Dodaj do ulubionych

siłownia na Muranowie?

19.07.06, 10:22
Czy oprócz Gymnasionu dla pań na rogu Towarowej i Solidarności (to już co
prawda nie Muranów, ale w miarę blisko) jest gdzieś na Muranowie siłownia? Na
tyle przyzwoita, żeby i kobieta nie bała się pójść ;) Zależy mi, żeby była
bieżnia...

Obserwuj wątek
    • kocio-kocio Re: siłownia na Muranowie? 19.07.06, 10:57
      Ostatnio wypadłam trochę z obiegu, ale obawiam się, że niekoniecznie.
      Dowiedz się, bo jesienią mają coś otwierać w Arkadii.
      Ładne będzie na pewno, ale nie mogę sobie przypomieć, jak się nazywa ta sieć...
      Chyba już działają w Galerii Mokotów.
      • sierpniowe_popoludnie Re: siłownia na Muranowie? 19.07.06, 13:16
        Dzięki, popytam.
        Galeria Mokotów - przynajmniej na swoich stronach - nie przyznaje się do
        siłowni. Wiem, o jednej w Wola Parku, ale trudno powiedzieć, że to blisko. Poza
        tym zależy mi na koedukacyjnej, a nie tylko dla kobiet...
        • kocio-kocio Re: siłownia na Muranowie? 19.07.06, 14:21
          Wola Park mogę polecić z czystym sercem.
          Sama chodziłam.
          Teraz przestałam, bo jestem podwójna :o)
          • sierpniowe_popoludnie Re: siłownia na Muranowie? 19.07.06, 15:27
            Gratulacje :)
    • desperately.seeking.something Re: siłownia na Muranowie? 19.07.06, 11:44
      Jest siłownia stricte dla pań na Anielewicza, między Andersa i Zamenhoffa (w
      bramie). Przyznaję, nie byłam nigdy :)
    • krwawymsciciel w kwestii silowni na Muranowie: 19.07.06, 14:55
      - w Arkadii ma byc shapefitness, ale jego otwarcie jest odsuwane i odsuwane,
      teraz nie mowi sie o jesieni (w gal mok powiedzieli mi, ze najpierw w gal mok,
      potem maja otwierac w hiltonie silownie, wlasnie jakos na jesieni) tylko o
      poczatku przyszlego roku, ale i to nie jest pewne
      - silownia na Inflanckiej www.inflancka.waw.pl - nie wiem, nie bylem tam, nie
      interesowalem sie, nie pasowaly mi nigdy godziny
      - byla jedna na Ale Solidarnosci, ale sie spalila pare lat temu, od tamtej pory
      ni widu ni slychu o niej

poza Muranowem, ale niedaleko:
      - Andrzej Supron Klub Proactiv, okolice Ronda Daszynskiego, dawny Dom Slowa
      Polskiego, ulica Miedziana 11 - silownia jest OK w miare, calkiem spora, duzo
      maszyn, jest w porzadku moim zdaniem, chodzilem tam dwa miesiace
      - bo przypomnialem sobie o tej silowni www.fitness-platinum, tansza, mniejsza,
      bardziej w centrum, blisko metra Politechnika, z oknami.
      - jest jeszcze silownia TKKF Syrenka w Hali Gwardii w Halach Mirowskich,
      www.tkkfsyrenka.prv.pl, nie interesowalem sie, bo tez mi godziny otwarcia w
      ogole nie pasuja, no ale blizej Muranowa niz tamte dwie pozostale razem wziete

jesli Cie interesuja bieznie i inne takie aerobowe sprawy, to polecam ten
      ProActiv, tam jest tego sporo (3 bieznie, 3 stepy, 4 rowerki + jeden taki
      siedzacy, wiosla, jakies inne maszyny do machania rekami i nogami), w cenie
      karnetu open masz nieograniczony wstep na silownie + do tego na zajecia fitness,
      widzialem tam kobiet duzo, znaczy sie nie boja sie przychodzic, wiec chyba
      przyzwoita
      • sierpniowe_popoludnie Re: w kwestii silowni na Muranowie: 19.07.06, 15:00
        Dzięki! To się nazywa podzielenie wiedzą :)))))
        • krwawymsciciel Re: w kwestii silowni na Muranowie: 19.07.06, 15:03
          spoko, sam przez to przechodzilem i musialem troche obskoczyc, a do wolaparku
          mam za daleko i nie po drodze ;) dlugo tu mieszkasz juz?
          • sierpniowe_popoludnie Re: w kwestii silowni na Muranowie: 19.07.06, 15:19
            W lutym minęły dwa lata, ale mieszkanie mam po dziadkach, więc w zasadzie od
            dziecka wiem co to Muranów :) Zadaję pytania o usługi w okolicy, bo jeszcze nie
            dawno chciało mi się jeździć na Ursynów w rodzinne strony, ale lenistwo i korki
            biorą górę ;)))
            • krwawymsciciel Re: w kwestii silowni na Muranowie: 19.07.06, 16:43
              nigdy by mi nie przyszlo do glowy, zeby jezdzic przez cale miasto na silownie ;)
    • krwawymsciciel Arkadia... 01.01.07, 11:36
      w Arkadii ruszyla przedsprzedaz karnetow do silowni Holmes Place. Nie wiem jaka
      jest roznica miedzy HP a Shape Fitness (bo Shape na stronie ma podpis 'by
      holmes place group'), nie wiem tez jaka promocja dla tych, co sie zapisuja
      wczesniej, nie wiem, kiedy klub rusza, widzialem stoisko wczoraj jak gnalem do
      Carrefoura. jak tylko sie dowiem wiecej (jutro sie wybieram porozmawiac z
      panstwem tam) to dam znac.
      • ruda76 Re: Arkadia... 04.01.07, 10:29
        Witam, i jakie wiesci z Arkadii, jestem bardzo ciekawa cen i przyblizonego
        terminu otwarcia?
        Dziwne ze Holmes place tam ma byc bo to raczej health club a nie fitness a Shape
        to taka jego tansz wersja dla mniej ekskluzywnje klienteli, przynajmniej tak o
        sobie pisali. No i w Arkadii to mial byc wlasne Shape tak jak w Galerii Mokotow.
        A co do fitnessow w okolicy muranowa to polecam everybody na jerozolimskich w
        Millenium Plaza, podobno odleglosc jak Proactive na miedzianej a duzo wyzszy
        standard za lepsza czy tez podobna cene ;)
        • krwawymsciciel Re: Arkadia... 04.01.07, 19:24
          otwieraja pierwszego kwietnia. dwa tysiace metrow kwadratowych, pelnowymiarowy basen, chujemuje
          dzikie weze, olbrzymia czesc kardio, trzy sale do fitness, roczna oplata czlonkowska 300 pln, abonament
          w promocji 336 miesiecznie, gwarantowana cena tego na dwa lata, bez promocji 500 miesiecznie

ja odpadam
          • warszawianka_jedna Re: Arkadia... 04.01.07, 19:58
            krwawymsciciel napisał:
            >roczna oplata czlonkowska 300 pln, abonament
            > w promocji 336 miesiecznie, gwarantowana cena tego na dwa lata, bez promocji
            500 >miesiecznie

żeby z satysfakcją wykorzystać ten karnet, musiałabym tam zamieszkać, ćwiczyć i
            pływać od rana do nocy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka