krwawymsciciel 03.01.07, 16:46 no wlasnie? forumowe urodziny? czyjes narodziny? bo wypadaloby te kanapy zabukowac moze :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwy_wiesniak Re: piatek? 03.01.07, 22:44 my na piątek bardzo chętnie... nie wiem tylko czy uda mi się zajrzeć do Biby wcześniej bo to dla mnie w najbliższych dniach "nie po drodze". Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: piatek? 03.01.07, 23:20 piatek to pojutrze, dzis jest sroda. podzwonie jutro i dam znaka czy tak czy nie. bo jak bede szedl do pracy to watpie, ze biba bedzie czynna Odpowiedz Link
tukee To ten tort był rok temu??? 03.01.07, 23:25 ale tan czas...płynie ;-)), O cholera! - Chciałoby się powiedzieć - zupełnie jak nasz miły krwawymściciel ;-))))) Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: To ten tort był rok temu??? 03.01.07, 23:58 wow. faktycznie, to nasze II urodziny. Za sprawą Stasia nie możemy liczyć na pyszny tort.Oczywiście nie ma to znaczenia, bo odkuje sie za rok w pierwsze urodziny ;-) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: To ten tort był rok temu??? 04.01.07, 14:11 Na nas w piątek absolutnie liczyć nie można, chociaż myślami pewnie z Wami będziemy :o) Tort faktycznie, pewnie dopiero za rok :o) Odpowiedz Link
marbel1980 Re: piatek? 04.01.07, 13:00 O ile dobrze rozumiem macie jakieś spotkanie. Jest otwarte czy zamknięte? Szczerze mówiąc jestem raczej samotny w tym wielkim mieście, nikogo nie znam, nie mam z kim wyskoczyć na browca. Może mógłbym na doczepkę??? Jeśli tak, to dajcie znać gdzie, co i jak. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: piatek? 04.01.07, 14:12 Spotkanie otwarte. Szczegóły zapewne za moment się pokażą. Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: piatek? 04.01.07, 14:22 no to ja bardzo ladnie poprosze o te szczegoly. wpadne z ziomalami z tarchomina. jestem na tyle inteligenty ze zaskoczylem ze to cafe biba nie????? bedziemy Odpowiedz Link
sloag Re: piatek? 04.01.07, 14:39 konisko_wielkie napisał: > no to ja bardzo ladnie poprosze o te szczegoly. wpadne z ziomalami z > tarchomina. jestem na tyle inteligenty ze zaskoczylem ze to cafe biba nie????? > bedziemy łoooooooooooooooooooooooooo Naprawdę nie rozumiem jaki cel ma Twoje zachowanie. Nie podoba Ci sie Muranów - Twoje prawo, mało to dyplomatyczne jednak, wyrażać sie w taki sposób. Trafiłeś fatalnie, bo większośc z nas mysli wręcz odwrotnie. Twoje zarzuty (?) o kościołach, pomnikach są tak bezsensowne, wszystkie te budowle maja pewne umocowanie historyczne. srednia wieku na osiedlu wynika równiez z tego kiedy Muranów powstawał. Można to lubić lub nie- masz przecież jakiś wpływa na swoje miejsce zamieszkania. Warszawa to duże miasto, po co sie meczyć. Czy jesteśmy towarzystwem wajemnej adoracji, pewnie po troszę tak, łączy nas miejse zamieszkania, jak się okazało podczas bezpośrenich spotkań znacznie więcej :) Wszystko to o czym piszesz, można ubrać w bardziej kulturalne słowa, tu strasznie to spłyciłeś. A może to tylko opinia zramolałej mieszkanki :)? Twoje odgrażanie (?) jest natomiast niedopuszczalne, aż korci mnie aby odpowiedzieć Ci coś na podbnym poziomie, ale po co? Ja widzisz traktuję Cie poważnie i raczej kulturalnie o co równiez Cie prosze w stosunku do mnie, forum i Muranowa. Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: piatek? 04.01.07, 14:56 no pekne chyba. przeciez ladnie poprosilem. mowicie ze to otwarta imprezka wiec chce poznac zramolalych mieszkancow. przybralas taki ton bo pocisnac nie chcesz. he he. myslisz ze masz na mnie psychologiczny sposob. no bardzo smieszne doprawdy. kurwa i jeszcze mac. nie mozna miec swojego zdania i powiedziec ze cos jest chujowe skoro inni uwazaja ze jest coolowe. ja pierdole. Odpowiedz Link
sloag Re: piatek? 04.01.07, 15:18 przybrałam taki ton bo po prostu jestem kulturalna, a po drugie obiecałam sobie nie przeklinać (!), ale teraz uważ, gdyby to była wizja to brzmiało by to tak: pipiiiiiiiiiiiiiiiipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, wrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link
alma82 Re: piatek? 04.01.07, 15:35 konisko_wielkie napisał: > no pekne chyba. przeciez ladnie poprosilem. mowicie ze to otwarta imprezka wiec chce poznac zramolalych mieszkancow. skoro takie ramole to po co chcesz poznawać.. >przybralas taki ton bo pocisnac nie chcesz. he he. myslisz ze masz na mnie psychologiczny sposob. no bardzo smieszne doprawdy. kurwa i jeszcze mac. nie mozna miec swojego zdania i > powiedziec ze cos jest chujowe skoro inni uwazaja ze jest coolowe. ja pierdole. można miec swoje zdanie, i bardzo dobrze, że je masz. Możesz nie lubic Muranowa- twoje święte prawo, ale nie musisz w swojej każdej wypowiedzi tak rzucać mięsem..troche więcej kultury..co innego raz na jakiś czas przeklnąć, bo coś nas totalnie wkurza a co innego być wulgarnym :/ ________________ www.animalsmatter.org Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: piatek? 04.01.07, 15:48 jestes alma beznadziejna.wroce na forum saskiej. tam sie przynajmniej cos dzieje i nikt nie moralizuje. zegnam zramolale towarzystwo Odpowiedz Link
niegrzeczna_czarna Re: piatek? 04.01.07, 16:34 Wiem, że to nie na temat, ale wątek piątkowy jakoś nam dziwnie ewoluował...Chodzi mi o konisko_wielkie. Przeczytałam wszystkie jego wypowiedzi i..może jestem w błędzie, ale zauważyliście choć jeden przecinek?? Odpowiedz Link
konisko_wielkie Re: piatek? 04.01.07, 17:05 NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!AMEN Odpowiedz Link
sloag zarezerwowane 04.01.07, 18:15 jak wyżej, na 21.00, jeśli za późno wybaczcie i przybywajcie oczywiście ;) Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: zarezerwowane 04.01.07, 18:50 bylas pierwsza ;) super, dzieki. do zobaczenia w pt zatem. Odpowiedz Link
tukee Re: piatek? 06.01.07, 23:03 No i jak było, konisko przybyło ???? :-)) Opowiadajcie. Odpowiedz Link
tukee Re: trzeba było przyjść a nie jak zwykle olać [n/ 07.01.07, 20:58 hm, no cóz :-(. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna mam nadzieję, że 07.01.07, 23:03 mieliście fajne spotkanko. Nas nie było, bo szukaliśmy zimy. Znaleźliśmy ją dopiero w Wiśle, niestety jest bardzo rachityczna, ledwo się trzyma na Skrzycznem i Szyndzielni. Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: mam nadzieję, że 08.01.07, 12:14 oj, trzeba bylo jej w wisle szukac przed sylwestrem. byla i to wieksza. i calkiem ladna. Odpowiedz Link