peepshowz 24.01.08, 19:03 Elo mam 22 lata i mam problem bo mam kompleks braku pieniedzy, nigdy ich niemam powiedzcie co mozna zrobic . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 19:17 Lepiej miec pieniadze jak nie miec...zacznij zarabiac Odpowiedz Link Zgłoś
i.madzia Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 19:43 Albo skróć liste swoich potrzeb...np; impra raz w miesiącu zamiast co tydzień :D Odpowiedz Link Zgłoś
peepshowz Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 19:54 No raczej co kilka dni :) A jak zaloze peepshowz to bedziecie przychodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
peepshowz Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 19:55 A tak calkiem serio to nie wiecie gdzie w Bielsku przyjmuja do roboty jakiejkolwiek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
peepshowz Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 19:57 Sory ze tak sie rozpisuje w 3 tematach ale w Bieslku panuje bezrobocie i niema gdzie isc do roboty a bym poszedl bo tzreba kasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
peepshowz Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 20:17 Mam wyksztalcenie srednie jestem po ogolniaku, matura zdana więc niewiem czym moge sie zajmowac :) z budowlanej branży jestem tępy ostro :) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski50 Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 20:49 peepshowz napisał: > Mam wyksztalcenie srednie jestem po ogolniaku, matura zdana więc niewiem czym > moge sie zajmowac :) z budowlanej branży jestem tępy ostro :) Z polskiego tez. Odpowiedz Link Zgłoś
peepshowz Re: Siemka mam problem !! 24.01.08, 21:03 No z polskiego nie jestem orłem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
szpila555 Re: Wojsko szuka chętnych do munduru 26.01.08, 09:54 GAZETA WSPÓŁCZESNA: Bielsk Podlaski 24 stycznia 2008 - 14:21 Wojsko szuka chętnych do munduru Bielsk Podlaski. Wojskowa Komenda Uzupełnień zachęca do zawodowego związania się z wojskiem. - Jednostki w Szczecinie, Siedlcach, Świętoszowie, Międzyrzeczu i Krakowie poszukują kandydatów na zawodowych szeregowych. Oferują im płacę w wysokości 2,2 tys. zł netto - mówi kpt. Marian Kodym z WKU w Bielsku Podlaskim. Wakaty mają też inne jednostki, ale zatrudniają podoficerów. Żołnierzom przysługują także dodatki za pełnione funkcje. Największe pieniądze można jednak zarobić na misjach zagranicznych - 6,9 tys. zł. [...] Oferta WKU skierowana jest do mężczyzn z powiatów: bielskiego, hajnowskiego i siemiatyckiego po zasadniczej służbie wojskowej i z ukończonym gimnazjum. www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080124/REG01/649389499 Odpowiedz Link Zgłoś
merlin_0 Re: Siemka mam problem !! 26.01.08, 15:20 Zawsze możesz spróbować dostać sie do pracy np. w BielBudzie,Pronarze Narew,Anatolu,P.O. ,,Purzeczko,, Odpowiedz Link Zgłoś
peepshowz Re: Siemka mam problem !! 26.01.08, 16:50 W Biel budzie przyjmują , a co to jest te P,O ??? Odpowiedz Link Zgłoś