nikletni 21.06.07, 07:33 nikandr.republika.pl/lato.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikletni Re: Lato,lato 21.06.07, 07:50 mosberg napisał: > Ty to lubisz zmieniać te niki :D To się nazywa przystosowaniem do panujących warunków . Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Lato,lato 21.06.07, 08:53 to jest przepis : obtoczyć, na patelni rozgrzać masło przyrumienić kotlety. Śmietanę wymieszać... -więcej nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Lato,lato 24.06.07, 14:32 lato już na całego * kto ma truskawki pod domem ? tak prawdę mówiąc jeszcze nie kosztowałem * - to mógłbym sie wykosztować ; forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44765 Odpowiedz Link Zgłoś
ja-alutka Jak Ci tam Nicku? 25.06.07, 08:21 Mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie! Nie daj się!! W końcu nie ma nic fajniejszego niż zdrowie, życie...Pozdrawiam ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Re: Jak Ci tam Nicku? 25.06.07, 18:32 ja-alutka napisała: > Mam nadzieję, że trzymasz się dzielnie! Nie daj się!! W końcu nie ma nic > fajniejszego niż zdrowie, życie...Pozdrawiam ☺ Jeszcze tylko cztery dziury w klatce wygoić i mogę nad rzeczkę się udawać , celem oglądania . Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Może ktoś się wybiera do Grunwaldu ? 25.06.07, 19:03 Corocznie organizowana jest powtórka bitwy z lipca 1410 roku . www.maxior.pl/?p=index&id=25192&5 Odpowiedz Link Zgłoś
odziej Re: Lato,lato 25.06.07, 09:00 hehe a mi się z lubą udało wyrwać od piątku nad nasze morze... i mówię wam olewajcie prognozy pogody, bo przynajmniej w naszym wypadku gdybym się sugerował tym gadaniem głów z pogodynki po wiadomościach to bym nawet nosa z domu nie wystawił w weekenda ;) a tak pomimo przelotnych opadów pogoda wymarzona: ani za zimno ani za ciepło tak w sam raz, słonko ładnie grzejące, woda miło kojąca itp itd... tylko przyznam że ryby już nie tak dobre jak te ze smażalni za komuny ;( ech to se ne wrati...tzn. o jedzonko mi chodzi... teraz to tylko ładnie podane za dużą cenę a ryby mniej niż panierki... no ale jakoś się opaliłem, ryby mniej więcej podjadłem i popijając drinka z palemką w knajpie nad brzegiem morza słuchałem sobie horpyny na żywo bo tak jakoś wyszło że koncercik tam dawali... ot takie miłe zrządzenie losu ;) a teraz cóż do roboty brać sie trzeba więc życzę wszystkim ładnej pogody i pogody ducha na najbliższy tydzień ! Odpowiedz Link Zgłoś
abramsky Re: Lato,lato 27.06.07, 13:53 wpadło mi w oczy : pl.youtube.com/watch?v=0PRqOb1FefE&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Lato,lato 05.07.07, 20:35 powiedzcie mi , że jeszcze będę miała dość upałów :D....tego lata Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Lato,lato 05.07.07, 21:59 Inteligentni to lecą na KARAIBY, tam to dopiero słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Piraci na Karaibach 05.07.07, 22:36 szpila555 napisał: > Inteligentni to lecą na KARAIBY, tam to dopiero słońce. > --- A co? Zbierają się już... żeby nakręcić "Pirates Of The Caribbean" vol.4? Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Piraci na Karaibach 05.07.07, 22:42 Spoko, spoko to_ja8. Tylko nie kojarz chociaż KARAIBÓW z SM ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Lato,lato 06.07.07, 22:15 szpila555 napisał: > Inteligentni to lecą na KARAIBY, tam to dopiero słońce. A ,,inteligentni inaczej,, jeżdżą po Hajnowce i fotografują bloki, których docieplenie nadzorowali intelgenentni. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Lato,lato 07.07.07, 17:35 szpila555 napisał: > Nie mów że jeździłeś ;) Ja nie jeżdziłem,ale wiem kto jeżdził.Mogę powiedzieć na ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Lato,lato 07.07.07, 18:26 Hm, to nie czaj się, napisz. To chyba żadna tajemnica, jak ktoś jeździł fotografować Hajnówkę. Może ma fotki, to będzie o czym porozmawiać. Ciekawe czy jakość robót lepsza niż w Bielsku :P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Lato,lato 07.07.07, 22:45 szpila555 napisał: Hm, to nie czaj się, napisz. To chyba żadna tajemnica, jak ktoś jeździł > fotografować Hajnówkę. Może ma fotki, to będzie o czym porozmawiać. Ciekawe czy > > jakość robót lepsza niż w Bielsku :P Są tacy co śledzą,gdzie kto pracuje ile zarabia, gdzie spędza wakacje.Zazdrość was za dupy ściska czy co?.Ponoć ty wiesz najlepiej, kto robił fotki bloków.W Bielsku i w Hajnówce.Nie wstydź się detektywie Szpilo. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Lato,lato 08.07.07, 07:49 krzysztof_ja napisał: > Są tacy co śledzą,gdzie kto pracuje ile zarabia, gdzie spędza wakacje.Zazdrość > was za dupy ściska czy co?.Ponoć ty wiesz najlepiej, kto robił fotki bloków.W > Bielsku i w Hajnówce.Nie wstydź się detektywie Szpilo. Wstydzić się nie mam czego. Sprowokowałeś mnie do publicznej dyskusji swoim postem, powiem więc parę słów: Jesteś podobnie jak wice osobą publiczną, ja prywatną. Dziwię się że tak napisałeś. Mniej słuchaj plotek i podszeptów "usłużnych". Każdy ma jakiś cel w tym co mówi czy pisze, a jak stawia wódkę, to tez raczej nie bez powodu. Co do mnie, to czynsz za mieszkanie płacę i wymagam co nieco w zamian jako członek SM. Jeśli wydaje mi się, że coś źle się dzieje to otwarcie wyrażam swoje zdanie między innymi na forum, członkowi Rady czy zarządu SM. Owszem, mogę się mylić jak każdy z nas w swojej ocenie, ale to już "inna para kaloszy". Jak się podjąłeś funkcji w Radzie Nadzorczej to działaj, nie muszę Ci mówić co masz robić. Wydaje mi się że jeśli SM zatrudnia inspektorów nadzoru do nadzorowania robót ociepleniowych bloków w Bielsku, a jednocześnie wiceprezes SM nadzoruje ocieplenia w Hajnówce, to znaczy że coś jest nie tak. Jeśli za mało zarabia w SM, to podwyższcie pobory tak, by nie musiał dorabiać "na boku", a poświęcił czas temu, co ma zapisane w umowie o pracę. Swego czasu tu na forum stwierdziłem, że wiceprezes nie ma czasu na to, by nadzorować roboty w SM i trzeba zatrudnić inspektorów nadzoru do robót ociepleniowych by zapewnić dobrą jakość i prawidłowe wykonanie zgodne z technologią. Widać myliłem się. Ma za dużo czasu wolnego w pracy, jeśli podejmuje dodatkową w innym mieście. Oby tylko nie za moje pieniądze w czynszu. I to by było na tyle. Jadę na rybki nad Siemianówkę, zresztą przez Hajnówkę ;), więc dzisiaj dyskutować nie będę więcej na ten temat. Fotki z połowu zamieszczę wieczorem na forum, jeśli będzie co pokazać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Lato,lato 08.07.07, 09:45 Drogi Szpilo! Nienawiść do wszystkiego co ma związek z SM,poprostu cię zaślepia.Płacenie czynszu jest obowiązkiem każdego użytkownika lokalu mieszkalnego lub usługowego.Jakkolwiek taki obowiązek, nie upoważnia cię,do śledzenia życia prywatnego czy to członków Zarządu,czy też innych organów statutowych.Nie są to jak piszesz osoby publiczne.(możesz i powinieneś to sprawdzić).A co kto robi po godzinach pracy,z kim, kto pije wódkę,z kim przebywa i dlaczego, jest jego prywatną sprawą.Podnieca to, budzi niezdrowe zainteresowanie i niezrozumiały posmak sensacji tylko u ludzi mających problemy z własną osobowością,poczuciem niskiej własnej wartości i przepełnionych wręcz chorobliwą nienawiścią do instytucji,osób z nią związanych i wszystkiego co ma realny lub wymaiginowany z nią związek. Powoduje to czasem próby świadomego lub nie działania na szkodę znienawidzonej instytucji np.donosy na rzekomą samowolę budowlaną,zajmują czas pracowników muszących tłumaczyć w Nadzorze Budowlanym, że to tylko wymysł chorej wyobraźni. Nieuzasadnione bluzgi i inwektywy za przeniesienie ławki,a przecież, taka była wola olbrzymiej większości mieszkańcow(bodajże 9 głosów do 1 ). Itd. itp .W końcu mamy ponoć demokrację,cokolwiek to słowo znaczy.To wszystko nie działa budującoa wręcz przeciwnie.Ale ukazuje też ,że są osoby którym zależy na pokazaniu czegoś ze złej strony,na zwykłym biciu piany,na ciągłym podsycaniu tematu,choćby nawet forumowa pisanina miała taki związek z prawdą jak to, że teraz jest słoneczna upalna pogoda.Co się zaś tyczy tego kto i gdzie dorabia uwież że to nie twoja sprawa(przypomnij czasy gdy ty byłeś w- ce,)Widocznie twój następca potrafi tak zorganizować sobie czas, że ma go również na dodatkowe zajęcia.Nie każdy w pracy musi płakać, że nawał obowiązków go przytłacza.Widać to zresztą po tempie prowadzonych prac.Postaraj się czasem spojrzeć obiektywnie,posłuchaj opini zwykłych mieszkańców,którym taki styl zarządzania odpowiada a wyjdzie to ci na zdrowie,wieczny stres,rozgoryczenie,nienawiść nie działają zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: W ramach odpowiedzi 08.07.07, 19:07 Ponieważ nie mam pojęcia o czym piszesz, a uważam że pewnie ktoś Ci kłamstw nagadał, a Ty bezkrytycznie uwierzyłeś, dyskutować publicznie nie będę. Polecam dobry kabaret, nawet na temat ;) www.youtube.com/watch?v=aXXbvYblZqk&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekabarety%2Efani%2Epl%2F Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: W ramach odpowiedzi 08.07.07, 20:03 szpila555 napisał: > Ponieważ nie mam pojęcia o czym piszesz,(...) dyskutować publicznie nie będę. I słusznie,wcale nie oczekiwałem odpowiedzi,gdyż jest ona mi znana od dawna.Od dawna też wiadomo że niektórzy osobnicy w sprawach toczących się nie po ich myśli,niewygodnych dla nich, tracą słuch, wzrok a czasami ogarnia ich również amnezja. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Jednak dopiszę ... 08.07.07, 20:18 krzysztof_ja napisał: > np.donosy na rzekomą samowolę budowlaną,zajmują czas > pracowników muszących tłumaczyć w Nadzorze Budowlanym, że to tylko wymysł > chorej wyobraźni. Jeśli na piśmie nazywanym przez Ciebie donosem do Nadzoru Budowlanego widziałeś moje nazwisko, to daj mi znać, będę wiedział co z tym fantem zrobić. Jeśli nie ma a jest inne, to żądam sprostowania na forum, bo odnoszę wrażenie, że sugerujesz jakobym to ja był autorem, ba wręcz jesteś o tym przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: Jednak dopiszę ... 08.07.07, 21:59 szpila555 napisał: Jeśli na piśmie nazywanym przez Ciebie donosem do Nadzoru Budowlanego > widziałeś moje nazwisko, to daj mi znać, będę wiedział co z tym fantem zrobić. > Jeśli nie ma a jest inne, to żądam sprostowania na forum Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 09.07.07, 17:19 krzysztof_ja napisał: > np.donosy na rzekomą samowolę budowlaną,zajmują czas > pracowników muszących tłumaczyć w Nadzorze Budowlanym, że to tylko wymysł > chorej wyobraźni. Byłem dzisiaj u Powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego sprawdzić to o czym pisał krzysztof_ja. Sądziłem że "a nóż widelec" ktoś podszył się pode mnie podpisując pismo z donosem. Nic podobnego! Inspektor stwierdził, że nie widział mego podpisu pod żadnym pismem, a z moją osobą nie spotkał się w żadnej prowadzonej sprawie. Dodał też, że nie ma żadnej sprawy o samowolę budowlaną popełnioną przez SM. Był wręcz zdziwiony że o to pytam. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 09.07.07, 18:49 szpila555 napisał: pisał krzysztof_ja. Sądziłem że "a nóż widelec" ktoś podszył się pode mnie > podpisując pismo z donosem. Dodał też, że nie ma żadnej sprawy o samowolę budowlaną > popełnioną przez SM Nigdzie nie zostało napisane, że pod donosem było jakoby nazwisko Szpili, (pokaż gdzie to było).Sprawy nie ma,bo nie stwierdzono jakiejkolwiek samowoli budowlanej na terenie SM.Napisałem przecież, że był to wytwór chorej wyobrażni człowieka cierpiącego bez powodu na alergię spóldzielczą.Jeśli ci to może pomóc zasnąć, mogę ci podać nazwisko tego który śmieszny donos podpisał. Był to twoj przyboczny,zaufany przyjaciel? brat? K.Kondrat.Jeśli chciałeś poznać nazwisko to trzeba było od razu pytać,--Kto pyta nie błądzi--.Ale jakoś trudno uwierzyć że nic o sprawie nie wiedziałeś.Nie wierzę, że było to zrobione w tajemnicy przed tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 09.07.07, 21:14 I dziwi mnie jeszcze, że ciągle wracacie do sprawy Karaibów.Czy ktoś np. pisał o tym że niejaki toj-toj,jedzie dwa razy na Ukrainę a potem na dwa tygodnie do Hiszpanii.Ma człowiek prawo,jego czas i jego pieniądze.A wy nic, tylko wypominki jak stare babcie walnięte w moherowy beret.Caraiby,Karaiby........ Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 09.07.07, 23:21 krzysztof_ja napisał: > I dziwi mnie jeszcze, że ciągle wracacie do sprawy Karaibów.Czy ktoś np. pisał > > o tym że niejaki toj-toj,jedzie dwa razy na Ukrainę a potem na dwa tygodnie do > Hiszpanii.Ma człowiek prawo,jego czas i jego pieniądze.A wy nic, tylko > wypominki jak stare babcie walnięte w moherowy beret.Caraiby,Karaiby........ --- Tak sobie czytam... i czytam... I zastanawiam się, że jednak w tym sm debeściaki siedzą. No bo kogo jak kogo, ale takiego "szczwanego rysia" tak pod pic ładują... A ty... tak się dajesz zmanipulować... Ciekawe, że też ta marchewka na kiju tak sprawnie działa... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 10.07.07, 10:53 Interweniowałem przed kilkoma tygodniami w Powiatowym Nadzorze Budowlanym. Dokładniej - napisałem doniesienie do inspektora nadzoru, że obok mego domu jest jakaś nielegalna budowa. Niepilnowana, niespełniająca norm budowlanym, WSzystko na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 10.07.07, 10:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=56784328&a=56789418 Cytuję post z dnia 5-ego lutego 2007 roku, wysłany o godzinie 20 minut 31: to_ja8 napisał: >>Latem wybieram się na tydzień do Kijowa (4 raz) i na dwa tygodnie do >>Hiszpanii. >> >> Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 10.07.07, 11:02 krzysztof_ja napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=56784328&a=56789418 > Cytuję post z dnia 5-ego lutego 2007 roku, wysłany o godzinie 20 minut 31: > > to_ja8 napisał: > >>Latem wybieram się na tydzień do Kijowa (4 raz) i na dwa tygodnie do > >>Hiszpanii. > >> > >> Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_ja Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 10.07.07, 11:08 Cyt.to-ja8 > Interweniowałem przed kilkoma tygodniami w Powiatowym Nadzorze Budowlanym. > Dokładniej - napisałem doniesienie do inspektora nadzoru, że obok mego domu > jest jakaś nielegalna budowa. Niepilnowana, niespełniająca norm budowlanym, --Dawno pisałem,że niektórzy mają amnezję,ba są beszczelnymi kłamcami.Ale o tym od dawna wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: k_j okłamał ... czy jego okłamali w SM? 10.07.07, 11:16 krzysztof_ja napisał: > Interweniowałem przed kilkoma tygodniami w Powiatowym Nadzorze Budowlanym. > Dokładniej - napisałem doniesienie do inspektora nadzoru, że obok mego domu > jest jakaś nielegalna budowa. Niepilnowana, niespełniająca norm budowlanym, > > WSzystko na temat. === Różnica między tym co zacytowałeś a "donosem" (co bardziej jest wytworem Twojej chorej wyobraźni) polega na tym, że interweniowałem w/s dewastacji mojej posesji na wskutek nieumiejętnie prowadzonej przez SM inwestycji. Przypomnij sobie fotki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=252&w=64576039&wv.x=2&a=65582932 ... albo obejżyj dokładnie szczyt swego bloku. To, że Nadzór budowlany nie może (nie chce lub nie potrafi) wpłynąć na władze SM, wcale nie świadczy o odpowiedzialności organów sm, a tym bardziej o tobie, jako ich wybitnym członku, który rozkoszuje się wtedy, gdy nawet zgodnie z prawem, albo z powodu jego niedociągnięć ktoś ponosi straty materialne. To tylko świadczy o tym, że ludzie twojego pokroju i z twoim dorobkiem "kultury" nie powinni zasiadać w organach sm. Tym bardziej, że od kilku tygodni czy nawet miesięcy nie potrafisz wypowiedzieć się na temat dobrosąsiedzkich stosunków... Wcale się temu nie dziwię, bo jeżeli o czymś nie ma się pojęcia, to lepiej głupot nie prawić Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Jednak dopiszę ... 08.07.07, 22:05 krzysztof_ja napisał: > np.donosy na rzekomą samowolę budowlaną,zajmują czas > pracowników muszących tłumaczyć w Nadzorze Budowlanym, że to tylko wymysł > chorej wyobraźni. --- Jak się nie ma pojęcia o prowadzeniu inwestycji, to lepij się nie tłumaczyć, tylko zwinąć zabawki albo majdan (jak zwał tak zwał) i najlepiej np. na Karaiby. Fotka nr 1 ... img159.imageshack.us/img159/3081/budowasmmk1.jpg ... przedstawia nioznakowany i niezabezpieczony plac budowy oraz maszyny, które niszczą trawniki spółdzielcze. Komu tutaj brakuje wyobraźni? Fotka nr 2 ... img159.imageshack.us/img159/3081/budowasmmk1.jpg ... przedstawia elewację budynku przy Ogrodowej 91 sukcesywnie obrzucanej gliną i grudami pochodzącymi z sąsiadującego placu budowy sm. Nadzór budowlany przyznał, że są to materiały budowlane. A jeśli chodzi o tą "samowlę budowlaną", to może powiesz kto wam coś takiego zarzucił? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Jednak dopiszę ... 08.07.07, 22:07 Sory... Fotka nr 2 wygląda tak: img124.imageshack.us/img124/6550/budowasmagf7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 07:59 Deszczyk kapu-kapu,grzybki rosną,rybki się topią,a forum śpi... Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:07 nikletni napisał: > Deszczyk kapu-kapu,grzybki rosną,rybki się topią,a forum śpi... * * * Raczej budzi się!!! Witam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:46 nikletni napisał: > Deszczyk kapu-kapu,grzybki rosną,rybki się topią,a forum śpi Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:49 edi9911 napisał: > A gdzie on tak kapu-kapu,bo u mnie to leje zgrubej rury. - Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:51 Zaraz trzeba będzie budować Arkę.Sztachety będą potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:54 edi9911 napisał: > Zaraz trzeba będzie budować Arkę.Sztachety będą potrzebne. === Sztachet na wymianę już nie posiadam... Ale wiem gdzie można kupić dębowe... Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:59 Sztachety dębowe może i są trwałe,ale niewygodne w obsłudze-żle przystaja. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 09:04 edi9911 napisał: > Sztachety dębowe może i są trwałe,ale niewygodne w obsłudze-żle przystaja. --- Zależy do czego (lub do kogo) Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 09:10 Jak sama nazwa mówi sztachety służą do sztachetowania i do tego należy je stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 08:53 edi9911 napisał: > Popatrz na rynne co widzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 09:30 nikletni napisał: > Deszczyk kapu-kapu,grzybki rosną,rybki się topią,a forum śpi... Deszcz przestał padać a Ty co już na grzybach czy rybach? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 09:42 edi9911 napisał: > Deszcz przestał padać a Ty co już na grzybach czy rybach? --- Wczoraj byłem na grzybach * * * Odpowiedz Link Zgłoś
edi9911 Re: Lato,lato,mokrowato 06.07.07, 09:52 Skoro żyje to chyba grzybów nie było Odpowiedz Link Zgłoś
konfederata Polecam południe : 06.07.07, 10:50 www.perfect.wroc.pl/?module=menu&id=107 Odpowiedz Link Zgłoś
nikletni Starczy kapu-kapu ! 06.07.07, 11:58 Na okoliczność obfitego kapania odwodnienie mi się zatkało i musiałem strażaków wzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja8 Re: ale nam wątek fajnacko ewoluował :D 11.07.07, 23:25 i.madzia napisała: > :) --- Zawsze można winę zwalić na pogodę. I to tak jak w przysłowiu ludowym: "Na św. Hieronima albo jest pogoda albo nima" ******** "Lato, lato Lato czeka Razem z latem Czeka rzeka..." Odpowiedz Link Zgłoś