kowalowa 02.02.14, 23:26 moje dzieci dzisiaj były Gutek zachwycony, Grzelka mniej..ale taki wiek; ale śmiesznie wyszło, bo pytam się Gucia "i była awantura o Baisię? a on: jaką Basię ?" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 09:40 Gutek, Grzelka, jak Twoje dzieci mają na imię? Odpowiedz Link
annajustyna Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 12:56 Pewnie Gustaw i Grzegorza . Odpowiedz Link
wilma1970 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 09:45 "To córka Mei gra w "Awanturze o Basię"? Gdzie tam! Dziewczynka, która gra Basię jest mądra, piękna i zdolna, zaś córka Mei...szkoda gadać. Promowane przez matkę beztalencie. I co, Mea? Wpadniesz prostować? Odpowiedz Link
cudko1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 09:56 przeczytałam wpis, popatrzyłam na autora i se pomyślałam ni wu ja jakaś zmyła nie możliwe żeby wilma tak napisała zjechałam na dół no i niby żart, ale ................ ale teraz to ja już nie wiem czy wilma jaja sobie robi, mee prowokuje, czy tak na poważnie hmmmmmmmm Odpowiedz Link
wilma1970 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 10:09 No jeśli Ciebie to rozwścieczyło, to dobrze. To znaczy, że Mea zaraz tu zrobi wjazd i mnie rozniesie. To dobrze! Potraktuj mnie jako kamikadze-boski wiatr pędzący ku zagładzie w samobójczej misji, by przywabić tu Meę. Pódź Mea, pódź, taś taś. No co ja zrobię, że bym chciała, żeby Mea tu była. Odpowiedz Link
cudko1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 10:13 toż mnie nie rozwścieczyło, jak zobaczyłam kto napisał posta stwierdziłam że noł lej nie możliwe ja też chcem tu mee ale ona uparta nie uda nam się Odpowiedz Link
wilma1970 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 10:24 Ona ma bardzo silny detektor wychwytujący śladowe ilości ukrzywdzenia jej dzieci. To się nazywa krzywdometr. Może wyczuje i zrobi wjazd. Trzymam kciuki. Dzwoniłam do niej, ale udaje, że nie ma jej w domu. Odpowiedz Link
cudko1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 11:03 a to franca wstrętna ale może rzeczywiście jej nie ma, bo polazła kupować kolejne ohydne szpile czy cuś?? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 12:42 a wilma widziała przedstawienie, że osąd o beztalenciu wyraża, czy tak na zapas? Ja przedstawienie widziałam. Mała Basia była cudna. Do tej pory pamiętam jak pytała o mamusię i naprawdę się wydawało jakby jej matka umarła - tak świetnie zagrała. No i teraz wyjdzie, że ponieważ nie mogę już należeć do KWA doral to się zapisałam do KWA meły Odpowiedz Link
mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:37 no tak, to widzę, że trzeba być tak wybitną jednostką jak ja, żeby w lot pojąć cięty dowcip Wilmy, no ale co się dziwić, rzadko kiedy trafia się tak myśląca jednostka jak ja Odpowiedz Link
dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 15:21 I ja, i ja! Ja tez łapie cięty dowcip, sarkazm, złośliwośc najwyższej klasy i takie tam)) Odpowiedz Link
grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 15:27 Ale sobie kadzą Mea, come back! Odpowiedz Link
dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 15:51 Trzeba znac swoje dobre strony Szczególnie, że nie ich znowu tak wiele. Odpowiedz Link
mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 17:06 Mów za siebie, ja mam ich niezmierzone ilości O, np. potrafię budować poprawnie zdania i takie tam inne No, ale jak już podkreślałam, nie codziennie rodzi się osoba nieprzeciętna Odpowiedz Link
dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:23 Chiałam ci sie przypierdolić do "nie codziennie", ale sprawdziłam, i dobrześ, kujwa, napisała. Pieprzony ideał Odpowiedz Link
grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:43 I do tego żyje zdrowo i bez papierosa już 108 dni Odpowiedz Link
mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:48 O, widzisz, mówiłam mężowi, a on nie wierzył, teraz mam dowód na piśmie! Jestem pieprzony ideał Odpowiedz Link
mariolka55 Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 17:14 > no tak, to widzę, że trzeba być tak wybitną jednostką jak ja, żeby w lot pojąć > cięty dowcip Wilmy, no ale co się dziwić, rzadko kiedy trafia się tak myśląca j > ednostka jak ja e tam Odpowiedz Link
totorotot Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:29 A... teerazzz... się... skup...: LEE CYY TYY NAA .... Odpowiedz Link
grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:35 toto, co ty bierzesz? Odpowiedz Link
dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:42 Ona wciąga grzyba ze ściany (tak, ze ściany, mogło byc gorzej) Odpowiedz Link
mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:33 ja zrozumiałam ) Odpowiedz Link
totorotot Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 20:20 Poważnie to Mea starała się o te rolę, ale zaproponowali jej jedynie babcie Tańską. Odpowiedz Link
mathiola Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 07:20 A ty znów wynosisz z prywatnego? Odpowiedz Link
dlania Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 08:49 Z jakiego prywatnego, to tajemnica poliszynela, cala warszawa w mei leje Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 12:34 wilma1970 napisała: > "To córka Mei gra w "Awanturze o Basię"? > Gdzie tam! > Dziewczynka, która gra Basię jest mądra, piękna i zdolna, zaś córka Mei...szkod > a gadać. > Promowane przez matkę beztalencie. > > > > > > > > > > > I co, Mea? > Wpadniesz prostować? > znaczy sie co. Mea sie zaparla raciccami tylnimi i przednimi ze nie przyjdzie tu? sfinia! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 kowalowa 03.02.14, 12:43 z tego co pamiętam to małą Basię grały zamiennie 2 dziewczynki. Nie wiem na którą trafiły twoje dzieci. Odpowiedz Link
karra-mia Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:20 mala ewka teraz jest nawet w reklamie kubusia moze jak ukrzywdzanie jej tu, znaczys ie meły., nie ściągnie, to może trza chwalić pod niebiosa i ona tak niby przypadkiem wpadnie i och ach jaka skromna, córka po mamusi taka cudna \ ale meła uparta zołza jest no, nie będzie nam tu w szpilach wlazić Odpowiedz Link
kowalowa Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 13:32 a co mea taka uparta...nie wchodzi tu bo co? znowu mnie cuś ominęło? Odpowiedz Link
esofik Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 17:32 dajcie kobity jakiegoś linka do tych reklam , bo ja zacofana jestem i polskiej telewizornii nie mam Odpowiedz Link
grave_digger Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 03.02.14, 18:45 KUBUŚ - Lalka Jak to powiedziała dlanka, kończy się w najlepszym momencie Odpowiedz Link
karra-mia Re: to córka forumki mea. gra w "awanturze o Basi 04.02.14, 10:29 > Jak to powiedziała dlanka, kończy się w najlepszym momencie a meła dalej zlewa Odpowiedz Link