yoma 28.06.23, 10:40 dlatego mnie nie ma szlag by to! A Mystic był przedni 😋 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Połamałam się 28.06.23, 15:00 Na dworcu w Gdyni, czekając na pociąg do Warszawy. Glebnęłam na śliskiej podłodze 😂 W sobotę mnie ze szpitala wypuścili. Ciut przymulona jeszcze jestem. Prawa kostka, lewy bark. Teraz jestem prawdziwą Królową Metalu! Z tytanowymi prętami zamiast kości 😂😂😂 Odpowiedz Link
yoma Re: Połamałam się 08.07.23, 11:24 App kamień Ramię mi źle złożyli. Do reoperacji. Fajnie, nie? Odpowiedz Link
czan-dra Re: Połamałam się 08.07.23, 15:10 Kamień wrócił na miejsce, poprzeklinam samotnie, nie chcę Cię narażać na słuchanie tego co mam do powiedzenia Odpowiedz Link
yoma Re: Połamałam się 08.07.23, 16:10 Już po wszystkim portfel mnie boli! 😂 Wrażenia z po-opu: bardzo zadowolona gęba chirurga nade mną i: Teraz nie ma prawa się urwać! No mam nadzieję :D A teraz trzeba sobie zorganizować jakąś rehabilitację haha 🤗 Odpowiedz Link
yoma Re: Połamałam się 08.07.23, 19:50 Ps. Ty mi lepiej powiedz, jak zrobić, żeby iść na Black Curse pod koniec lipca 😎 Odpowiedz Link
czan-dra Re: Połamałam się 10.07.23, 18:40 Chciałem Cię z lekka rozweselić, i postanowiłem, tak dla krotochwili wkleić mongolski śpiew gardłowy, ale tu nie ma z czego się śmiać, to jest zayebiste, ja też tak chce. Odpowiedz Link
yoma Re: Połamałam się 12.07.23, 11:21 Stary dobry growl ci nie wystarczy? :p Dawaj zaraz mongolski śpiew gardłowy. Lubię. I wielkie dzięki za myślenie o mnie i chęć rozweselenia. Doceniam wysoko ;) Odpowiedz Link
czan-dra Re: Połamałam się 12.07.23, 12:33 Gdybym to ja nauczył się śpiewu Khöömei, to poszedłbym do spowiedzi i zaczął się spowiadać tym głosem, po jakim czasie klecha by spieprzył z budki? www.youtube.com/watch?v=RKgWnI5xYAM www.youtube.com/watch?v=Tkyl341wpE4 Odpowiedz Link
yoma Re: Połamałam się 04.09.23, 11:33 Umiem chodzić! Ale Summer Dying Loud jednak poszło uprawiać miłość płciową. Nie mogło być dwa tygodnie później, no nie mogło??? 😭 Odpowiedz Link