Dodaj do ulubionych

Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej

31.05.05, 13:48
W ciągu jednego dnia przy bloku róg Anielewicza i Smoczej wyrosły rusztowania!
Obserwuj wątek
    • agnus1983 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 14:38
      Na którym rogu? Moje zrobili jakieś pół roku temu...
      • lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 14:53
        Anielewicza 31
        • smocza17 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 15:19
          A ja się wkrótce wprowadzam na Smoczą!!!!! A precyzując, wnoszę lodówkę i
          meble, a siebie dostarczę z kilka dni:)
          Ale remonty balkonów mnie nie dotyczą, bo takiego nie posiadam.
          Niestety.
          • ao22 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 15:31
            ja też nie :(
            chociaż nasze podobno też w stanie tragicznym
            tukee, masz balkon?
            • tukee Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 15:47
              Co ty nie mam a bardzo bym chciala. Ale mam za to ogromne okno na cala sciane,
              zreszta identyczne jak twoje i z tego sie ciesze! Jak sobie siedze na kanapie w
              rogu pokoju i otworze okno w kuchni to mam piekny widok na koscielne wieze.
              Niestety balkonu nie mam wiec na pocieche zaraz kupie sobie nowy numer ELLE
              Decoration. Ten numer jest przepiekny i tak sie bede pocieszala. A no i nowe
              kaloryfery juz mam, ale bede grzac w zimowe wieczory! Bo do tej pory to jak
              zima zrobilo sie zimno i odkrecalam zawor to woda kapala do miski przez dwa dni
              do czasu az nowy kamien sie zebral. Basta co za czasy!, nie ao22?
              • ao22 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 16:06
                tukee napisała:

> Co ty nie mam a bardzo bym chciala. Ale mam za to ogromne okno na cala
                sciane,
                >
                > zreszta identyczne jak twoje i z tego sie ciesze! Jak sobie siedze na kanapie
                w
                >
                > rogu pokoju i otworze okno w kuchni to mam piekny widok na koscielne wieze.

taaaa, okno na całą ścianę :( około 6 słoneczko radośnie przez nie zagląda
                twierdząc, ze absolutnie nie powinnam już spać. Żaluzje się kłaniają

> Niestety balkonu nie mam wiec na pocieche zaraz kupie sobie nowy numer ELLE
                > Decoration. Ten numer jest przepiekny i tak sie bede pocieszala. A no i nowe
                > kaloryfery juz mam, ale bede grzac w zimowe wieczory! Bo do tej pory to jak
                > zima zrobilo sie zimno i odkrecalam zawor to woda kapala do miski przez dwa
                dni
                >
                > do czasu az nowy kamien sie zebral. Basta co za czasy!, nie ao22?
                ech, moj kaloryfer w kuchni nie grzał wcale, bo się okazało że kiedyś ktoś
                stwierdził, ze za dużo ciepłej wody nie może u mnie lecieć, bo to ze szkodą dla
                sąsiadów i założył taką jakby "obrączkę" w której był mały otworek, który z
                czasem zarósł. i nie leciała woda wcale...
                no i oczywiście non stop się zapowietrzały (ostatnie piętro)
                Ale teraz takie ładne mam, siedze i podziwiam, zwłaszcza w łazience zmiana
                kolosalna :))
                • lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 16:44
                  Owszem cacuszko, aż miło popatrzec jeszcze jak tak będą grzac jak wygladają to
                  będzie super.
    • aankaa Agnus1983 01.06.05, 23:07
      mieszkamy w tym samym bloku ?
      • niezlomny.prawicowiec Re: Agnus1983 02.06.05, 10:24
        aankaa napisała:

> mieszkamy w tym samym bloku ?
        >
        W Polsce olbrzymia większość najważniejszych środków przekazu znalazła się w
        ręku kapitału zagranicznego i postkomunistów nieuznających prawdy i katolickiej
        moralności Narodu.
        • kocio-kocio Re: Agnus1983 02.06.05, 10:41
          Ale dzisiaj nie ma upału!
          :o))
      • lw73 Re: Agnus1983 03.06.05, 12:11
        aankaa napisała:

> mieszkamy w tym samym bloku ?
        > najprawdopodobniej ale chyba nie w tych samych klatkach

• agnus1983 Re: Agnus1983 09.06.05, 01:38
        to bardzo możliwe. :) jeśli 24, to tak. II klatka pozdrawia :)
    • ao22 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 08.06.05, 08:48
      Matko, czy oni muszą zaczynać zaraz po siódmej?? wiercenie, skuwanie i nie
      wiadomo co jeszcze...
      Siedzę w pracy jak zombie, oczka na zapałki (przydałyby się raczej widelce :),
      efektywność zero
      • lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 09.06.05, 14:29
        Mogłem sobie dziś troszkę dłużej pokimać ale NIE! spac nie daja!!!
    • ameila Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 09.06.05, 16:16
      U mnie robili od 7 do 23. I nawet w niedzielę. Robotni chłopcy wrr.
      • lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 09.06.05, 17:21
        Jest szansa że szybciej skończą i wróci spokój
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka