lw73 31.05.05, 13:48 W ciągu jednego dnia przy bloku róg Anielewicza i Smoczej wyrosły rusztowania! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnus1983 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 14:38 Na którym rogu? Moje zrobili jakieś pół roku temu... Odpowiedz Link
smocza17 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 15:19 A ja się wkrótce wprowadzam na Smoczą!!!!! A precyzując, wnoszę lodówkę i meble, a siebie dostarczę z kilka dni:) Ale remonty balkonów mnie nie dotyczą, bo takiego nie posiadam. Niestety. Odpowiedz Link
ao22 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 15:31 ja też nie :( chociaż nasze podobno też w stanie tragicznym tukee, masz balkon? Odpowiedz Link
tukee Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 15:47 Co ty nie mam a bardzo bym chciala. Ale mam za to ogromne okno na cala sciane, zreszta identyczne jak twoje i z tego sie ciesze! Jak sobie siedze na kanapie w rogu pokoju i otworze okno w kuchni to mam piekny widok na koscielne wieze. Niestety balkonu nie mam wiec na pocieche zaraz kupie sobie nowy numer ELLE Decoration. Ten numer jest przepiekny i tak sie bede pocieszala. A no i nowe kaloryfery juz mam, ale bede grzac w zimowe wieczory! Bo do tej pory to jak zima zrobilo sie zimno i odkrecalam zawor to woda kapala do miski przez dwa dni do czasu az nowy kamien sie zebral. Basta co za czasy!, nie ao22? Odpowiedz Link
ao22 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 16:06 tukee napisała: > Co ty nie mam a bardzo bym chciala. Ale mam za to ogromne okno na cala sciane, > > zreszta identyczne jak twoje i z tego sie ciesze! Jak sobie siedze na kanapie w > > rogu pokoju i otworze okno w kuchni to mam piekny widok na koscielne wieze. taaaa, okno na całą ścianę :( około 6 słoneczko radośnie przez nie zagląda twierdząc, ze absolutnie nie powinnam już spać. Żaluzje się kłaniają > Niestety balkonu nie mam wiec na pocieche zaraz kupie sobie nowy numer ELLE > Decoration. Ten numer jest przepiekny i tak sie bede pocieszala. A no i nowe > kaloryfery juz mam, ale bede grzac w zimowe wieczory! Bo do tej pory to jak > zima zrobilo sie zimno i odkrecalam zawor to woda kapala do miski przez dwa dni > > do czasu az nowy kamien sie zebral. Basta co za czasy!, nie ao22? ech, moj kaloryfer w kuchni nie grzał wcale, bo się okazało że kiedyś ktoś stwierdził, ze za dużo ciepłej wody nie może u mnie lecieć, bo to ze szkodą dla sąsiadów i założył taką jakby "obrączkę" w której był mały otworek, który z czasem zarósł. i nie leciała woda wcale... no i oczywiście non stop się zapowietrzały (ostatnie piętro) Ale teraz takie ładne mam, siedze i podziwiam, zwłaszcza w łazience zmiana kolosalna :)) Odpowiedz Link
lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 31.05.05, 16:44 Owszem cacuszko, aż miło popatrzec jeszcze jak tak będą grzac jak wygladają to będzie super. Odpowiedz Link
niezlomny.prawicowiec Re: Agnus1983 02.06.05, 10:24 aankaa napisała: > mieszkamy w tym samym bloku ? > W Polsce olbrzymia większość najważniejszych środków przekazu znalazła się w ręku kapitału zagranicznego i postkomunistów nieuznających prawdy i katolickiej moralności Narodu. Odpowiedz Link
lw73 Re: Agnus1983 03.06.05, 12:11 aankaa napisała: > mieszkamy w tym samym bloku ? > najprawdopodobniej ale chyba nie w tych samych klatkach Odpowiedz Link
agnus1983 Re: Agnus1983 09.06.05, 01:38 to bardzo możliwe. :) jeśli 24, to tak. II klatka pozdrawia :) Odpowiedz Link
ao22 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 08.06.05, 08:48 Matko, czy oni muszą zaczynać zaraz po siódmej?? wiercenie, skuwanie i nie wiadomo co jeszcze... Siedzę w pracy jak zombie, oczka na zapałki (przydałyby się raczej widelce :), efektywność zero Odpowiedz Link
lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 09.06.05, 14:29 Mogłem sobie dziś troszkę dłużej pokimać ale NIE! spac nie daja!!! Odpowiedz Link
ameila Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 09.06.05, 16:16 U mnie robili od 7 do 23. I nawet w niedzielę. Robotni chłopcy wrr. Odpowiedz Link
lw73 Re: Remonty balkonów róg Anieleicza i Smoczej 09.06.05, 17:21 Jest szansa że szybciej skończą i wróci spokój Odpowiedz Link