Dodaj do ulubionych

w dniu Kobiet - prezent dla Panów

08.03.07, 20:25
ode mnie dla wszystkich Panów czytających,
prezent do dowcip:

Pięknego, ciepłego dnia wybrał się do Zoo pewien gość z żoną. Żona, naprawdę
atrakcyjna, makijaż,
letnia, różowa sukienka spięta paskiem, pończochy samonośne...
Gdy szli pomiędzy klatkami małp, zobaczyli goryla, który na ich widok jakby
oszalał i zaczął skakać
na kraty, chrząkać, zawisać na jednej ręce, i drugą uderzać w czaszkę,
najwyraźniej niesamowicie
podniecony.
Mąż - zauważywszy podniecenie małpy, zaproponował żonie podrażnić go jeszcze
bardziej i zaczął
podsuwać pomysły:
- Obliż usta, zakręć tyłeczkiem...
Żona wykonywała jego instrukcje, a goryl zaczął wydawać takie dźwięki, że
chyba obudziłby martwego.
- Rozepnij pasek... - goryl prawie już rozginał kraty z napięcia.
- ... a teraz podciągnij sukienkę nad pończochy... - goryl oszalał kompletnie.
Nagle facet złapał żonę za włosy, otworzył drzwi klatki, wrzucił żonę do
środka, zatrzasnął drzwi i
powiedział.
- A teraz mu się wytłumacz, że boli cię głowa...

hihhihi
podobało się?
Obserwuj wątek
    • krwawymsciciel nie n/t 09.03.07, 13:55
      • sloag Re: nie n/t 09.03.07, 14:18
        ???
        • krwawymsciciel nie podobalo sie n/t 09.03.07, 14:56
          • konisko_wielkie Re: nie podobalo sie n/t 09.03.07, 15:05
            moglbys chociaz sklamac ze podobalo sie. dzentelmenie TY.
          • sloag Re: nie podobalo sie n/t 09.03.07, 15:08
            właśnie - Konisko ma racje, teraz sie zamknę w sobie, depresja wiosenna jak nic
            eh mścicielu ;)

a tak swoja drogą - nastepny beznadzoejnu dowcip wkleję na forum Koniska -
            niech on tez cierpi hehheheheh
            • warszawianka_jedna Re: nie podobalo sie n/t 09.03.07, 15:10
              sloag napisała:

> a tak swoja drogą - nastepny beznadzoejnu dowcip wkleję na forum Koniska -
              > niech on tez cierpi hehheheheh

to się Konisko załamie ;-)
              • sloag Re: nie podobalo sie n/t 09.03.07, 15:15
                na to liczę - jak mieć p... to mieć na całości :)
            • konisko_wielkie Re: nie podobalo sie n/t 09.03.07, 15:32
              sloag napisałas
              >
              > a tak swoja drogą - nastepny beznadzoejnu dowcip wkleję na forum Koniska -
              > niech on tez cierpi hehheheheh

czekam czekam
            • krwawymsciciel mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 09.03.07, 16:25
              prosto w oczy przez monitor? rząd Ci nie wystarczy?
              • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 00:36
                jak możesz.rząd mnie kocha i nie okłamuje, wszystko robi dla mojego dobra!!!
              • konisko_wielkie Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 02:14
                krwawymsciciel napisał:

> prosto w oczy przez monitor? rząd Ci nie wystarczy?

a jak sie ustawisz z panna i przyjdzie w chujowej sukience to tez jej powiesz-
                ale masz chujowa sukienke? i w dodatku rozmazana
                • krwawymsciciel Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 16:13
                  tak. na szczescie mam to szczescie, ze ustawiam sie z pannami, ktore nie chodza
                  w chujowych sukienkach
                  • konisko_wielkie Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 18:26
                    bo to pewnie faceci. dlatego nie chodza w sukienkach.
                    • krwawymsciciel Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 11.03.07, 19:45
                      spotykam sie tylko z facetami, ktorzy chodza w sukienkach.
                  • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 19:42
                    Koniu - dlaczego nie wierzysz w kobiety z dobrym gustem????
                    • konisko_wielkie Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 20:27
                      sloag napisałas

> Koniu - dlaczego nie wierzysz w kobiety z dobrym gustem????

a skad ten wniosek?
                      • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 20:47
                        a jak sie ustawisz z panna i przyjdzie w chujowej sukience to tez jej powiesz-
                        ale masz chujowa sukienke? i w dodatku rozmazana
                        • konisko_wielkie Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 20:57
                          Tobie tez wszystko trzeba lopatologicznie? jak wesnie? sloag?
                          • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 21:00
                            że łopatologicznie trzeba to ja juz kiedys pisałam, taki kolor włosów, nie da
                            rady inaczej hihihihihihi
                          • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 21:01
                            a swoja po co sie tak szybko irytować... formuła forum pozwala na odrobine
                            uposledzenia umysłowego, podanego żartem,
                            takie jest moje zdanie!
                            • konisko_wielkie Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 21:23
                              alem ja niezirytowany wcale. co Ty?
                              • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 21:28
                                konisko_wielkie napisał:

> alem ja niezirytowany wcale. co Ty?
                                ja tez nie.antypatii z tego nie bedzie?co?
                                a z innej beczki, podobało mi sie to o gps ;)
                          • vvesna Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 11.03.07, 22:20
                            Mnie? Łopatologicznie? Ależ ja mam zdolność odnajdywania ukrytych sensów i
                            intencji nawet tam, gdzie ich nie ma? ;) Koniu, przecież to właśnie to zdarzało
                            Ci się mi wypominać.
                • sloag Re: mialem Cie oklamac i sprzedawac Ci nieprawde? 10.03.07, 16:13
                  a jak, trzeba od razu prosto z mostu.
                  mój mąz na pierwszej randce skrytykował mój strój, on był w garniturze ja na
                  sportowo, to mi powiedział żebym sie nie martwiła bo mnie bedzie opromieniał
                  swoim blaskiem. na drugiej powiedział, że mi się ręce pocą, na trzeciej bylismy
                  na lodowisku - a ponieważ nie umiałam zbyt dobrze jeździć to powiedział jaka w
                  życiu taka i na lodowisku - daremna.
                  można by mnozyc przykłady - i mając do wyboru grzecznych i miłych wybrałam
                  jego. więc jesto jakś metoda - przynajmniej na takie jak ja ;) :) ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka