i.madzia 30.07.06, 18:15 Już jesteś na urlopie?...pogoda dała odsapnąć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
partizan79 Re: Partizan.. 30.07.06, 18:19 Od jutra. Dzisiaj jeszcze przed pracą jestem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
pub.blues1 Re: Partizan.. 30.07.06, 18:21 Szybka męska decyzja, twarde zdecydowane postępowanie, nacechowane wiarą we własne siły, spowodowało we mnie chęć przydzielenia Ci, Partyzancie, roli Janka Kosa. Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan.. 30.07.06, 18:30 Ja mogę być Rudy. Janek Kos to za wysokie progi jak dla mnie. Ale dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Partizan.. 30.07.06, 19:12 w kwestii pogody- mam wyrzuty sumienia....przyjemnego wypoczynku!! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Partizan, dobroho widpoczynku na urlopi ! :) 31.07.06, 05:19 Od jutra. Dzisiaj jeszcze przed pracą jestem niestety. -------------------------- Widpoczywaj dobre na urlopi a jak werneszsia to ne zabud' zahladaty na forum ! :) Wsioho dobroho ! :) *** Dobrego odpoczynku na urlopie a jak wrocisz to nie zapomnij zagladac na forum ! :) Wszystkiego dobrego ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
keliusz Re: Partizan, dobroho widpoczynku na urlopi ! :) 31.07.06, 18:03 ha ha ha ha tłumacz...... Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Miłego urlopu :) 31.07.06, 20:13 Nie wiem czy jak zwykle nie wkleiłam gdzie nie trzeba więc ...: TO BYŁO DO PARTIZANA!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ktoś tu jest jak miło:))) 31.07.06, 20:15 Tym bardziej, że dawno nie zaglądałam ;)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Ktoś tu jest jak miło:))))))))))))) 31.07.06, 20:21 Partizanie, Ty to wiesz, kiedy wybrać się na urlop ;) wiadomosci.onet.pl/1364086,69,item.html Koniec upałów, wreszcie będzie padać Będzie padać! W najbliższych dniach czeka nas zmiana pogody. Synoptycy zapowiadają, że już od jutra kończą się upały i wreszcie spadnie deszcz. W tym tygodniu spodziewane są przelotne opady i burze. Lokalnie mogą być bardzo gwałtowne z silnymi porywami wiatru dochodzącymi do 70- 90 kilometrów na godzinę. Mogą się także zdarzyć opady gradu. Hydrolodzy oczekują jednak, że deszcze w sierpniu będą nie tylko intensywne, ale długotrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Nawet mi nie mów!! 31.07.06, 20:23 Ja też jestem rzut beretem od urlopu więc pogoda ma być piękna...!! I żeby nie było Nieporozumień, będzie piękna bo zamówiłam jakiś czas temu, abonament pogodowy opłaciłam, więc nie siać mi to (trudne słowo) Defetyzmu !! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Milego urlopu Alutka ! :) 01.08.06, 05:40 Ja też jestem rzut beretem od urlopu więc pogoda ma być piękna...!! I żeby nie było Nieporozumień, będzie piękna bo zamówiłam jakiś czas temu, abonament pogodowy opłaciłam, więc nie siać mi to (trudne słowo) Defetyzmu !! ☺ ---------------------------------- Milego urlopu Alutka ! :) Czekamy na Twoj powrot na forum ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jeszcze nie wyjechałam... 01.08.06, 08:26 ...a już chcą się mnie pozbyć...hmmm ;) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Jeszcze nie wyjechałam... 01.08.06, 09:05 ja-alutka napisała: > ...a już chcą się mnie pozbyć...hmmm ;) ☺ Zostań z nami!!! ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Jeszcze nie wyjechałam... 01.08.06, 15:45 ...a już chcą się mnie pozbyć...hmmm ;) ☺ ----------------------- czlowiek stara sie byc mily a tu i tak zrozumieja opacznie... ;) P.S. Alutka abo nigdzie nie jedz albo zabieraj nas wszystkich ze soba ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Wiem, że wiecie ze żartowałam, ale 01.08.06, 18:27 Zabieram Was...Bielsk Podlaski city i ... jeszcze taka najfaaajniejsza z faaajnych wieś ...:)) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Wiem, że wiecie ze żartowałam, ale 01.08.06, 18:44 Zabieram Was...Bielsk Podlaski city i ... jeszcze taka najfaaajniejsza z faaajnych wieś ...:)) ☺ ------------------------------- :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Ciepłe kraje 01.08.06, 08:24 Zważywszy na ocieplenie klimatu Polska to jest ostatnio baardzo ciepły kraj! Tak Wybieram się do ciepłego kraju ;))) ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
obalix Re: Ciepłe kraje 01.08.06, 09:47 Mea hacjenda mucios pryhożas....Ke pasa że turystos nie przyjeżdżajos do Bielskos....Wynajmos by rumos dla nichos i kasos trzepos...Klimatos jeszczos nie za ciepłos chybos u nos.... Odpowiedz Link Zgłoś