grave_digger 15.05.15, 15:41 Moje dorgie fejsbukowe maglownice. Wywołałyście takie poruszenie, że teraz wszyscy się mnie pytają co to za buty i gdzie mogą je kupić. Nawet Rob nie wiedział, że są takie legendarne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolibeer2 Re: Legendarne Buty 15.05.15, 15:43 jak znaleźć fejsbukowe maglownice , bo nie wiem o czym piszesz Odpowiedz Link
grave_digger Re: Legendarne Buty 15.05.15, 15:57 działa ci gazetowy? to wyślę ci moje konto a ty wyślesz mi zaproszenie Odpowiedz Link
brysia0 Re: Legendarne Buty 15.05.15, 16:27 To dlatego tu coraz ciszej, bo wy się tam fejsbukujecie bez nas????? Odpowiedz Link
mamaoskarka18 Re: Legendarne Buty 15.05.15, 18:30 czy to chodzi o te ślubne buty????????? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Legendarne Buty 15.05.15, 19:48 Zakochany facet, patrzył jej w oczy, a nie na buty Odpowiedz Link
grave_digger Re: Legendarne Buty 15.05.15, 19:48 No cholera nie wiedział. A dzisiaj wszyscy wiedzą. Wchodzę rano do szkoły, jeszcze nie weszłam do pokoju nauczycielskiego a kumpela mnie na korytarzu łapie i pyta o buty. Potem w drugiej szkole na maturach kolejna koleżanka (z którą byłam w komisji) mnie pyta o buty. Mama mnie pyta o buty. Mąż mnie pyta o buty. I ja wszystkim przez was się muszę tłumaczyć Odpowiedz Link
andziulec Re: Legendarne Buty 15.05.15, 19:54 Ależ Ty tylko zmieniłaś profilowe i dlatego się zaczęło ZNOWU Odpowiedz Link
andziulec Re: Legendarne Buty 15.05.15, 21:48 Ślubne buty grejwowej, które obrosły LEGENDĄ Odpowiedz Link
olinka20 Re: Legendarne Buty 15.05.15, 22:16 Bo były ekstremalnie masakrycznie okropne, a Grabarzowa uwazała ze są cudne i uparła sie, ze w nich pojdzie pomimo naszych krzyków. I poszła Mąz nie zauwazył ( jak widac z tego wątku ). Swiat tez sie nie zawalił Ale nasze poczucie estetyki juz nigdy nie było takie samo Odpowiedz Link
grave_digger Re: Legendarne Buty 15.05.15, 22:19 Dziś kumpela skomentowała, że do mnie właśnie pasowały. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Legendarne Buty 16.05.15, 09:48 Czuje się wywołana do tablicy Grejw, rzuciłam Ci linka z podróbą Twoich legendarnych Dziel się z koleżankami Odpowiedz Link
grave_digger Re: Legendarne Buty 16.05.15, 12:59 ależ ja się mogę podzielić oryginałami prosz Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Legendarne Buty 16.05.15, 12:05 Buty absolutnie LEGENDARNE, wroze im kariere na miare Kasi Cichopek ! Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Legendarne Buty 16.05.15, 16:39 Pamietasz jakie buty mialy twoje znajome Panny Mlode ? Nie ? A my pamietamy o jednych szczegolnych jako detalu w dniu wyjatkowego slubu, choc juz troche czasu minelo c'nie ? Przypuszczam, ze ich juz nic nie przebije. Taki obuwniczy FAME na maglu i w szerokiej okolicy. Odpowiedz Link