Dodaj do ulubionych

Nadeszła zima

15.01.14, 08:32
Za oknem mam piękną zimę , przez noc napadało sporo a teraz sobie delikatnie prószy. Chodz nie przepadam za zimą to naprawdę się już za nią stęskniłam. Moje dziecko już wyjęło swoje klapki basenowe i chce na dworek.
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Nadeszła zima 15.01.14, 10:01
      A u nas mokro, buro i ponuro. Normalnie chyba wolałabym zeby było biało.
      • grave_digger Re: Nadeszła zima 15.01.14, 15:50
        ja też, bo jest okropnie jesiennie suspicious i siąpi cały dzień.
        • jasmin80 Re: Nadeszła zima 15.01.14, 16:07
          U nas nie ma zimy, jest szaro, buro i deszczowo.
          • bei Re: Nadeszła zima 15.01.14, 16:33
            Znalazłam wiele uroku w tych szarych, deszczowych dniach.
            Nie trzeba odśnieżać, jest cieplej niż przy mrozie smile
            Wczoraj biegałam w deszczu, wcale nie było mi gorąco, tak akurat smile
            • jk3377 Re: Nadeszła zima 15.01.14, 16:52
              u nas spadło nie duzo,ale w sam raz by było rano pieknie i zeby bylo co odsniezac.
              snieg świetny, w pracy z dziećmi zdązyłam sie powygłupiać, porzucalismy sie sniezkami, ulepilismy balwana w wersji mini na parapet -wreszcie ta zima, bo tematy wszystkie juz o sniegu, platkach, zabawach, eksperymentach z wodą a zimy za oknem nie bylo i jak tu im doswiadczenia robic heheh

potem odebralam wlasne dzieci i tez od razu po wyjsciu z auta bitwa na sniezkismile trza korzystac, bo nie wiadomo czy ta zima bedzie czy nie.
    • mme_marsupilami Re: Nadeszła zima 15.01.14, 17:24
      O nie nie ! Na wiosne czekam !!! Dzis porzucilam zimowa kurtke, cieplejsze buty dawno na dnie szafy. Ma nie padac i byc cieplo !
      • ella_nl Re: Nadeszła zima 15.01.14, 17:36
        Jaki śnieg? U mnie dziś deszczem wali!
        A tak czekam na mrozik i śnieg...
    • koffetka Re: Nadeszła zima 15.01.14, 17:43
      Nareszcie!!!smile
    • hamerykanka Re: Nadeszła zima 15.01.14, 18:34
      Heh, u nas ostatnio deszcz byl w lipcu zeszlego roku. W tym tygodniu ma byc +10 do +14C, a ja nie moge nic zrobic bo obiecalam mezowi ze bede caly tydzien odpoczywac sad (wczoraj mialam wstrzykiwanie sterydu w staw biodrowy). jedyna rozrywka to TV, ksiazka i puzzle. Na reszte mam bana sad To chyba juz wolalabym snieg, zeby nie kusilo pojsc do ogrodu...
      A corka (5,5 roku) co weekend jezdzi z mezem na basen kryty. Uwielbia plywac , choc rok to zajelo, teraz nawet nurkuje 1,5 m po zabawki. Od nastepnego tygodnia bedzie miec dwa razy w tygodniu gimnastyke artystyczna i raz balet i stepowanie-moze spali troche energii...
      • esofik Re: Nadeszła zima 15.01.14, 19:05
        Hamarykanka, nie licz na to big_grin
        mamy córki w tym samym wieku, moja od q,5 roku chodzi na gimnastykę i taniec irlandzki i ni chu chu energii nie ubywa tongue_out
        • olinka20 Re: Nadeszła zima 15.01.14, 20:29
          Tos ja pocieszyła big_grin
          • hamerykanka Re: Nadeszła zima 15.01.14, 20:52
            No sad
            • esofik Re: Nadeszła zima 15.01.14, 22:38
              ja tylko uprzedzam tongue_out
              • hamerykanka Re: Nadeszła zima 16.01.14, 00:48
                No to zostalo mi tylko samobojstwo...wink
                • esofik Re: Nadeszła zima 16.01.14, 08:33
                  może w Waszej kombinacji Basen+gimnastyka+taniec będą jakieś efekty smile
                  moja bez basenu, ale mamy jeszcze w planie gitarę (jej nauczyciel gra więc jest zajarana) lub capoeira więc.. może coś pomoże wink
        • mme_marsupilami Re: Nadeszła zima 16.01.14, 09:29
          Dolaczam do glosu: nie ciesz sie. Mam w domu ten sam model i jest "niezmeczalny"- a probowalismy oj probowalismy.
          Odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj.
    • dziewczyna_bosmana Re: Nadeszła zima 15.01.14, 18:49
      U mnie grubo napadało ale ciepło jest więc takie błotko się robi jak się nadepnie. A kierowcy ocipu dostali, jeżdżą z zawrotną prędkością 20 km/h..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka