słuchajcie Polacy, jest taka sprawa...
...że chcę - musze! - zmienić fryzurę. czyli ściąc włosy, bo wszak nie zapuścic

tylko nie wiem czy to jest dobry pomysł. ogólnie nie lubie siebie w krótkich włosach, ale obiektywnie patrząc to zawsze te krotkie fryzury po prostu mialam brzydkie - w liceum fryzjerka ścinała mnie na takiego boba w pół ucha i twierdziła że jest pieknie (a ja wtedy nie umialam powiedziec ze nie, wcale nie jest...), za dorosłości na krotko zostałam obcięta raz, na taką krotszą wersje klasycznej "maminej" fryzury i przez dwa tygodnie nie mogłam na siebie patrzec w lustrze...
wiec poszukuje fryzury dla siebie i potrzebuje podpowiedzi

tylko boje się ze z krotkimi włosami bede wyglądała jak kręgielek - mała głowka na wielkiej d...
dziewczyny, jesli ktoras ma parametry wyglądu podobne do moich - podrzuccie swoje fyzury lub fryzury ktore uwazacie za pasujące!
mam 160cm, rozmiar solidne 38, figurę klepsydry, z twarzy jestem podobna do Kasi Cichopek, z włosów też w zasadzie- ciemne i falowano-lokowano-pogniecione. włosów mam sporo, ale cienkich i miekkich, słabo trzymających kształt, wiec fryzury typu irokez i cokolwiek sterczacego do góry odpadają - moje włosy tego po prostu nie utrzymają.
pomocy

mam czas do soboty