Dodaj do ulubionych

to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basię"?

02.02.14, 23:26
moje dzieci dzisiaj były smile Gutek zachwycony, Grzelka mniej..ale taki wiek; ale śmiesznie wyszło, bo pytam się Gucia "i była awantura o Baisię? a on: jaką Basię ?"wink
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 09:40
      Gutek, Grzelka, jak Twoje dzieci mają na imię? wink

• annajustyna Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 12:56
        Pewnie Gustaw i Grzegorza tongue_out.
    • wilma1970 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 09:45
      "To córka Mei gra w "Awanturze o Basię"?
      Gdzie tam!
      Dziewczynka, która gra Basię jest mądra, piękna i zdolna, zaś córka Mei...szkoda gadać. sad
      Promowane przez matkę beztalencie.

I co, Mea?
      Wpadniesz prostować?
      wink
      • cudko1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 09:56
        przeczytałam wpis, popatrzyłam na autora i se pomyślałam ni wu ja jakaś zmyła nie możliwe żeby wilma tak napisała suspicious

zjechałam na dół no i niby żart, ale ................

ale teraz to ja już nie wiem czy wilma jaja sobie robi, mee prowokuje, czy tak na poważnie hmmmmmmmm
        • wilma1970 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 10:09
          No jeśli Ciebie to rozwścieczyło, to dobrze. smile
          To znaczy, że Mea zaraz tu zrobi wjazd i mnie rozniesie.
          To dobrze!
          Potraktuj mnie jako kamikadze-boski wiatr pędzący ku zagładzie w samobójczej misji, by przywabić tu Meę.
          Pódź Mea, pódź, taś taś.
          No co ja zrobię, że bym chciała, żeby Mea tu była. uncertain
          • cudko1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 10:13
            toż mnie nie rozwścieczyło, jak zobaczyłam kto napisał posta stwierdziłam że noł lej nie możliwe tongue_out

ja też chcem tu mee tongue_out ale ona uparta nie uda nam się sad
            • wilma1970 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 10:24
              Ona ma bardzo silny detektor wychwytujący śladowe ilości ukrzywdzenia jej dzieci. To się nazywa krzywdometr.
              Może wyczuje i zrobi wjazd.
              Trzymam kciuki.
              Dzwoniłam do niej, ale udaje, że nie ma jej w domu.
              • cudko1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 11:03
                a to franca wstrętna suspicious

ale może rzeczywiście jej nie ma, bo polazła kupować kolejne ohydne szpile czy cuś?? tongue_outtongue_out
                • asiaiwona_1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 12:42
                  a wilma widziała przedstawienie, że osąd o beztalenciu wyraża, czy tak na zapas? Ja przedstawienie widziałam. Mała Basia była cudna. Do tej pory pamiętam jak pytała o mamusię i naprawdę się wydawało jakby jej matka umarła - tak świetnie zagrała.

No i teraz wyjdzie, że ponieważ nie mogę już należeć do KWA doral to się zapisałam do KWA meły big_grin
                  • mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:37
                    no tak, to widzę, że trzeba być tak wybitną jednostką jak ja, żeby w lot pojąć cięty dowcip Wilmy, no ale co się dziwić, rzadko kiedy trafia się tak myśląca jednostka jak ja wink
                    • dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 15:21
                      I ja, i ja! Ja tez łapie cięty dowcip, sarkazm, złośliwośc najwyższej klasy i takie tamwink))
                      • grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 15:27
                        Ale sobie kadzą wink

Mea, come back!
                        • dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 15:51
                          Trzeba znac swoje dobre stronywink Szczególnie, że nie ich znowu tak wiele.
                          • mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 17:06
                            Mów za siebie, ja mam ich niezmierzone ilości wink O, np. potrafię budować poprawnie zdania i takie tam inne tongue_out

No, ale jak już podkreślałam, nie codziennie rodzi się osoba nieprzeciętna wink
                            • dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:23
                              Chiałam ci sie przypierdolić do "nie codziennie", ale sprawdziłam, i dobrześ, kujwa, napisała. Pieprzony ideałwink
                              • grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:43
                                I do tego żyje zdrowo i bez papierosa już 108 dni wink
                              • mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:48
                                O, widzisz, mówiłam mężowi, a on nie wierzył, teraz mam dowód na piśmie! Jestem pieprzony ideał wink
                    • mariolka55 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 17:14
                      > no tak, to widzę, że trzeba być tak wybitną jednostką jak ja, żeby w lot pojąć
                      > cięty dowcip Wilmy, no ale co się dziwić, rzadko kiedy trafia się tak myśląca j
                      > ednostka jak ja wink

e tam wink
                  • totorotot Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:29
                    A... teerazzz... się... skup...:

LEE
                    CYY
                    TYY
                    NAA

....
                    • grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:35
                      toto, co ty bierzesz? big_grin
                      • dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:42
                        Ona wciąga grzyba ze ściany (tak, ze ściany, mogło byc gorzejwink)
        • mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:33
          ja zrozumiałam smile)
        • totorotot Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:20
          Poważnie to Mea starała się o te rolę, ale zaproponowali jej jedynie babcie Tańską.
          • mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 07:20
            A ty znów wynosisz z prywatnego? wink
            • dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 08:49
              Z jakiego prywatnego, to tajemnica poliszynela, cala warszawa w mei lejewink
      • pszczolaasia Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 12:34
        wilma1970 napisała:

> "To córka Mei gra w "Awanturze o Basię"?
        > Gdzie tam!
        > Dziewczynka, która gra Basię jest mądra, piękna i zdolna, zaś córka Mei...szkod
        > a gadać. sad
        > Promowane przez matkę beztalencie.
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        >
        > I co, Mea?
        > Wpadniesz prostować?
        > wink

big_grinbig_grin
        znaczy sie co. Mea sie zaparla raciccami tylnimi i przednimi ze nie przyjdzie tu? sfinia!
    • asiaiwona_1 kowalowa 03.02.14, 12:43
      z tego co pamiętam to małą Basię grały zamiennie 2 dziewczynki. Nie wiem na którą trafiły twoje dzieci.
    • karra-mia Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:20
      mala ewka teraz jest nawet w reklamie kubusiasmile
      moze jak ukrzywdzanie jej tu, znaczys ie meły., nie ściągnie, to może trza chwalić pod niebiosa i ona tak niby przypadkiem wpadnie i och ach jaka skromna, córka po mamusi taka cudna wink\
      ale meła uparta zołza jest no, nie będzie nam tu w szpilach wlazić wink
      • kowalowa Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:32
        a co mea taka uparta...nie wchodzi tu bo co? znowu mnie cuś ominęło? uncertain
      • esofik Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 17:32
        dajcie kobity jakiegoś linka do tych reklam , bo ja zacofana jestem i polskiej telewizornii nie mam uncertain
        • grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:45

Jak to powiedziała dlanka, kończy się w najlepszym momencie wink
          • karra-mia Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 10:29
            > Jak to powiedziała dlanka, kończy się w najlepszym momencie wink

big_grin
            a meła dalej zlewa tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka