yoma 08.07.24, 01:16 Gdzie jest nocny pociąg z Krakowa do Wawy, no gdzie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Re: Kurde PKP! 08.07.24, 12:56 Kiedyś jechaliśmy z Kołobrzegu do Gdyni przez Bydgoszcz, to była przeprawa, i jeszcze cztery godziny czekaliśmy w Bydgoszczy na pociąg do Gdyni. Wtedy nauczyłem się nowych przekleństw, i to jakich. Odpowiedz Link
yoma Re: Kurde PKP! 08.07.24, 13:47 PKP żondzi 😂 A ja bardzo miło wspominam noc spędzoną na dworcu w Bydgoszczy :) Byłam młoda, głupia i na stopie, słońce zachodziło, stopa nie złapałam, wróciłam na dworzec, spotkałam dwóch młodych głupich takich jak ja, pogadaliśmy sobie, wymieniliśmy się tipami i mapami, bo oni się zachwycili moją detaliczną, a mnie wystarczała bardziej ogólna, to były czasy i komu to przeszkadzało. Wymyśliłam, że mogę flixbusem do Katowic i stamtąd PKP. Flixbus bezpośredni Kraków Wawa też jest, ale nie chce mi się kwitnąć i czekać w Krakowie. A jeszcze niedawno taki fajny pociąg był. Zawsze jest opcja, że nie pojadę na tę Gevurę, a za to pójdę sobie następnego dnia w Wawie na Disloyal, premierują nową płytę 😆 Odpowiedz Link
yoma Re: Kurde PKP! 18.07.24, 13:03 No to nie jadę na Gevurę :( pójdę se na Disloyal. Znasz jakąś miłą okolicę na krótkie wakacje? Las mile widziany i/albo nieduże górki i żeby nie było tłumów, ale też nie zapadła wiocha, i generalnie zachód nie wschód. Żeby nie trzeba było z Łodzi jechać przez Warszawę, bo to bez sensu. Odpowiedz Link
yoma Re: Kurde PKP! 20.07.24, 00:09 Wszyscy bogowie podziemia i św. Riffie, jak oni zagrali... Porównywalnie z tą Fossilization w zeszłym roku, albo i lepiej. Disloyal are back. Odpowiedz Link