dana2501 02.05.05, 06:07 .:(:( uufff ale goraczka....dlaczego u nas jeszcze sa gorące kaloryfery??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvesna Re: Nowolipie 20 02.05.05, 14:59 rili? Jejku, przecież to zwykłe marnotrawstwo. U nas kaloryfery już dawno zimne, a okna na oścież pootwierane. Odpowiedz Link
osmol Re: Nowolipie 20 02.05.05, 15:15 To ja poprosze o troszke ogrzewania bo najzwyczajniej w świecie marznę a ogrzewanie wyłączyli kilka tygodni temu. Nie zmienia to postaci rzeczy że nawet jak zima były mrozy to i tak grzali tak że musiałem się w polar ubierać. Kurna nie lubię mojej spółdzielni... Idę na dwór sie rozgrzać. :) __________ osmól Odpowiedz Link
tukee Re: Nowolipie 20 02.05.05, 22:47 Tak, na dwor, akurat? na browarek pewnie w okolice. No chyba ze uprawiasz dzoging to wtedy przepraszam. Odpowiedz Link
osmol Re: Nowolipie 20 03.05.05, 00:31 Hie hie wydało sie po co często z domu wychodzę. Po bursztynowy płyn. ;) Cóż ale tym razem nie po to tylko po prostu na dworze było cieplej niz w domu a zatem skoro i dotlenić sie mogłem i ocieplić to czemu nie skorzystać :) jakem pomyślał takem zrobi. A potem pojechałem na grilika i tam już naprawdę było ciepło, bo czy to kto słyszał żeby długi weekend bez grilika i browarka obchodzić ;)?? hę? PS. Ja chcę pod Nowolipie 20 bo tam jak sie okazuje grzeją. Kto wie może nawet zimą dobrze grzeją bo na Nowolipki 15 wrecz przeciwnie. brrrr __________ osmól Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Nowolipie 20 03.05.05, 00:34 Nowolipie 1 też jeszcze grzeje. I bardzo dobrze, bo zimą znów wymarzłam za wszystkie czasy! Zdecydowanie ocieplenie budynku potrzebne... Odpowiedz Link
osmol Re: Nowolipie 20 03.05.05, 13:44 na Nowolipki 15 potrzebne zarówno ocieplenie budynku jak też i więcej ciepła w kaloryferach. Zatem i tak masz lepiej niż ja :) __________ osmól Odpowiedz Link
dana2501 Re: Nowolipie 20 06.05.05, 14:28 helo helo .... dzis tez grzeja ale lekuchno...pozdrawiam z Nowolipia 2o :):) Odpowiedz Link
ao22 Re: Nowolipie 20 06.05.05, 15:21 U mnie nie grzeją już, bo zdejmują kaloryfery :) bedzie się działo Odpowiedz Link