marsupilami Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 11:50
          Podlosc ludzka nie zna granic sad nam zablokowali jedynie fejsa smile a i tak byl lament smile
          • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:11
            ooo fejsa też blokował, ale ponoć już działa, ale pewności nie mam, bo nie włażę tam. Na pewno youtuba zamknął, co w sumie ma pewne uzasadnienie, bo ludziska se fimy oglądali, a przepustowość wtedy z goownianej spadała na baaaardzo gooownianą. Ale np. kwejki i demotywatory to zablokował, bo już się nimi znudził i też oczywiści argument, ze ludziska blokowali przepustowość. Angry birdsy sukinkot też zablokował, bo mu napyskowałam i nawrzucałamsmile dobrze, że zdążyłam dziecku pod choinkę kupić na allegro... bydle i tyle.... i nie moge grać w bąbelki sad i plonysad i wszystkie mahjongisad(
            • happ_y Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:13
              Gdzie ty pracujesz??? Ja też tam chcę big_grin
              • guderianka Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:18
                big_grin
              • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:21
                wierz mi, że nie chceszbig_grin mój dzień zaczyna się od przeglądania ogłoszeń o pracębig_grin fakt, że pewne plusy pracy tutaj są, ale niestety coraz bardziej minusy przewyższają ... począwszy od zarobków (przez to od kilku lat nie możemy znaleźć chętnych do pracy, bo tak gówniane stawki proponują), a skończywszy na zarządzie.....
                • happ_y Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:24
                  Gdyby nie to, że my mamy fajnych informatyków, to bym cie u siebie szukała wink
                  • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:34
                    no ten tez był fajnysmile dopóki mu woda sodowa i przekonanie o własnej teoretycznie nieograniczonej władzy do łba nie uderzyło... ale to "zasługa" bezpośredniego naszego przełożonego (bo my ten sam dział, więc i kierownik ten sam) i dyrektora naczelnego... a teraz gówniarzowi nie wolno zwrócić uwagi, albo odmówić czegokolwiek, bo z zemsty zaraz blokuje... jak dziecko w piaskownicy...
                    • guderianka Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:39
                      no to Ci mówię, że inaczej go trzeba podejść suspicious
                    • happ_y Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:43
                      Popieram gudi. Takich "gówniarzy" trzeba zwalczyć ich własną bronią.

Zabiorą swoje zabawki i pójdą do innej piaskownicy wink
                      • magjug Re: może któraś z Was umie obejść takie cuś 09.01.14, 12:58
                        no i tak se właśnie pomyślałam, że poczekam sobie dokładnie 7 dni od dziś, bo w tym terminie UPC ma nam podłączyć lepszy net i wtedy argument o spowalnianiu przez nas netu upadniesmile a będę pierwszą która pójdzie do kierownika i powie o tym.
    • magjug cuda Panie cuda... 10.01.14, 13:49
      działają strony, które nam poblokował ten.... no, już się wyrażać nie będę... znaczy moja wersja gg coś nadal szwankuje, ale nowsza już działa! i plon tyż! no to mogę wracać do spiskowaniasmile swoją drogą ciekawe co się stało, że odblokował....
      • guderianka Re: cuda Panie cuda... 10.01.14, 16:46
        phii, on po prostu wyczul moją groźbę big_grin
        nie ma za co !

magjug napisała:

> działają strony, które nam poblokował ten.... no, już się wyrażać nie będę... z
        > naczy moja wersja gg coś nadal szwankuje, ale nowsza już działa! i plon tyż! no
        > to mogę wracać do spiskowaniasmile swoją drogą ciekawe co się stało, że odblokowa
        > ł....
        • magjug no i chuj:) 13.01.14, 07:02
          dziś nie działabig_grin ale skoro działało w piątek, to ja zrobię plan dla księgowego, to idę do kierownika ze skargą na gówniarza....
          • esofik Re: no i chuj:) 13.01.14, 08:26
            a Skype próbowaliście?
            można pisać, można dzwonić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka