niegrzeczna_czarna 23.01.07, 08:55 Oglądaliście? Jezu.....Przecież to jakaś totalna porażka. Ten denny dowcip. Te wyreżyserowane pseudo skecze Torbickiej i Pazury....No i, że LIke a virgin, w wolnym tłumaczeniu Pazury to I'm beauty.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warszawianka_jedna Re: telekamery 23.01.07, 10:06 oglądałam, Drzyzga w jakiejś strasznej fryzurze i koszmarnym dekolcie, Brodzik z firanką na plecach, Stahursky,remizowy szansonista w powypychanych spodniach, nie mówiąc już o samej statuetce, która jest wyjątkowo ohydna, ble. Odpowiedz Link
marbel1980 Re: telekamery 23.01.07, 11:12 Oglądało się, oglądało. Mnie zastanowiło, czemu podczas ceremonii ani razu nie pokazali Andy. Musiała minę mieć nie tęgą... Odpowiedz Link
krwawymsciciel Re: telekamery 23.01.07, 13:10 jej nie bylo na tej ceremonii, przyjechala, wyszla na szczene (szczena to taka scena, na ktorej sie szcza), odebrala nagrode, pomachala i pojechala dalej. chociaz nie wiem, bo nie ogladalem ;) Odpowiedz Link