Dodaj do ulubionych

100 lat dla Tukee!

13.07.07, 18:54
Dzieczynko kochana! Trochę spóźnione, ale nie mogłam wcześniej:( Niech Cię
spotyka w życiu, wszystko co najepsze:)
Obserwuj wątek
    • warszawianka_jedna Re: 100 lat dla Tukee! 13.07.07, 19:25
      wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc,
      słoneczka wesołego, snów pięknych co noc!

PS
      dzięki Kasia,dzięki tobie możemy złożyć życzenia, bo Marta nie ujawniła na forum
      swojej daty urodzin.
      • sloag Re: 100 lat dla Tukee! 13.07.07, 21:06
        szczęsliwośći!!!!!
    • tukee Re: 100 lat dla Tukee! 14.07.07, 01:54
      Miłomiło :))) Bardzo mi miło :)) Wielkie dzięki dziewczyny - chłopaki gdzieś się
      pochowali :)))
      Ula, to ujawnienie daty to tylko przez Konicho który zagroził strasznymi
      konsekwencjami, jeśli nie ujawnię;))) A ja jemu wierzę bo to jest Koń - nie jest
      łatwy, jest szorstki, ale wszechdziękuje że go spotkałam, bo ma nieprawdopodobne
      wyczucie spraw ważnych, tych na prawdę ważnych... i wtedy pokazuje swoje
      koniskowe usposobienie które jest zupełnie nie podobne do tego co inni moga
      sobie wyobrazic. Ale pojechałam :))), no ale musiałam bo tak czuje, ze to dobry Koń.
      • warszawianka_jedna Re: 100 lat dla Tukee! 14.07.07, 10:02
        tukee napisała:

> Ula, to ujawnienie daty to tylko przez Konicho który zagroził strasznymi
        > konsekwencjami, jeśli nie ujawnię;))) A ja jemu wierzę bo to jest Koń - nie jest
        > łatwy, jest szorstki, ale wszechdziękuje że go spotkałam, bo ma nieprawdopodobne
        > wyczucie spraw ważnych, tych na prawdę ważnych... i wtedy pokazuje swoje
        > koniskowe usposobienie które jest zupełnie nie podobne do tego co inni moga
        > sobie wyobrazic. Ale pojechałam :))), no ale musiałam bo tak czuje, ze to
        dobry Koń.

Ja, jako CZARNA OWCA Pastwiska nie bardzo mogę się na ten temat wypowiedzieć ale
        skoro TY tak czujesz, to na pewno tak jest ;-)
    • vvesna Re: 100 lat dla Tukee! 15.07.07, 14:58
      Chyba już mocno spóźniona (ale przez ostatnie kilka dni tu nie zaglądałam)
      dołączam się do życzeń - niech Ci się zdarzy wszystko, o czym zamarzysz:)
    • krwawymsciciel Re: 100 lat dla Tukee! 16.07.07, 12:33
      sto lat! stolat!
    • leniwy_wiesniak Re: 100 lat dla Tukee! 16.07.07, 19:30
      oj, też przegapiłem ;(

Wszystkiego Najlepszego Tukee!
      • ryjek1975 Re: 100 lat dla Tukee! 30.07.07, 11:43
        A ja pamiętałem!!! pamiętałem!!!! tylko byłem na urlopie!!! heheheee

Tukee - wszystkiego jak najwięcej. Ma Ci się spełnic co sobie tylko wymarzysz,
        a jak nie, to zgłoś mi reklamację, a ja juz to załatwię :)
        • tukee Re: 100 lat dla Tukee! 30.07.07, 12:44
          Ryjku :))) A ja myślałm, że Ty gdzieś sie zagubiłeś :)) Jak zwykle bardzo... a
          co ja Ci będę mówić, precież wiesz jak sie cieszę kiedy Cię wiedzę. Pisz co u
          Ciebie :))) Zawsze ale to zawsze sa jakieś nowości; Chyba, że się ustatkowałeś;)))
          Dzieki za życzenia, co do reklamacji to niewykluczone, że kiedyś sie zgłoszę;)))
          Ale na razie jakotako sie kręci :)) i spełnia :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka