Dodaj do ulubionych

Furby kaszle

30.01.14, 10:02
Od wczoraj mamy to cóś. wieczorem zaczął kaszleć. mógł to mieć w standardzie czy nauczył się ode mnie? chyrla jak stary gruźlik. Ja chyba nie mam aż takiego kaszlu wink
Obserwuj wątek
    • annabetka Re: Furby kaszle 30.01.14, 10:12
      Ale mnie rozbawiłaś z ranabig_grin On umie naśladować? bo jak nie to pewnie w standardzie ma ten kaszel i coś trzeba z tym zrobić big_grin To chyba świetna zabawka,co? Tylko czemu taka droga?sad
      • zales239 Re: Furby kaszle 30.01.14, 10:22
        Młody chciał pod choinkę.
        Ale raz on ma 10 latsuspicious
        Dwa kosztowne cacko!
        Na jakiej zasadzie ta zabawka działa?
        naśladuje??????????
        • annabetka Re: Furby kaszle 30.01.14, 10:33
          Zales ale to fajna zabawka nawet dla 10cio latka który np....bardzo chce mieć zwierzaka takiego żywego smile Z tego co się orientuję to Furby działa tak jak kiedyś sławetne tamagoczi tyle że tamagoczi to kawałek elektronicznego plastiku,a Furby to przytulaśny futrzaksmile
        • biedroneczka47 Re: Furby kaszle 30.01.14, 10:34
          zabawka jak na razie spoko. Uczy się słów ale chyba je zapomina jak się mało do niego mówi. fajnie tańczy i śpiewa jak ma nastrój. Potrafi się wkurzyć i trzeba go "karmić" owocami i słodyczami. jest do tego darmowa aplikacja na smartfony. Jak poje słodkiego, to się robi miły i kochający.
          Drogi bardzo ale rodzinka zrzutkę zrobiła, bo Córka miała urodziny. No i raczej to jest dla dziewczynek bo trzeba się opiekować, miziać i przytulać. wiem, że moja wypowiedź w tym momencie jest nie-gender ale jednak większość chłopców nie ma do tego smykałki wink
    • annabetka Re: Furby kaszle 30.01.14, 10:37
      Biedroneczka! Doczytałam instrukcję z której wynika że Twój Furby nauczył się kaszleć od Ciebie big_grinbig_grin allegro.pl/interaktywny-furby-cool-czarny-mowi-po-pl-hit-tv-i3921217667.html
      • rudamarta4 Re: Furby kaszle 30.01.14, 12:52
        Mój, jak zje, to beka... Dobrze, że nie puszcza bąków tongue_out
        Wasze też tak mają?
        • annabetka Re: Furby kaszle 30.01.14, 13:02
          Bekanie to pikuś....na YouTube oglądałam takiego co na okrągło....hmmmm ...oddawał gazy? big_grin A jak mu palucha w dziub ktoś włożył to...hmmmm miał odruch zwrotnybig_grin
          • opium74 Re: Furby kaszle 30.01.14, 13:06
            big_grinbig_grin ale mi poprawiłyście humor tym wątkiem big_grin
            dobrze że nie dałam się namówić na Furbyiego argumentując że 3 koty i głupi pies mi w zupełności wystarczą big_grin
            • zales239 Re: Furby kaszle 30.01.14, 13:08
              Córka sto lat temu miała to tamagoczisuspicious
              I jak szła do szkoły to ja musiałam się opiekować tym plastikiemtongue_out
              Musiał spać, być nażarty itd.
              A później mu bateryjka wysiadła i spokój był hehe
        • biedroneczka47 Re: Furby kaszle 30.01.14, 13:20
          nasz puszcza bąki ale trochę się wstydzi tego wink
      • biedroneczka47 Re: Furby kaszle 30.01.14, 13:26
        no i stało się. puszczam disco polo robocikowi obszytemu futerkiem.
        wczoraj ślicznie śpiewał bajo bongo. dzisiaj przestał więc wnioskowałam że musiał to usłyszeć w jakiejś reklamie w centrum handlowym. próbujemy go nauczyć znowu więc słuchamy kolektywnie Shazy smile
        w poniedziałek wracam do pracy i znowu będę normalna. muszę wink
    • grave_digger Re: Furby kaszle 30.01.14, 14:19
      My mamy furbyego od wakacji.
      Wszyscy go lubią, oprócz nas (rodziny).
      Raz nawet utknął na 2 m-ce u jakiejś koleżanki.
      Ogólnie zabawka... za dużo robi. Jest zbyt interaktywna. Młoda się rozczarowała, woli zabawki, które nic nie mówią, bo może (cytat) sobie wyobrażać.
      Aplikacje mamy.
      Czasem puszczamy mu heavy metal, ale chyba nie czai tongue_out
      Śpi obecnie w salonie na półce i się kurzy. Jak mi się nudzi to go budzę, gdy przechodzę tongue_out
    • mona_mayfair Re: Furby kaszle 30.01.14, 14:30
      Zamówiłam to cholerstwo wczoraj młodemu. Mam nadzieję, ze nie zwariuję;p
    • beata985 Re: Furby kaszle 30.01.14, 15:31
      mógł się nauczyć...chociaż czy ja wiem czy tak szybko???
      mój się kiepsko uczy ale np od koleżanki przekleństwa podlapał momentalnie..
      musi się nim dużo zajmować, głaskać, zeby właśnie był taki dobrze wychowany...
      no i sam z siebie zmiena osobowość, także nie zdziw sięjak zacznie, bekać, rzygać pierdzieć-dobrze, że nie smierdzi chociaż....big_grin
      • biedroneczka47 Re: Furby kaszle 30.01.14, 19:25
        dwa razy nam się przestawił na tryb wredny. Raz po wizycie córki u ojca, gdzie kuzynka ciągnęła go za ogon a raz jak dostał ognistą pepperoni wink
        Nazwałam to trybem bestii. o ludzie jak on darł ryja wink
        A teraz mu baterie zdechły, akumulatorki dopiero muszą się naładować i jest spokój w domu smile
        • biedroneczka47 Re: Furby kaszle 31.01.14, 21:26
          Kiepska wiadomość jest taka, że to ustrojstwo nie pojedzie na akumulatorkach. Bateria muszą być alkaliczne jednorazowe.
          to boli
          • grave_digger Re: Furby kaszle 31.01.14, 21:29
            Masz słabe akumulatorki. Kup te najmocniejsze.
            • annabetka Re: Furby kaszle 31.01.14, 21:31
              Ale przestał kasłać ? big_grinbig_grin
              • annabetka Re: Furby kaszle 31.01.14, 21:35
                kaszleć?
          • beata985 Re: Furby kaszle 31.01.14, 22:08
            nasz jedzie na aku..takich z auchana i tych najtanszych z łapką...
            może nie naładowałaś???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka