warszawianka_jedna 12.03.07, 10:54 dziś po raz pierwszy nie założyłam kozaków i kurtki z futerkiem, tylko pantofle i płaszczyk ;-) Jaki jest ciuchowy hit tej wiosny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tukee Re: Wiosna, ach to ty! 12.03.07, 11:02 Ja tej zimy nawet nier miałam kurtki - nie zdązyłam kupić. Chodziłam w takim czymś i jak było bardzo zimno to opatulałam sie chustą. Nie znam sie na hitach ciuchowych. Jak jest czarne i z naturalnego materiału to założe innego raczej nie. Ale chetnie sie dowiem. Miłej wiosny wam życze od samego ranka :))) Odpowiedz Link
tukee Re: Wiosna, ach to ty! 12.03.07, 11:51 krwawymsciciel napisał: > stringi we wlosach :) ale jak to ?, zeby sobie włosy związać wchodząc do jeziora? Czy znasz jakis inny sposób?:))) Odpowiedz Link
sloag Re: Wiosna, ach to ty! 12.03.07, 19:28 ja z czarnego w ramach wiosny przeniosłam się na szary. trzeba troche optymizmu wnieść do swojego życia... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
aankaa w ramach wiosny 12.03.07, 19:33 od soboty mam pelargonie na balkonie ! narazie liście (zeszłoroczne)... a może zakwitną ? Odpowiedz Link
simka54 Re: Wiosna, ach to ty! 13.03.07, 08:22 A ja czekam na zapalenie pęcherza. Moczowego. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Wiosna, ach to ty! 13.03.07, 08:24 simka54 napisała: > A ja czekam na zapalenie pęcherza. Moczowego. A czemuż to????????? Odpowiedz Link
simka54 Re: Wiosna, ach to ty! 13.03.07, 12:22 Bo tak. Tradycji powinno stać się zadość. Odpowiedz Link
vvesna Re: Wiosna, ach to ty! 21.03.07, 21:51 warszawianka_jedna napisała: > Jaki jest ciuchowy hit tej wiosny? Zastanawiałam się i już wiem - czerwone buty. Nawet miałam jedne takie w tamtym roku, ale rozwaliłam drzwiami do bloku:/ Chciałam sobie kupić następne, ale tego nie zrobię. Za dużo ich teraz w sklepach. A ja tak nie lubię. Teraz zastanawiam się, gdzie można kupić granatowe buty na wiosnę. Odpowiedz Link