Dodaj do ulubionych

Żebrowski

06.02.14, 22:55
Dla niełobytych - popatrzcie, jak sie powinien zachowywac człowiek kultury, jakie miny i gesty robic, jak sie wypowiadać dowcipnie i elokwentnie.

www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/przemiany-po-okraglym-stole-w-ocenie-ludzi-kultury,395526.html

Ps. Dla tych co lubią Żebrowskiego (w tym jeszcze niedawno mnie) - przeszło wam? MNie jak ręką odjął. Jemu sie chyba kreacje z życiem mylą, jak Olbrychskiemu.
Obserwuj wątek
    • annabetka Re: Żebrowski 06.02.14, 23:06
      Oglądałam jednym okiem ale się uśmiałambig_grin Żebrowski de bestsmile
    • herbaataa Re: Żebrowski 07.02.14, 06:31
      Długo się przymierzałam, żeby się na wolnym maglu odezwać ( na poprzednim, "cenzurowanym" składanie CV mnie zniechęcało) i oto pojawił się wątek, po przeczytaniu którego nie mogę się oprzeć. Oglądałam wczoraj - okropny buc, chamidło i mnie podobnie...jak ręką odjął.
      • herbaataa Re: Żebrowski 07.02.14, 06:31
        A tak w ogóle, to dzien dobry wszystkimsmile
        • dlania Re: Żebrowski 07.02.14, 07:50
          Kultiralne dzień dobrywink Ale bez miny i pozy Żebrowskiego...
          Jessssu, prześladuja mnie te jego grymasy, po co ja to oglądałam!wink
          • grave_digger Re: Żebrowski 07.02.14, 10:37
            15 min., za długie, nie oglądam, ale wierzę Ci na słowo tongue_out
            • kk345 Re: Żebrowski 07.02.14, 15:57
              Przwiń sobie do 10min15sek- warto popatrzeć, jak kulturalny człowiek pije wodę na wizjibig_grin
              • dlania Re: Żebrowski 07.02.14, 16:02
                hehewink i znowu sie usmiałam. Chyba sobie jednak wieczorem jeszcze raz całośc obejrzęwink
                • kk345 Re: Żebrowski 07.02.14, 16:06
                  Koniecznie- patrz i ucz się, będzie jak znalazł, kiedy cię do telewizji zaprosząsmile
                  • grave_digger Re: Żebrowski 07.02.14, 19:38
                    Oszukałaś mnie, to było przy 9:55 wink
                    Też takie miny robię, gdy słucham niektórych uczniów... w myślach robię big_grin
                    • kk345 Re: Żebrowski 07.02.14, 23:31
                      Nienienie, przy 9:55 macha rączkami...
    • aniuta75 Re: Żebrowski 07.02.14, 08:30
      Miny robi jakby sraczkę miał big_grin
    • wilma1970 Re: Żebrowski 07.02.14, 09:39
      Kilka razy zarechotałam. Ale ja nie byłam nigdy fanką Żebrowskiego. Od zawsze widziałam jego megalomanię. Teraz trochę zmrużyłam tylko oczy ze wstydu, jaki mnie ogarnia, gdy widzę ludzi, którzy nie dostrzegają własnej śmieszności i wsłuchałam się w to, co mówi - z przekazem generalnie się zgadzam.
      Za to miny pana dramaturga - bezcenne! Gdy ręką imitował "bla bla bla" monodram Żebrowskiego popłakałam się ze śmiechu.
      • karra-mia Re: Żebrowski 07.02.14, 11:11
        ja podobnie jak wilmasmile
        nigdy fanką jego nie byłam, on zawsze drażnił tym swoim dramatyzmem, podejrzewam, że nawet jakby mówił o kupie, to brzmiałoby to jak inwokacja. nie słuchałam go, bo jakoś nie potrafię się skupić na tym, co mówi, jak go widzę. musiałabym wyłączyć wizję i być może... byż może wsłuchałabym się w słowa.
      • dlania Re: Żebrowski 07.02.14, 12:25
        Ja sie skupiłam na formie nie na treści, choć Pan z krytyki politycznej na pewno plótł bzdury, to przynajmniej był sympatyczny, a żebroń... ludzie.
        Wilma, dwója za słuchanie bez zrozumienia pan 2 razy podkreslał, że on nie jest dramaturgiem, on tylko na próby chodziwink
        • wilma1970 Re: Żebrowski 07.02.14, 15:48
          Już nie dam rady przesłuchać tego drugi raz, ale dam sobie paznokieć uciąć, że dramaturg dwókrotnie powtarza, że nie jest REŻYSEREM.
          Może, jak ktoś będzie tego słuchał dziewiczo, to specjalnie się temu przysłucha i rozstrzygnie.
          big_grin
          • dlania Re: Żebrowski 07.02.14, 15:57
            Ty wiesz, że możesz miec rację?wink
            • wilma1970 Re: Żebrowski 07.02.14, 16:00
              Wyłącznie! wink

Tak na marginesie - Żebrowski na zdjęciach jest śliczny. Czar pryska, gdy usta otworzy.
    • moonshana Re: Żebrowski 07.02.14, 16:05
      nie wiem, nie słuchałam, Żebrowskiego lubię średnio. natomiast jest on jednym z niewielu aktorów w tym przedziale wiekowym, którzy osiągnęli sukces zawodowy i finansowy. nie szlajając się przy tym po pudelkach, nie tarzając w knajpie z dziwkami.
      • kk345 Re: Żebrowski 07.02.14, 16:06
        A jak to się ma do tematu wątku?
        • wilma1970 Re: Żebrowski 07.02.14, 16:20
          Luźno.
          Czego i Tobie życzę.
          Pozostając z szacunkiem,
          Wilma.
          • ella_nl Re: Żebrowski 07.02.14, 21:27
            Też oglądałam. Nie spodziewałam się, że jest taki "nadęty" i bucowaty.
          • kk345 Re: Żebrowski 07.02.14, 23:33
            Też mam mieć się luźno w stosunku do tematu wątku? smile
            pozostaję również
            kk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka