zielonazabka1 04.12.07, 12:34 j.w Najchętniej rozkładowe,na dłużej. Cena do 1200 pln. Kontakt e-mail zielonazabka1@gazeta.pl lub na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.da.m Re: Wynajmę 2 pokojowe 05.12.07, 02:46 na Muranowie? za tyle to kawalerka co najwyzej. przy duzym szczesciu zostanie z 200 pln na dobra kolacje. Odpowiedz Link
a.da.m Re: Wynajmę 2 pokojowe 05.12.07, 02:55 nie... nie zostanie na kolacje.... oferty.net/artykul,2497,Rynek-najmu-nieruchomosci-w-Warszawie Odpowiedz Link
zielonazabka1 Re: Wynajmę 2 pokojowe 06.12.07, 10:20 Skoro moje dwie znajomw za tyle wynajmuja 2 pokojowe na Muranowie to znaczy ze jest to mozliwe. Nie o taki komentarz mi chodzi w tym watku Odpowiedz Link
konradbryw Re: Wynajmę 2 pokojowe 08.12.07, 21:57 zielonazabka1 napisała: > Skoro moje dwie znajomw za tyle wynajmuja 2 pokojowe na Muranowie to > znaczy ze jest to mozliwe. Nie o taki komentarz mi chodzi w tym watku Nie masz jakichś prawdomównych znajomych? Odpowiedz Link
konradbryw Re: Wynajmę 2 pokojowe 09.12.07, 23:21 zielonazabka1 napisała: > Następny mądry komentarz Sorry, ale w bajki nie wierzę. 2000 za 50 m^2 w dwóch pokojach na Mokotowie płaci moja znajoma. Ponieważ szukała niedawno, to ma przegląd cen - to było dość umiarkowane cenowo, jak za ten metraż i standard. Nie ma powodów, żeby Muranów miał kosztować prawie połowę mniej. Pewnie, że za 2 pokoje 35 m^2 w zakaraluszonym gomułkowskim bloku będzie pewnie mniej, ale w cuda nie wierz. Lepiej kierować się realizmem i mile zaskoczyć, niż wierzyć, że spotka Cię ten sam cud, co Twoje (IMO nie mówiące prawdy) znajome. Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Wynajmę 2 pokojowe 09.12.07, 23:42 Wiesz, te znajome mogą mówić prawdę. Moja przyjaciółka, na przykład, wynajmowała swego czasu (jakieś 2 lata temu) 3 wielkie pokoje na Żoliborzu za 800 zł + opłaty. Od kobiety, która wyjechała na jakiś czas zagranicę, a przy okazji była mamą jej koleżanki z pracy. Ot, po znajomości. Odpowiedz Link
konradbryw Re: Wynajmę 2 pokojowe 10.12.07, 08:22 kocio-kocio napisała: > Wiesz, te znajome mogą mówić prawdę. > Moja przyjaciółka, na przykład, wynajmowała swego czasu (jakieś 2 lata temu) 3 > wielkie pokoje na Żoliborzu za 800 zł + opłaty. Po znajomości (konkretnie, od rodziny), to moja koleżanka wynajmuje dwupoziomowe za podobne pieniądze. Tyle że w takich wypadkach bardziej chodzi o pilnowanie mieszkania, niż o wynajem z nastawieniem na zysk. Ale zdaje się, że nie o tym mowa. Odpowiedz Link