hans_kloss_hans 10.11.05, 20:27 Czy zamierzacie w jakiś ekstrawagancki sposób spędzić ten jedyny, niepowtarzalny wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toovo Re: ANDRZEJKI 2005 10.11.05, 21:21 hans_kloss_hans napisał: > Czy zamierzacie w jakiś ekstrawagancki sposób spędzić ten jedyny, > niepowtarzalny wieczór? No wiesz...trzeba najpierw wyznaczyc, co w Hajnówce podpada pod okreslenie "ekstrawagancki"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trufla_pl Re: ANDRZEJKI 2005 11.11.05, 11:39 wiesz hans --tu naprawdę nie ma gdzie ekstrawagancko spędzić andrzejki!--a bardzo bym chciała zaszaleć!!!hahahahahahahahah Hajnówka jest b. pruderyjna i ekstrawagancja zawsze rzuca się w oczy --ale ja i tak lubię być inna!!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: ANDRZEJKI 2005 11.11.05, 12:59 trufla_pl napisała: > wiesz hans --tu naprawdę nie ma gdzie ekstrawagancko spędzić andrzejki!--a > bardzo bym chciała zaszaleć!!!hahahahahahahahah > Hajnówka jest b. pruderyjna i ekstrawagancja zawsze rzuca się w oczy --ale ja i > tak lubię być inna!!!! > pozdrawiam! zgadza się h-ka to pruderyjny ciemnogród, pełen ludzi czyhających na jakąś sensację, by późnie rozkoszować się rozsiewaniem plotek beeeeee, obrzydliwe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla_pl Re: ANDRZEJKI 2005 11.11.05, 13:25 ahahahaha--dokładnie Hans--ale ja mam swoje zasady i zawsze je miałam!--a zresztą ,,niech się wstydzi, ten kto widzi''--itp. itd! Odpowiedz Link Zgłoś
hans_kloss_hans Re: ANDRZEJKI 2005 11.11.05, 13:32 trufla_pl napisała: > ahahahaha--dokładnie Hans--ale ja mam swoje zasady i zawsze je miałam!--a > zresztą ,,niech się wstydzi, ten kto widzi''--itp. itd! a oczy podłych ludzi są wszędzie widzą to , czego nie można dojrzeć właśnie ONI kształtuą obraz o swoich sąsiadach strzeż nas o Panie przed nimi Odpowiedz Link Zgłoś